• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kesinlikle katılıyorum.
Kızlar bu gece acile gittim ama bu sefer yüksek ateş yüzünden gittim. Bebegimin atess olceri ile kulaktan atesimi ölçtüm 39.5 geldi. Yandım uzun birsüre. Resmen birden ateş oldum neden bilmiyorum bir iğne yaptılar eve geldim bir tik daha iyiyim. Yavrum da uyuyor şimdi. Doğum yapmamış olanlar stokları doldurun uyku stoklarını 💗💗💗
Uyuyabilsek keskee 😵 gecmis olsun canim

Herkescikler uyudu sanırım ben de uyku sıfır yaa😔🤣
Rabbim yardımcın olsun canım dualarım hepimizle sancınmı vardı
Allah yardımcın olsun kolaylık versin. İnş. Yanlış alarmdır. Ama doğacaklarsa da sağlıcakla gelsin kucaklarımıza 👍
Sağolun kızlar çok fazla yoruldum kasıklarım da hafif ağrı vardı nst de ağrım 70 çıktı ve bebek 10 gündür 36 gr almış sadece bu korkuttu hemen yatırdı ciğer geliştirici yapıldı
Serumlar filan gidiyor .
Başı olması gerekenden daha aşağıdaymis bugün ebe muayene edecek açıklık var mi diye

Kizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim :KK43:
bizimkiler pek aceleci çıktı:anneadayı::emir_bebek:kizim diyorum az daha dur ne acelen var ekmek elden su gölden

askzor askzor inşallah serumla falan biraz daha tutarlar içerde geçmiş olsun yaa🥴 ama 10 günde 36 gr almış olması düşündürdü beni arkadasımınkide karnında beslenmiyordu aldı doktor dışarda daha iyi beslersin dedi öylede oldu. Bakalım ne dicek seninki 🥴

Sağolun kızlar çok fazla yoruldum kasıklarım da hafif ağrı vardı nst de ağrım 70 çıktı ve bebek 10 gündür 36 gr almış sadece bu korkuttu hemen yatırdı ciğer geliştirici yapıldı
Serumlar filan gidiyor .
Başı olması gerekenden daha aşağıdaymis bugün ebe muayene edecek açıklık var mi diye
Güzel haberler al inşallah, nasıl sağlıklı olacaksa bebiş ve senin için öyle olsun 😘

Bugün okulda son günüm, izne ayrılıyorum, 32 de aldığım çalışabilir raporunu vereceğim sadece ama başka bir şey veren oldu mu aranızda, ya da sonra vereceğimiz bir şey var mı

Günaydın kızlar 💕 gece bin defa uyandım diyebilirim 😔 gündüz gayet iyiyim geceleri neden böyle oluyor anlamıyorum. Şimdi de karnım acıktı yine açlıktan uyuyamadım kalktım kahvaltı yapıcam 😒

Güzel haberler al inşallah, nasıl sağlıklı olacaksa bebiş ve senin için öyle olsun 😘

Bugün okulda son günüm, izne ayrılıyorum, 32 de aldığım çalışabilir raporunu vereceğim sadece ama başka bir şey veren oldu mu aranızda, ya da sonra vereceğimiz bir şey var mı
Çalışamaz raporu da almalısın doktordan diye biliyorum canım.

Günaydın ,ama bu karanlık sabahlar beni sinir ediyor:KK14:
Gece ne hikmetse güzel uyumuşum
Kalktım bizimkilerle kahvaltı ettim şimdi
Onları gönderip tekrar yatarım

A Alisdendef joker baby de elektrikli gögüs pompalarında indirim var canım saat 10 a kadar şimdi gördüm istersen oraya bir bak

Bende verdim cnm. 32.hafta çalışabilir raporunu. Zaten o raporda zorunlu izne başlama tarihi yazıyo. Benim tam ikinci dönemin başladığı o pazartesi iznim başlıyor. Benimde cuma son. Ama resmen ızdırap çekiyorum okulda

Çalışamaz raporu da almalısın doktordan diye biliyorum canım.
Benim aldığım raporda yani çalışabilir raporunda zaten 37 ye kadar çalışır. 37 de izni başlar yazıyo. 3 şubata kadar çalışır yazıyor. Ben Bi daha rapor alıcam. O rapor yeterli bence. Öyle biliyorum ama. Yinede kuruma soralım tabi

Back
X