• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

G gamzeli_bebis , 20 gün oldu . Her gün birbirinden ağır 20 gün. Hafiflemiyor aksine gün geçtikçe daha zor geliyor. Dün hastane çantamı hazırlayayım dedim. Oturdum kendi kendime ağladım. Annen varsa herkesin var herşeyin var annen yoksa kimsen Yok. O kadar yalnız hissettim ki. Tarifi Yok bunun. Ama bebeğim için ayaktayım.devam etmek zorundayım çünkü bende bir anne olacağım nasipse.. son düzlüğe çıktık Allah hepimize beklediklerimize kavuşmayı nasip etsin
nasıl hissettiğini bilmem imkansız ama anlayabiliyorum, annen yoksa gerçekten bir kanadın kırık :( Allah rahmet eylesin canım.. ama güçlü olmak zorundasın işte çünkü sana ihtiyacı olan bir evladın olacak şimdi, sende bir anne olacaksın. allah sizlere uzun ömürler versin.

yeb4 yeb4 dr un verdigi ilaclar ise yaradi mi benimkisi gun gectikce buyumeye baslamis cok sinir oldum 😤😤

yeb4 yeb4 dr un verdigi ilaclar ise yaradi mi benimkisi gun gectikce buyumeye baslamis cok sinir oldum 😤😤
yarıyor canım şişliği bayağı indi. fitili çok zor durumda kalınca kullanıcam ama kremi kullandım iyi geldi.

Kızlar. Bnde doğuruyorum suyum aktif olarak geliyor 33 haftamdayım iğne yapıldı doktorumu bekliyoruz ve hiç bişeyim hazır değil 😓😓1 gün bile müsade yok eşim artık ne varsa onu koydu çantaya geldi hazırlıklı olun bnm daha var demeyin 😔😔hala kabullenemiyorum eve gitmek istiyorum daha küçük ve hiç birşey hazır değil 😭dua edin lütfen 🤲yüzyıla geldik KARABATAK Dr yoktu nbtçi. medical parkta kendi Dr bekliyorum 😓
Canım aynı haftadayız. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle 🙏

G gamzeli_bebis , 20 gün oldu . Her gün birbirinden ağır 20 gün. Hafiflemiyor aksine gün geçtikçe daha zor geliyor. Dün hastane çantamı hazırlayayım dedim. Oturdum kendi kendime ağladım. Annen varsa herkesin var herşeyin var annen yoksa kimsen Yok. O kadar yalnız hissettim ki. Tarifi Yok bunun. Ama bebeğim için ayaktayım.devam etmek zorundayım çünkü bende bir anne olacağım nasipse.. son düzlüğe çıktık Allah hepimize beklediklerimize kavuşmayı nasip etsin
Ne desek boş anlamamız imkansız ne hissettiğini 😢 allahım sana sabır versin sende annesin artık dediğin gibi elden ne gelirki birşey gelse hepbirlikte birleşelim yapalım.
Herşey allahtan verende o alanda😢

Kızlar. Bnde doğuruyorum suyum aktif olarak geliyor 33 haftamdayım iğne yapıldı doktorumu bekliyoruz ve hiç bişeyim hazır değil 😓😓1 gün bile müsade yok eşim artık ne varsa onu koydu çantaya geldi hazırlıklı olun bnm daha var demeyin 😔😔hala kabullenemiyorum eve gitmek istiyorum daha küçük ve hiç birşey hazır değil 😭dua edin lütfen 🤲yüzyıla geldik KARABATAK Dr yoktu nbtçi. medical parkta kendi Dr bekliyorum 😓
İnşaAllah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın cnm dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor
Bende geç uyandım geç kahvaltı yaptım 2 öğün yedim gibi oldu 🥴 ara öğğn yapmadım falan dün aklıma geldi benimde böyle beslendiğim içinmi küçük kaldı biraz diye🥴
Tek fark ben geç kahvaltı yaptım ama yuumrtamı peynirimi falan yedim
Ben hep geç kalkıyorum şuanda bile hala yemedim eşim hazırlayacak kahvaltı. Ama akşamlarıda geç yiyoruz 8 gibi eşim işten geç geldiği için
Bende düzgün beslenmedim biliyomusun yemekle falan aram yok yapmıyorum fazla hep abaratif şeyler falan 2 gün kahvaltıda yapmadım abur cuburla geçiştirmiştim ondan mı acaba dedim ama muz meyve falan yiyiyodum hergün perşembeye kadar tahin pekmez falan gömücem aldı aldı artık ne kadar alırsa o kasar kar 🥴
Muz meyve sürekli yiyorum bende akşamları bazen gündüz
Kızlar Allah razı olsun hepinizden iğnenin ikici dozunu yapıp sancım olmazsa yarın alıcağını söyledim Dr. Söyle 1 hafta dese çok şey değişir ama malesef en geç yarın doğum görünüyor😔

Arkadaşların dediği gibi canm 32 yi tamamlaması bile çok iyi evet belki kücezde kalıcak bir süre ama soraki haftalarda doğduğunda kalmayacağınında garantisi yok:s
Akşam doktoruma dedim biraz daha kalsın en azından perşembeye kadar kullanmaya devam edeyim dedim ilacı ben ne doğumlar gördüm 38. Haftalarında bebeklerş küvezde olan 36 da kucağında olan oyüzden haftasına takılma dedi

yarıyor canım şişliği bayağı indi. fitili çok zor durumda kalınca kullanıcam ama kremi kullandım iyi geldi.
İyi bari ya banada versin bir sey iyice sinirimi bozmaya basladi bu durum cok kotu gozukuyo

iyi pazarlar kızlar ❤
geçmişi tamamen okuyamadım, umarım iyisinizdir. umarım yeni bir doğum olmamıştır 😀 iki hafta daha doğum haberi almamayı umuyorum 🙈 sonra patır patır dökülebilirler ❤

bu sabah bir uyandım yastığımda bozuk para büyüklüğünde kan vardı 😯 dün akşam burnum kanamıştı, olur bana arada. ama geçmişti sonradan. baktım bu kan burnumdan gelmiyor, iyice korktum. banyoya bi gittim dişlerim kan içinde. ödüm koptu ya. ağzımı çalkaladım dişlerime baktım hiç sızıntı vs yok, nerden kanadığı belli değil. eşim dediki sanırım burnun tekrar kanayıp yatarken genzinden ağzına aktı. galiba öyle oldu. ay bu kan ne ürkütücü bişey ya, görünce elim ayağım titriyor. hayır kan tutmaz beni ama bi acayip oldum 😐
gece dislerini gicirdatma aliskanligin varmi? oda dis etlerini kanatmis olabilir , durup dururken niye kaniyoki ya ilginc bisey

gece dislerini gicirdatma aliskanligin varmi? oda dis etlerini kanatmis olabilir , durup dururken niye kaniyoki ya ilginc bisey
Ayyy esiiimmmm 😪 gece kac kere uyandiriyorum Allah bilir cok kotu bir sey o yaa

Günaydın kızlar. Gerçi öğlen oldu artık. Bu haftayı gayet iyi geçirmiştim dün gündüzde iyiydim akşama doğru bende vücut temizliği yaptım ama bikini bölgesini traş yapıyorum riskli olduğum için. Hamilelikten sora normale dönerim ama. Temizlikten sora ağrım olmaya başladı. Hastanede ağrım arttı doktor muayene ederlende ağrın var dedi. Alttanda muayene etti. Ondan sora ağrılarım çok arttı ilacıda kestim haliyle çok sancım var özellikle vajinada hem içte hem kemiklerde. Kemiklerim ayrılacak gibi. Böyle ağrım olmuyordu en azından yürüyebiliyordum şuan yürüyemiyorum. Onun haricinde moralim çok bozuk psikolojimde bozuldu eşimede çok kırgınım doğumdada istemiyorum onu. Ben bazen olumsuz durumlarda gülerek tepki verebiliyorum bu çocukluktan kalma bir durum. Dün doktor gelişimi yavaşladı 35. Haftada kaldı dediğindede gülümsedim istemsiz niye gülüyosun diye söylendi iyi beslenmedin dedi. Ayrıca çocuk gelişiminin beslenmeyle aşırı bağlantılı olduğunu düşünmüyorum onca durumu olmayan aileler var çatır çatır doğuruyorlar. Birde üst üste sürekli birşeyler oldu hep tam iyi oluyor derken başa sardım kaç kere Psikolojim kaldırmıyor artık. Kimseyi görmek duymak istemiyorum. Eşim bebeğe üzğldüğümü düşünüyor sadece geliyor sarılıyor ama istemiyorum onuda bilmiyoruö nasıl geçireceğim bu zamanı

Günaydın kızlar. Gerçi öğlen oldu artık. Bu haftayı gayet iyi geçirmiştim dün gündüzde iyiydim akşama doğru bende vücut temizliği yaptım ama bikini bölgesini traş yapıyorum riskli olduğum için. Hamilelikten sora normale dönerim ama. Temizlikten sora ağrım olmaya başladı. Hastanede ağrım arttı doktor muayene ederlende ağrın var dedi. Alttanda muayene etti. Ondan sora ağrılarım çok arttı ilacıda kestim haliyle çok sancım var özellikle vajinada hem içte hem kemiklerde. Kemiklerim ayrılacak gibi. Böyle ağrım olmuyordu en azından yürüyebiliyordum şuan yürüyemiyorum. Onun haricinde moralim çok bozuk psikolojimde bozuldu eşimede çok kırgınım doğumdada istemiyorum onu. Ben bazen olumsuz durumlarda gülerek tepki verebiliyorum bu çocukluktan kalma bir durum. Dün doktor gelişimi yavaşladı 35. Haftada kaldı dediğindede gülümsedim istemsiz niye gülüyosun diye söylendi iyi beslenmedin dedi. Ayrıca çocuk gelişiminin beslenmeyle aşırı bağlantılı olduğunu düşünmüyorum onca durumu olmayan aileler var çatır çatır doğuruyorlar. Birde üst üste sürekli birşeyler oldu hep tam iyi oluyor derken başa sardım kaç kere Psikolojim kaldırmıyor artık. Kimseyi görmek duymak istemiyorum. Eşim bebeğe üzğldüğümü düşünüyor sadece geliyor sarılıyor ama istemiyorum onuda bilmiyoruö nasıl geçireceğim bu zamanı
O vajinadaki agrilar bende de var bayadir kemiklerim sizliyo sanki. Beslenme konusunda katiliyorum tabikide dikkat etmemiz gerek ama bebek bir sekilde kendini besleyebiliyo annenin vucudundan benim annemin arkadasi 9 ay boyunca istifra etmis yemek yiyememis mutfak kapisinin kolunu bile gorse midesi bulaniyomus 5 kg mi ne cocuk dogurmus bir sey yiyememesine ragmen 🤷🏻‍♀️ hassas donemdeyiz hepimiz duygu dalgalanmalari yasiyoruz bir de senin bu tarz olaylarin olunca daha cok etkilendin anlayabiliyorum seni ama hepsi gececek canim sıkma canini

Canım yaaa nolur üzme kendini 😢 erkekler işte biz devamlı tıkınırsak bebek iyi olcak 4 kilo doğcak sanıyorlar
Düzelir inşallah aranız sende bozuldugunu söyle eşine sessiz kalma kırdıgını bilsin🥴
Haftaya kadar durur inşallah bebeğin ama durmazsada korkma küçük değiller artık bende dün kötüydüm ama bugun iyiyim psikolojik olarak.
Bendede kemik ağrısı gibi sızlama gibi şeyler oluyor alttan alttan 🥴

Kiz tartildin mi dogumdan sonra ne kadari gitmis bende onu cok merak ediyorum sezaryen oldun bir de karnin indiyse cok iyi 😍
70 kiloydum 66 olmuşum . Bu bile iyi bir başlangıç bence. Zaten artık sürekli yemek yememe gerek yok kız kilo alsın diye ne bulursam yiyordum. Tuvalet anlamında çok rahatladım. Ama gaz fazla oluyor omuzlarıma sancı yapıyor. Sezeryan ağrısını bile geçti diyebilirim. Oğlan kızı kucağıma almamı istemiyor biz yandıkkkk🤣 evdeyiz şükür

İyi bari ya banada versin bir sey iyice sinirimi bozmaya basladi bu durum cok kotu gozukuyo
ne yazık ki gebeliğin bir hediyesi bu. yani bana öyle oldu. özellikle normal doğum yapanlarda olması daha yüksek ihtimal tabii. ama söyle doktoruna mutlaka uygun görürse yazsın. benimki uygun görür seninki belki görmez bilemeyiz o yüzden ilaç ismi söylemedim canım.

hiç yok canım. diş kanaması değildi onu çok net anladım, resmen ağzımda kan birikmiş, genzimden akmış. burnum benim kanar ya ara ara. kbb gördü baktı bişey yok dedi ondan içim rahat. hamileliklerde daha çok oldu, yüksek kan basıncımız o yüzden sanırım.

70 kiloydum 66 olmuşum . Bu bile iyi bir başlangıç bence. Zaten artık sürekli yemek yememe gerek yok kız kilo alsın diye ne bulursam yiyordum. Tuvalet anlamında çok rahatladım. Ama gaz fazla oluyor omuzlarıma sancı yapıyor. Sezeryan ağrısını bile geçti diyebilirim. Oğlan kızı kucağıma almamı istemiyor biz yandıkkkk🤣 evdeyiz şükür
Hadi gozunuz aydin minik yuvasina geldi sukur 😍 yaa kiyamam ogluna yaa alisir ama zamanla 🤗

senin beslenmenle doğru orantılı değil bebeğin kilo alımı, onların kilosu belli aslında en başından. tamamen genetik :) tabii beslenmeye dikkat etmeliyiz ama en öncesinde kendimiz için. çünkü onlar bizi her türlü sömürüyor.

eşin de yanlış bildiği için sana yüklenmiş canım, yapmaması lazım tabiiki. zor şeyler yaşadın kaç haftadır, destek olması gerekiyor. ama sen sıkma canını, bak o kadar dayandın az daha dayanıcaksın, haftan da çok güzel. sağlıkla eve geleceksiniz inşallah ❤️

ne yazık ki gebeliğin bir hediyesi bu. yani bana öyle oldu. özellikle normal doğum yapanlarda olması daha yüksek ihtimal tabii. ama söyle doktoruna mutlaka uygun görürse yazsın. benimki uygun görür seninki belki görmez bilemeyiz o yüzden ilaç ismi söylemedim canım.
Tamam canim sali gunu kontrolde soyleyecegim bende

çok sevindim canım çıktınız demek harika ❤️ ay gaz sancısı çok fenadır ya sıcak su torbası koy hep sırtına falan.
kendi kendine mi çıktın tuvalete? yoksa lavman mı yaptılar?

Deniz şimdi çok tepki gösterecektir çok normal ama zamanla geçecek, her çocuk alışıyor 🥰

Back
X