- Emoji Skoru
- 6.291
- Puanlar
- 158
Karnim semsert yineDönerken benimde belimde kasıklarımda ağrı oluyorr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnim semsert yineDönerken benimde belimde kasıklarımda ağrı oluyorr![]()
Kız dur bi adrenalini daha kaldıramayızKarnim semsert yinehemde bu sefer yatmama ragmen
Var canım sürmedim hemen. O hassasiyet illaki oluyor eve gidince kalkanları kaynatırım. kremlerim sonra kullanırım. Göğüs pedini direk koyunca yapışıyor acıtıyor. Dün eve gitmek için boşuna uğraşmadımKrem yokmu cnm yaninda surmedin mi![]()
Valla suan bende kaldiramam ama sali gunu bende dogurdum dersem sasirmayinKız dur bi adrenalini daha kaldıramayız![]()
Gecmis olsun canim 3 arkadasimiz da dogum yapti. Acsan nst sirasinda bebegin az hareket etmesi normalKızlar günaydın birileri doğum mu yaptı kimler doğurdu ???geçmişi okuyamadım bende hastanedeydim dün bütğn gün .felaket bir ishal kusma salgına yakalandım çok kötüydü bgn biraz dahs iyiyim bu tarz birşeylerden bebek etkilenirmi bilmiyorum ama nst hareketleri çok azdıhaliyle hiçbirşey yiyemiyorum 2 gündür
kendinize dikjat edin kalabalıklara girmeyin çok kötü birşey hanileyken atlatmak çok zor
Cok geçmiş olsunKızlar günaydın birileri doğum mu yaptı kimler doğurdu ???geçmişi okuyamadım bende hastanedeydim dün bütğn gün .felaket bir ishal kusma salgına yakalandım çok kötüydü bgn biraz dahs iyiyim bu tarz birşeylerden bebek etkilenirmi bilmiyorum ama nst hareketleri çok azdıhaliyle hiçbirşey yiyemiyorum 2 gündür
kendinize dikjat edin kalabalıklara girmeyin çok kötü birşey hanileyken atlatmak çok zor
Valla suan bende kaldiramam ama sali gunu bende dogurdum dersem sasirmayin![]()
İnsaAllah yaa vaktinde gelsin daha ananesi gelmedi once buyukler sonra kucukler beklemeyi bilsin sipaYok sen daha doğurmazsın bende doğurmam benim 2-3 haftam var hissediyorum![]()
Kız karar verin artık, bebişte siz de alışınkimlik çıkarmak için belirli bir gün vardır herhalde değil mi
İkinizde birer isim seçin canım ikinizinde kararı olsun daha vakit var zaten doğumda yaptın eve geçince sakin şekilde düşünürsünüzmaşallah bebişede
![]()
Adını bugün koyarız artık. Eniştem ne diye sesleneceğiz bir karar verin diyorArkadasım krem kullandı garmastan adı cok memnun bende ondan alıcam çantaya koymak için :)
İnşallah yara olmaz canım
Çok teşekkür ederim inşallahelizalin canım gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin kolay ve hızlı bi doğum oldu galiba
inşallah kısa sürede evinize gidersiniz
@Dolibom91 şok oldum okuyunca noluyo bu şubat bebelerine hep bi adrenalinsağ salim kavuşun inşallah
Allahın izniyle artık kritik dönemi geçtik
Yok sen daha doğurmazsın bende doğurmam benim 2-3 haftam var hissediyorum![]()
Siz ikiniz aranıyorsunuz bu hafta olmaz inş. Ama doğum yapıyorum derseniz şaşırmayacağım.İnsaAllah yaa vaktinde gelsin daha ananesi gelmedi once buyukler sonra kucukler beklemeyi bilsin sipa![]()
Sorma bende kova olsun istiyordum.Çok teşekkür ederim inşallahbaya hızlıydı ama yine de zordu yaa
Vallahi kova bebeği beklerken oğlak bebeği oldu bizimkişubat bebeleri aceleci çıktı
![]()
Evet canım doğum anı çok zordu ama sonrası gerçekten rahatmışelizalin canım gözün aydın normal doğum olunca eve hemen çıkılıyor inşallah bebeğin de bir an önce evinize gelir.
Sorma bende kova olsun istiyordum.![]()
Oh en azından iğne etkisini göstericek çok güzel haber bu canım sıkma canınıKızlar Allah razı olsun hepinizden iğnenin ikici dozunu yapıp sancım olmazsa yarın alıcağını söyledim Dr. Söyle 1 hafta dese çok şey değişir ama malesef en geç yarın doğum görünüyor![]()
37ye kadar bekletiyorsa dr uzulmene gerek yok erken dogum olmayacak :)Kızlar merhaba aranızda suyu azalan birileri var mı? 33 haftadayım suyum azaldı diye bir haftadır hastanedeyim. Doktor 37de alabiliriz doğuma dedi. Moralim fena var mı sizin grupta suyu azalan birileri
Suyunun sürekli azalması moralimi çok bozuyor. Daha da azalırsa acil doğuma da alabilirler37ye kadar bekletiyorsa dr uzulmene gerek yok erken dogum olmayacak :)