• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Krem yokmu cnm yaninda surmedin mi🙄😐
Var canım sürmedim hemen. O hassasiyet illaki oluyor eve gidince kalkanları kaynatırım. kremlerim sonra kullanırım. Göğüs pedini direk koyunca yapışıyor acıtıyor. Dün eve gitmek için boşuna uğraşmadım 🤪

Kızlar günaydın birileri doğum mu yaptı kimler doğurdu ???geçmişi okuyamadım bende hastanedeydim dün bütğn gün .felaket bir ishal kusma salgına yakalandım çok kötüydü bgn biraz dahs iyiyim bu tarz birşeylerden bebek etkilenirmi bilmiyorum ama nst hareketleri çok azdı 🤔haliyle hiçbirşey yiyemiyorum 2 gündür 🥺 kendinize dikjat edin kalabalıklara girmeyin çok kötü birşey hanileyken atlatmak çok zor

Kızlar günaydın birileri doğum mu yaptı kimler doğurdu ???geçmişi okuyamadım bende hastanedeydim dün bütğn gün .felaket bir ishal kusma salgına yakalandım çok kötüydü bgn biraz dahs iyiyim bu tarz birşeylerden bebek etkilenirmi bilmiyorum ama nst hareketleri çok azdı 🤔haliyle hiçbirşey yiyemiyorum 2 gündür 🥺 kendinize dikjat edin kalabalıklara girmeyin çok kötü birşey hanileyken atlatmak çok zor
Gecmis olsun canim 3 arkadasimiz da dogum yapti. Acsan nst sirasinda bebegin az hareket etmesi normal

Cok geçmiş olsun 😢

Kız karar verin artık, bebişte siz de alışın 😘 kimlik çıkarmak için belirli bir gün vardır herhalde değil mi
İkinizde birer isim seçin canım ikinizinde kararı olsun daha vakit var zaten doğumda yaptın eve geçince sakin şekilde düşünürsünüz 🥰 maşallah bebişede 😍
Arkadasım krem kullandı garmastan adı cok memnun bende ondan alıcam çantaya koymak için :)
İnşallah yara olmaz canım
Adını bugün koyarız artık. Eniştem ne diye sesleneceğiz bir karar verin diyor 🤪 kimlik için babası başvurur ayrıca doğum yardımı için sosyal güvenlik kurumuna başvurur. Bir seferlik pttye para yatırıyorlar. Anne adına geliyor. Garmestan kullanmıştım ilkinde bana iyi gelmedi. Sürünce her Defasında yıkamak zor oluyor. Ben eski usullerle bakım yapıcam oğlumda işe yaramıştı.

Kızlar merhaba aranızda suyu azalan birileri var mı? 33 haftadayım suyum azaldı diye bir haftadır hastanedeyim. Doktor 37de alabiliriz doğuma dedi. Moralim fena var mı sizin grupta suyu azalan birileri

elizalin elizalin canım gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin kolay ve hızlı bi doğum oldu galiba🙏😍 inşallah kısa sürede evinize gidersiniz❣️

@Dolibom91 şok oldum okuyunca noluyo bu şubat bebelerine hep bi adrenalin🥴 sağ salim kavuşun inşallah ❣️ Allahın izniyle artık kritik dönemi geçtik
Çok teşekkür ederim inşallah 🤗 baya hızlıydı ama yine de zordu yaa 😂😂

Vallahi kova bebeği beklerken oğlak bebeği oldu bizimki 😂 şubat bebeleri aceleci çıktı 😂

Yok sen daha doğurmazsın bende doğurmam benim 2-3 haftam var hissediyorum😀
İnsaAllah yaa vaktinde gelsin daha ananesi gelmedi once buyukler sonra kucukler beklemeyi bilsin sipa 😆
Siz ikiniz aranıyorsunuz bu hafta olmaz inş. Ama doğum yapıyorum derseniz şaşırmayacağım. 🤣 Doğum yapmanın en güzel tarafı sürekli tuvalete gitme derdi yok yuppi 🤩 karnım baya küçüldü. Eşim zayıflamışsın diyor halbuki çok sivri bir karnım vardı küçük de bir kızım oldu .

elizalin elizalin canım gözün aydın normal doğum olunca eve hemen çıkılıyor inşallah bebeğin de bir an önce evinize gelir.
Evet canım doğum anı çok zordu ama sonrası gerçekten rahatmış 🤗 bebiş gelene kadar eksikleri hazırlıyorum ben de yatağını filan hazırlamamıştım, kısmet böyleymiş napalım 🙏🏻🤗💕

Kızlar Allah razı olsun hepinizden iğnenin ikici dozunu yapıp sancım olmazsa yarın alıcağını söyledim Dr. Söyle 1 hafta dese çok şey değişir ama malesef en geç yarın doğum görünüyor😔
Oh en azından iğne etkisini göstericek çok güzel haber bu canım sıkma canını 🤗💕

Kızlar merhaba aranızda suyu azalan birileri var mı? 33 haftadayım suyum azaldı diye bir haftadır hastanedeyim. Doktor 37de alabiliriz doğuma dedi. Moralim fena var mı sizin grupta suyu azalan birileri
37ye kadar bekletiyorsa dr uzulmene gerek yok erken dogum olmayacak :)

37ye kadar bekletiyorsa dr uzulmene gerek yok erken dogum olmayacak :)
Suyunun sürekli azalması moralimi çok bozuyor. Daha da azalırsa acil doğuma da alabilirler

Back
X