• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

bende 30 aralikta kendi dojtoruma gitmistim 1900 gr demisti,gectigimiz persembe yani 4 gun once evime yakin medicalpark var ordaki bir doktora gittim 1950 gr dedi biraz canim sıkıldi az geldi bide 2 haftada 50 gr mi aldi yani , burdakinin cihazi biraz eskiydi acaba yanlismi olctu diyorum

Dr gelişiminde gerilik var demediği sürece kilosuna takılma. Zaten bi Türk milletinde var bu çocuğun kilosu kaç takıntısı. Tosun olup şeker hastası da olabilir, genetiği zayıftır minyon olabilir.

Bi de cihazın ölçümüyle gerçek kilo arasında 1 haftalık yanılma payı olabiliyomuş. En iyi cihazda bile söylenen sayı net değildir dedi bugün benim dr. Eski bi cihazsa yanılma daha da fazla olabilirmiş. Ve 40.haftada bile bebeğin 2500 gr doğması bizim için normal sınırlarda kabul edilir o yüzden en az 3500 doğuracam diye dertlenmenin anlamı yok dedi.

Bol bol protein tüketirsen sağlıklı kilo alır. Kırmızı et, yumurta ve yoğurt. Kırmızı etle yoğurdun arası en az 2 saat olacak ama. 15 gün uyguladım, test ettim, işe yarıyo. :super:

Doğum yapan arkadaşlar doğumdan önce bacaklarınıza ağrı giriyormuydu. 2 akşamdır bacaklarıma ağrı giriyor
Bende çok Farklı ağrılar vardı. Adet ağrısı. Bel ağrısı huzursuzluk. Vajinada bebek hareket ettikçe batma hissi. Oğlan yatırmıyordu. Hatırlarsanız bu oğlan bana doğum yaptıracak diyordum,

Bende çok Farklı ağrılar vardı. Adet ağrısı. Bel ağrısı huzursuzluk. Vajinada bebek hareket ettikçe batma hissi. Oğlan yatırmıyordu. Hatırlarsanız bu oğlan bana doğum yaptıracak diyordum,
Bende öyle adet şeklinde ağrım ozmnlardada bacaklarımda ağrı olurdu başı zaten vajinaya baskı yapıyor karnımda gergin hareket ediyor ama normal şekilde değil ağrı verici şekilde kasılma şekilde bu akşamıda atlatalım bakalım yrn ne olucak 2. Günümdü bugün

Bende öyle adet şeklinde ağrım ozmnlardada bacaklarımda ağrı olurdu başı zaten vajinaya baskı yapıyor karnımda gergin hareket ediyor ama normal şekilde değil ağrı verici şekilde kasılma şekilde bu akşamıda atlatalım bakalım yrn ne olucak 2. Günümdü bugün
Hakkında hayırlısı olsun canım. Artık haftalar büyüyor. Doğumlar olsa bile bir sıkıntı olmuyor. Bakalm senin doğumun ne zaman olacak. Ben kendimden bu kadar erken beklemiyordum.ama hamilelik sürecinin bittiğine sevindim. Benimki çok sıkıntılı geçti. Şimdi de sezeryan ,göğüs ve sırt ağrısı var. Onlarda daha kısa sürecek inş. Benim gececi kızım faaliyetlerine başladı. Dişimi sıkıp emzirmeye çalışıyorum. Hatta dişlerim acımış yeni farkettim. Meme ağzına büyük geliyor makina ile önden biraz sağdım küçülttüm 🤣 Eğri durduğum için sırt ağrım oldu. Her sürecin kendine göre zorluk ve güzellikleri var.

Ben zeytinyağlı krem sürüyordum canım ama bacaklarım çoktan çatladı şuan fenalar şimdide kantaron yağı sürüyorum
Bende aldim kantaron yagi ise yariyor mu suruyorm catlayan yerlerime ama gebelikte braz sakincali yaziyor nette ne dersin

Sen bol su içiyordun değil mi canım? kaşıntı çatlama belirtisi. Hindistan cevizi yağı varsa sürebilirsin baya nemlendiriyor. Şimdi kaşımasan bile uykuda kaşırsın.
Cok su iciyordum ama bir hafta salak gibi su icmedim cok. Surekli tuvalete gidiyordum ya dedim az su iceyim. O hafta catladim. Ayak topuklarim dirseklerim bile kurumus. Gene suya basladim. Catlayana kadar hcbsey surmuyordum sonra hindistan cevizi ve kantaron yagi aldirdim esime. Evde de bio oil ve lierac vardi. Lierac bence yalan ya onu surunce hemen kuruyor cildim. Bio oilde cok asiri yagli. Ama hindistan cevizi yagi mukemmel bsey bence basindan onu alip kullansaymisim keske. Sanirim bu isin seyi bol su ve guzel yaglanmak

bende 30 aralikta kendi dojtoruma gitmistim 1900 gr demisti,gectigimiz persembe yani 4 gun once evime yakin medicalpark var ordaki bir doktora gittim 1950 gr dedi biraz canim sıkıldi az geldi bide 2 haftada 50 gr mi aldi yani , burdakinin cihazi biraz eskiydi acaba yanlismi olctu diyorum
Cihazdan cihaza fark ediyor seninle benim aynı neredeyse aynı gün be. De hastaneye gittim 1870 gramdı ve Dr gayet iyi dedi hiç de takmadım öyle deyince de

Cok su iciyordum ama bir hafta salak gibi su icmedim cok. Surekli tuvalete gidiyordum ya dedim az su iceyim. O hafta catladim. Ayak topuklarim dirseklerim bile kurumus. Gene suya basladim. Catlayana kadar hcbsey surmuyordum sonra hindistan cevizi ve kantaron yagi aldirdim esime. Evde de bio oil ve lierac vardi. Lierac bence yalan ya onu surunce hemen kuruyor cildim. Bio oilde cok asiri yagli. Ama hindistan cevizi yagi mukemmel bsey bence basindan onu alip kullansaymisim keske. Sanirim bu isin seyi bol su ve guzel yaglanmak
Ben de h.cevizi yağı sürüyorum henüz hiç çatlamadım gerçi karnım da küçük belki ondandır

Nasıl bi ağrı bendede oluyo arada şimdide var yatınca fark ettim romatizma ağrısı gibi sızlama gibi bide
Kasıklardan dizlerime kadar ağrı vuruyor sızlıyor karnımdada ağrı var bakalım nasıl geçircez bu geceyi

Sezeryanda sonda takılıyor ya onu ameliyathanede uyuştuktan sonra taktırın . Hatta sorun nerde takılıyor diye. Benim ikisi de uyuşunca takıldı acı hissetmedim. Ama çıkardıkları zaman tahriş oluyor ister istemez. Tuvaletinizi yaparken zorlanıyorsunuz bu çok normal. Göğüslere kakao yağı sürüp kalkanları kapattım. Kızcem uyudu. Saat 2ye alarm kurdum bakalım daha mı erken kalkacak 🤣

Sezeryanda sonda takılıyor ya onu ameliyathanede uyuştuktan sonra taktırın . Hatta sorun nerde takılıyor diye. Benim ikisi de uyuşunca takıldı acı hissetmedim. Ama çıkardıkları zaman tahriş oluyor ister istemez. Tuvaletinizi yaparken zorlanıyorsunuz bu çok normal. Göğüslere kakao yağı sürüp kalkanları kapattım. Kızcem uyudu. Saat 2ye alarm kurdum bakalım daha mı erken kalkacak 🤣
Ben dun 3 saat uyudumm. Yemek yuruyus iki ders yaptim camasir astim uzandim aksam smdi hala uyuyamiom. Vucut kendini hazirliyor heralde uyimamaya. Cok dincim 😂

Ben dun 3 saat uyudumm. Yemek yuruyus iki ders yaptim camasir astim uzandim aksam smdi hala uyuyamiom. Vucut kendini hazirliyor heralde uyimamaya. Cok dincim 😂
Ben de ya sorma yıllar sonra yufka falan açtım bildiğin arada da bir düşüyorum yalnız tansiyon falan yerlerde. bAzen de böyle enerji vuruyor ama kısa bir süreliğine😄😄😄 4 taneden sonra açtığım yufka lar hükümsüzdür 🤣🤣

Back
X