• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Eşimle buluşup avm gidicez akşam pantolon alıcak bensiz beğenemiyo bişey🥴 doğuma hazırlanıyo hayat ona güzel 🤣 inşallah yürümek sıkıntı yaratmaz bende de, bi tane daha emzirme südyeni alıcam biri kalıplı biri kalıpsızdı kalıpsız bitane daha alıyım bide küçük doğucak yavrum alt üst takımlar alıyım bi kaç tane daha dursun hemen büyür diye çok küçük şeyler almamıştım sancısız gelirim inşallah
Yelek hırka almadıysan al. Lazım oluyor. Bebek için .

Screenshot_2020-01-13-19-02-05.webp
Kızlar oğluma bundan aldık da ben de içebilir miyim sizce, sizler balık yağı şurubu alırken doktora sormadan mı aldınız,yetişkinler kullanabilir yazıyor ama bilemedim

Kaç gram hesaplandı? Doktor bi gün önce 2500 hesaplamıştı 2470 doğdu bizim kız.
Kendi doktorum 2700 hesaplamıştı cumartesi günü ama dün gittiğimiz hastanede 2550 çıktı doğrusu budur bizce çünkü cihazlar daha yeni ve iyi

Kendi doktorum 2700 hesaplamıştı cumartesi günü ama dün gittiğimiz hastanede 2550 çıktı doğrusu budur bizce çünkü cihazlar daha yeni ve iyi
Gelişimi geriden mi gelmeye başladı? Bizim de son haftalar öyle olmuştu

Açıklığın varmı peki? Hastanedemi bekliyorsun cnm evdemi birde suyun gelmişmiydi
Aşağıdan kontrol etmedi doktor canım. 37 den önce bakmıyorum o yüzden kontrol etmeyeceğim dedi. Evdeyim. Herhangi bir problem görmedi doktor. Aksine güzel falan dedi öyle olduğu için :) su falan da gelmedi. Sadece bitmek bilmeyen adet sancıları yaşıyorum birkaç gündür. Birde yürürken aşağıdan çıkacakmış hissi. O kadar :)

İyi su içiyorum dicektim sıvı demişim:))

Sevindim kuzum iyi olmanıza maşallah.. sağlıkla gelsinler inşallah.. okudun mu bilmiyorum beni de 37de alabilirmiş tabi daha erken de gelmeye çalışmazsa dedi.
Okumadim canim bazen cok bakamiyorum gecmise. Yaa bu bebisler niye böyle yapıyorsa 🤷‍♀️ az daha kalın büyüyun işte içerde korkutuyorlar bizi 😊 hepimiz sağlıkla tam vaktinde alalim kucaklarimiza inşallah🤲😇

Okumadim canim bazen cok bakamiyorum gecmise. Yaa bu bebisler niye böyle yapıyorsa 🤷‍♀️ az daha kalın büyüyun işte içerde korkutuyorlar bizi 😊 hepimiz sağlıkla tam vaktinde alalim kucaklarimiza inşallah🤲😇
Aminn inşallahh

Kızlar bezi1 beden prima aldim 2-5 kg arasi yaziyordu 2500 gr i gecse kurtarmaz mi 0 numara almam mi lazim bu hafta carsamba 2200 gibi ölçse hoca bir iki hafta daha dayansa bebis inşallah 🤲 2700 gr büyük mu olur 1 numara ilk bebek olunca tecrübesizim bayaa 🤦‍♀️

Gelişimi geriden mi gelmeye başladı? Bizim de son haftalar öyle olmuştu
6 aylık zamanlarına kadar hep 3 gün felan geriden geliyordu o normaldi yumurtlamadan sora denemiştik çünkü ama hiç bu kadar fazla geri çıkmamıştı. Suyu boyu kilosu vs uyumlu ama 36+3 olmama rağmen 35+0 çıkıyor ultrasonda

Aşağıdan kontrol etmedi doktor canım. 37 den önce bakmıyorum o yüzden kontrol etmeyeceğim dedi. Evdeyim. Herhangi bir problem görmedi doktor. Aksine güzel falan dedi öyle olduğu için :) su falan da gelmedi. Sadece bitmek bilmeyen adet sancıları yaşıyorum birkaç gündür. Birde yürürken aşağıdan çıkacakmış hissi. O kadar :)

Senle şuan aynı durumdayız birebir anlattıkların aynı benim bebeğin başıda hemen kanalın orda. Benim doktorumda aynı şekilde alttan muayene yapmıyordu ama influenza olduğumda sancılarım 100 100 olunca mecbur kontrol etmek zorunda kaldılar cumarteside baktı yine açıklık yoktu ama ilacı kestiğim için bebek ittirir artık açıklık oluşur dedi

Kızlar bezi1 beden prima aldim 2-5 kg arasi yaziyordu 2500 gr i gecse kurtarmaz mi 0 numara almam mi lazim bu hafta carsamba 2200 gibi ölçse hoca bir iki hafta daha dayansa bebis inşallah 🤲 2700 gr büyük mu olur 1 numara ilk bebek olunca tecrübesizim bayaa 🤦‍♀️
2500 kiloydu kızım 1 numara büyük geldi. Yani kullanabilirsin ama biraz büyük olur. Duruma göre alabilirsin aslında. Biz de doğduğu gün 0 numara almıştk.

Bende düşündüm alsam mı diye bunu en son 2900 dü 3000 perşembeye kadar geçermi bilmiyorum 1 beden aldım 0 hastanede karar vericem aldırırım olmadı duruma göre sıkmasın birazda bol olsun ne olurki 🙄

2500 kiloydu kızım 1 numara büyük geldi. Yani kullanabilirsin ama biraz büyük olur. Duruma göre alabilirsin aslında. Biz de doğduğu gün 0 numara almıştk.
Bende düşündüm alsam mı diye bunu en son 2900 dü 3000 perşembeye kadar geçermi bilmiyorum 1 beden aldım 0 hastanede karar vericem aldırırım olmadı duruma göre sıkmasın birazda bol olsun ne olurki 🙄
Teşekkürler kizlar bir paket az adet 0 beden alirim herhalde ilk zamanlar cok harcamıyormuş hemen biter 1 e geceriz.

Ya kızlar benimki de bu akşam acayip gerdiriyor. Ve iyice gerildiğinde böyle popoma doğru bi ağrı oluyor bu sancı değil demi gerildiği için oluyordur demi ? İlk olması ne zor yahu 🙈

Back
X