• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

6 aylık zamanlarına kadar hep 3 gün felan geriden geliyordu o normaldi yumurtlamadan sora denemiştik çünkü ama hiç bu kadar fazla geri çıkmamıştı. Suyu boyu kilosu vs uyumlu ama 36+3 olmama rağmen 35+0 çıkıyor ultrasonda

Senle şuan aynı durumdayız birebir anlattıkların aynı benim bebeğin başıda hemen kanalın orda. Benim doktorumda aynı şekilde alttan muayene yapmıyordu ama influenza olduğumda sancılarım 100 100 olunca mecbur kontrol etmek zorunda kaldılar cumarteside baktı yine açıklık yoktu ama ilacı kestiğim için bebek ittirir artık açıklık oluşur dedi
Benim de öyleydi. Sancı görünüyordu 100 e çıkmıştı. Ama onu da bebegin hareketli olmasına bağladı doktor. Nst de hiç durmadığı için kemeri hep ittiriyor. Onlar da sanci gibi görünüyor sanırım.
Bir de ayriyeten büyük tuvalet varmış hissi yaratıyor arada.
Doktor hiç problem görmedi ama sanırım artık haftası küçük değil diye o da 😊

Kızlar bezi1 beden prima aldim 2-5 kg arasi yaziyordu 2500 gr i gecse kurtarmaz mi 0 numara almam mi lazim bu hafta carsamba 2200 gibi ölçse hoca bir iki hafta daha dayansa bebis inşallah 🤲 2700 gr büyük mu olur 1 numara ilk bebek olunca tecrübesizim bayaa 🤦‍♀️
Evet büyük oluyor 0 numara almanızı tavsiye ederim. Ben öyle yaptım. 2750 doğdu benimki.

0 ay 1 tane yelek var hırka tarzı hiç yok küçük tamam canım alıyım onlardanda sağolasın 😘
Yenidoğan gerçekten çabuk ve çok üşüyor. Hastane Gece soğuktu. Biz bir kaç kat sardık. Hemşire topuk kanı alırken ayakları soğuk demişti. Ben penye yelek koymuştum. Evim sıcak ama yinede evde de sarıp sarmalıyoruz.

Ya kızlar benimki de bu akşam acayip gerdiriyor. Ve iyice gerildiğinde böyle popoma doğru bi ağrı oluyor bu sancı değil demi gerildiği için oluyordur demi ? İlk olması ne zor yahu 🙈
Benimde misafirim vardi bugün oturdum biraz ayni ağrılar uzanıyorum gecer diye umuyorum uzan derin sakin nefes al gecer inşallah.

valla öyle olcaz galiba şubatı gören kalcakmı acaba 😀
Ay ben ve bana yakın tarih olanlar muhtemelen görücez canım hepimiz görelim tabi inşallah zamanında sağlıkla gelsinler 🤲🏻

Ay ben ve bana yakın tarih olanlar muhtemelen görücez canım hepimiz görelim tabi inşallah zamanında sağlıkla gelsinler 🤲🏻
İnşallah yaa tüm bebişler sağlıkla gelsin evet şubat sonu olanlar görür şubatı bakalım bizler nolucaz😀

Ayaktayken 3 kez falan bi gerildi canım çok yandı dökülüyoruz valla 🤣 Kasıklarda falan ağrı yok ama

Şubatı görürüz diye düşünüyorum. Bu şubat bebeleri ne etti bizi böyle :KK70: İnşallah zamanında gelir tüm kuzularımız 🙏

Kızlar dün gece abartısız 5 kez alt değiştirdik. Bez çok hızlı gidiyor. Ben 0 numara bez almıştım 1 numara büyük gelmişti oğlumda. 0 numara erken doğan ve kilosu düşük bebekler için ideal bence. Çantanıza bir paket koyun derim. Ama 3.5 ve üzerine tavsiye etmem. Şimdi bir paket daha aldıracam .

5 tane 0 numara 10 tane de 1 numara koydum ben çantaya ama, hangisi lazım olursa evden takviye yaparız artık. :KK64:

Oyy kizlar otururken yoruldum resmen 😵 bugun cogu isi esim yapti ben oturdum neredeyse ama karnim semsertti butun gun. Misafirlerimiz 1 saat once gitti uzaniyorum simdi sirtim felaket agriyo bi ara da otururken vajinama bir agri girdi o sirada da oglum cok hareketliydi karnimin her yerine vurdu, gerdi. Yarin sabah randevum var bakalim hayirli haberler alirim insaAllah 🤷🏻‍♀️

Selam kızlar. Kontrol vardı bugün. 2400 olmuş benim oğlan 😇 Her şey yolunda, sağlıklı, kıpır kıpır. :nazar: Nst'de şov yaptı gene. Kasılmam, karında sertleşmem yokmuş. Oğlak burcu olarak erkenden doğmaz yani senin oğlan, rahat ol dedi. 😆

Planlanan tarih 2 Şubat'a kadar kaşıntılarım tekrarlamazsa ve kolestazla ilgili tahlil sonuçlarım hep böyle normal sınırlarda seyrederse doğumu 10-11-12 Şubat gibi yaparız dedi. Totalde 4 farklı güne ameliyathane ve oda ayarlattı. :KK45:

Ücreti falan konuştuk. Bi de kordon bankası mevzusunu. O firmaları arayıp onlarla görüşecem bi de bakalım. Kök hücre önemli. 😊

Şubatı görürüz diye düşünüyorum. Bu şubat bebeleri ne etti bizi böyle :KK70: İnşallah zamanında gelir tüm kuzularımız 🙏
Bende canım inşallah ya en önemlisi o ve sağlıkla gelmeleri 💕🤲🏻

İlk gün çok zor, onu bırakıp gelmek çok ağırdı. Bi gün boyu ağlamamı durduramadım.
Ama günler geçtikçe orda iyi bakılıyo iyi olacak diye düşünmeye başlıyosun.
Kızım belki haftasonu çıkabilirmiş.:KK76:
Kilo durumuna göre karar verilecek

tahmin edebiliyorum, ne kadar ciddi bir durum olmasa da onu orda bırakıp eve gitmek çok ağırdır bir anne için. ama bak çoğu gitti, orada iyi bakılıyor, sadece biraz kilo alması lazım başka ciddi bir durumu da yok. dua edicem sizin için 🥰

Back
X