• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

A Alisdendef ve @KARABATAK_ elizalin elizalin tebrik ederim. Doğum yapmışsınız. Umarım bebisler de siz de iyisinizdir. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünüz aydın. Biz de bugün hastaneden taburcu olduk. Çok şükür evimize getirdik kuzumuzu. Mememi tam kavratamadım emziremiyorum henüz. Bana akıl verin kızlar. Sutumu sağıp veriyorum ac da kalmamalı daha 2200 kilo ağırlığında yavrum. Dune kadar biberon ile de beslenemiyordu. Ama kolaya da alışacak bu sefer mememi hiç tutmucak diye ödüm kopuyor. Sağ sağ nereye kadar gerçekten çok zorluyor beni.. Dua edin kızlar. Ben de yavrumu emzirebileyim..
Her şey adım adım olacak inşallah hiç bozma moralini 💕 biberon yerine kaşık ya da şırıngayla beslemeye devam mı etsen acaba?
Emzirme eğitiminde biberondan kolayca ve sürekli aynı akışa alışınca meme zor gelebiliyomuş her an memeden aynı miktarda süt gelmediği için..

Çabucak memeyi de tutar inşallah miniğim 💕🙏🏻

Kızlar. Bnde doğuruyorum suyum aktif olarak geliyor 33 haftamdayım iğne yapıldı doktorumu bekliyoruz ve hiç bişeyim hazır değil 😓😓1 gün bile müsade yok eşim artık ne varsa onu koydu çantaya geldi hazırlıklı olun bnm daha var demeyin 😔😔hala kabullenemiyorum eve gitmek istiyorum daha küçük ve hiç birşey hazır değil 😭dua edin lütfen 🤲yüzyıla geldik KARABATAK Dr yoktu nbtçi. medical parkta kendi Dr bekliyorum 😓
Allah yardımcın olsun canım

Her şey adım adım olacak inşallah hiç bozma moralini 💕 biberon yerine kaşık ya da şırıngayla beslemeye devam mı etsen acaba?
Emzirme eğitiminde biberondan kolayca ve sürekli aynı akışa alışınca meme zor gelebiliyomuş her an memeden aynı miktarda süt gelmediği için..

Çabucak memeyi de tutar inşallah miniğim 💕🙏🏻
Gözün aydın canımm 1 haftaya yanına gelicek inşallah bebiş 🥰😍

Bende doğru düzgün uyuyamadım 1 parmak açıklık var ya suyum gelirse diye açılma hemen olurmu ki 😞 hemen çarşamba olsun istiyorum 😫

Kızlar. Bnde doğuruyorum suyum aktif olarak geliyor 33 haftamdayım iğne yapıldı doktorumu bekliyoruz ve hiç bişeyim hazır değil 😓😓1 gün bile müsade yok eşim artık ne varsa onu koydu çantaya geldi hazırlıklı olun bnm daha var demeyin 😔😔hala kabullenemiyorum eve gitmek istiyorum daha küçük ve hiç birşey hazır değil 😭dua edin lütfen 🤲yüzyıla geldik KARABATAK Dr yoktu nbtçi. medical parkta kendi Dr bekliyorum 😓
Son durum ne acaba ?

Bende doğru düzgün uyuyamadım 1 parmak açıklık var ya suyum gelirse diye açılma hemen olurmu ki 😞 hemen çarşamba olsun istiyorum 😫
Benim arkadasim 2 cm aciklikla 2 ay gezmişti cnm😐 insallah seninde birsey olmadan gelir

elizalin elizalin canım gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin kolay ve hızlı bi doğum oldu galiba🙏😍 inşallah kısa sürede evinize gidersiniz❣️

D Dolibom91 şok oldum okuyunca noluyo bu şubat bebelerine hep bi adrenalin🥴 sağ salim kavuşun inşallah ❣️ Allahın izniyle artık kritik dönemi geçtik

Sağlıcakla kucağına al inşaAllah cnm doktorunla konuştuktan sora daha rahat eder için belki yeni planlama yaparsınız
A Alisdendef @karabatak gözünüz aydın maşallah kolayca oldu dogumunuz sağlıkli mutlu şansları bantları açık olsun inşallah

Sabah siz yazınca eşimi uyandırıp diğer kızlar gibi temizliğe duzene giriştik korkudan valla yapacağımız yoktu yoksa. aman ne iyi oldu sayenizde

G gamzeli_bebis benim doktorum 8 gün önce 2880 Gr olcmustu idrar yollarından rahatsizlaninca acilde gittiğim doktor 2720 Gr dedi okadar gün sonra düşün ben kesin 3 kg olmustur diyordum.Yani gerçekten cihaza doktora göre değişiyor Allah kolaylık versin

A Aycee09 İnşallah sağlıkla gelecek seninkide böyle olunca en azından kipirdaniyoruz başka türlü toparlanıp hazırlık yapacağımız yok ne guzel halledersin işlerini o vakte kadar mis gibi gidersin doğuma hayırlısıyla
Kuzum en azından için rahatlamıştır şimdi biraz en azından kötü birşey söylememiş sen testide yaptır için rahatlasın kendi doktoruna gidincede anlat bence
Kızlar evet biraz daha rahatladım 3. Bi doktordan sonra. En azından ölçümlere absürt bi fark yok demesine ve 2600 cıkmasına sevindim.
Amane olursa olsun doktorum nasıl plesentadaki yaşlanmayı görmez ve söylemez aklm almıyor🥴🥴
Neyse bi testleri yaptırayım inşallah onlardada birşey cıkmaz 🙏🙏

Birde bişey soracağım size bu hafta beslenmeme çok özen göstermedim geç uyuduğum için sabahları öğlen hep kalktım akşamlardan fasulye köfte dürüm öyle şeyler yedim sabahlarıda patates kızartması tost birde yeşillik tarzı yedim yumurta penirli şeyler yiyemedim bu hafta. Eşim söylendi beslenmene dikkat etmedin vs suçlayıcı konuştu sizce gerçekten bu kadar etkileyici olurmuydu? Yetersizmi beslenmiş oldum
Bende geç uyandım geç kahvaltı yaptım 2 öğün yedim gibi oldu 🥴 ara öğğn yapmadım falan dün aklıma geldi benimde böyle beslendiğim içinmi küçük kaldı biraz diye🥴
Tek fark ben geç kahvaltı yaptım ama yuumrtamı peynirimi falan yedim

Kızlar evet biraz daha rahatladım 3. Bi doktordan sonra. En azından ölçümlere absürt bi fark yok demesine ve 2600 cıkmasına sevindim.
Amane olursa olsun doktorum nasıl plesentadaki yaşlanmayı görmez ve söylemez aklm almıyor🥴🥴

İçinin rahatlamasına sevindim kuzum inşallah sonuçlar da da birşey çıkmaz sen içini ferah tut Aaz kaldı Uras Bey in gelmesine 😍 :KK68:son sayılı günler 20lere düştü Allahın izniyle bundan sonra bebişlerimize bişey olmaz 

Rabbim yardımcın olsun canım 😔 korkma haftan o kadar küçük değil inşallah biraz daha durur bebiş durmasa da canını sıkma hastanende iyi bebişe çok çok iyi bakarlar haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Dualarımız sizinle allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun 🙏🏻🙏🏻 Bizleri de haberdar edin kilosu ne kadar peki şu an ?

G GULCIN_87 canım gözün aydın çok şükür sonunda evinizdesiniz. Seni de emmeye başlar zamanla

D Dolibom91 canım hayırlısı olsun en azından kritik hafta da değilsin sağlıkla gelsin inşallah

G gamzeli_bebis canım iyi ki gitmişsin başka doktora bebeğin küçük değil. Kendi doktorun plesentayı seni tedirgin etmemek için dememiştir. Sonuçta yaşlanmış doğum başladı dememişler yaşlanmaya başlamış. Zaten o zamana kadar normal doğum zamanında yaklaşacağı için panik olma diye söylememiştir

Bende geç uyandım geç kahvaltı yaptım 2 öğün yedim gibi oldu 🥴 ara öğğn yapmadım falan dün aklıma geldi benimde böyle beslendiğim içinmi küçük kaldı biraz diye🥴
Tek fark ben geç kahvaltı yaptım ama yuumrtamı peynirimi falan yedim
Bende düzgün beslenmedim biliyomusun yemekle falan aram yok yapmıyorum fazla hep abaratif şeyler falan 2 gün kahvaltıda yapmadım abur cuburla geçiştirmiştim ondan mı acaba dedim ama muz meyve falan yiyiyodum hergün perşembeye kadar tahin pekmez falan gömücem aldı aldı artık ne kadar alırsa o kasar kar 🥴

Back
X