- Emoji Skoru
- 6.111
- Puanlar
- 108
Senin tosuncuk buranın medarı iftarı bence daha 3 kilo doğan çıkmadıÇok ilginç ya fazla erken doğuö var
Benim gibi ilk doğurması gerekenlerde bekliyor işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin tosuncuk buranın medarı iftarı bence daha 3 kilo doğan çıkmadıÇok ilginç ya fazla erken doğuö var
Benim gibi ilk doğurması gerekenlerde bekliyor işte
Kizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim![]()
Aynen valla ya bu ne böyleBence Şubat bebesi diye birşey olmayacak bu gidişlehepsi pek bir aceleci çıktı.
He 1.74 e 92 lik kalıplı ana bulmuş konforlu doğru diyorsunSenin tosuncuk buranın medarı iftarı bence daha 3 kilo doğan çıkmadıoda zamanını bekliyor. El ense yapmıştır burası rahat niye çıkayım diyordur kesin.
![]()
Başta baya heyecanlıydı ne olacak acaba diye, şimdi ben korkmaya başladım yaklaştıkça neler olacak acaba atlatabilecek miyim diye, sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor, hepimiz sağ salim kavuşsaydık bebişlereBöyle de pek bir heyecanlı oluyormuş insan adrenalin salgılıyor sizi şimdi anlıyorum kızlar. ❤
Kizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim![]()
Evet . Genelde ağzı burnu çenesi yanaklar net ama göz kısmında siyahlık var . Doktor onun su olduğunu söyledi . Şu siyah çıkanlar suyu diyeSeninde böyle göz yerleri siyahmı cıkıyor ya![]()
Canım sağlıkla kucağına al inş bebeğini dualarımız seninleKizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim![]()
Ayy bizim mart başı normalde şubatı kesin görmemiz lazımBence Şubat bebesi diye birşey olmayacak bu gidişlehepsi pek bir aceleci çıktı.
Allah yardımcın olsun sıkıntısız alırsın inşallah kucağına..sata göre bir gün var aramızda. Benim de buakşam karnım çok sertleşiyor dk tutuyorum düzenli değil ama sen yazınca ben de tırstım biraz..az daha bekleselerdi bariKizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim![]()
Rahim ağzı mesafesini görebilirAyy bizim mart başı normalde şubatı kesin görmemiz lazımve odasını bile almadık daha yarın sipariş vericez
birde bişey daha sorucam sancı sadece nst de mi çıkar yoksa ultrasyonda da farkeder mi doktor ters bişey olsa
![]()
Ben ilk bebeğimde avent marka almıştım çok memnundum canımKızlar elektrikli göğüs pompası önerisi olan var mi. Göğüsler sertleşiyor tam boşaltamıyor bebeğim. Manuel var ama çok yorucu oluyor. Mastit olmaktan korkuyorum.
Sorma yaa bnde her dr ye gderken eve gelebilcekmiyim acaba diye dusunup geliyorumBence Şubat bebesi diye birşey olmayacak bu gidişlehepsi pek bir aceleci çıktı.
YAa bnde aynen oyle hssdyrm millet yaziyo ya nasil yaziyolar acaba diyorum sanki bn hc doğurmayak gbi hssdyrmBaşta baya heyecanlıydı ne olacak acaba diye, şimdi ben korkmaya başladım yaklaştıkça neler olacak acaba atlatabilecek miyim diye, sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor, hepimiz sağ salim kavuşsaydık bebişlere
Benimki ultrasonda göründü doktor 3kez kasıldın farketmiyor musun dedi. O gün 3 kez nst çekildi orda çıkmadı. Hatta sezeryan sonrası çok çekmişsin nasıl dayandın dedi. Ağrı eşiğim mi yüksek bilemedim valla. Bu bebeklerin işi belli olmuyor bu sene hepsi ışığa koşuyorAyy bizim mart başı normalde şubatı kesin görmemiz lazımve odasını bile almadık daha yarın sipariş vericez
birde bişey daha sorucam sancı sadece nst de mi çıkar yoksa ultrasyonda da farkeder mi doktor ters bişey olsa
![]()