• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

A Aycee09 suni sancı denicektir😀
İstemezsende sezeryan olursun
Tabi kg almamışsa :) inşallah almıştır beklersiniz gününü.
Bizi haberdar et hemencik😍

Kesinlikle katılıyorum.
Kızlar bu gece acile gittim ama bu sefer yüksek ateş yüzünden gittim. Bebegimin atess olceri ile kulaktan atesimi ölçtüm 39.5 geldi. Yandım uzun birsüre. Resmen birden ateş oldum neden bilmiyorum bir iğne yaptılar eve geldim bir tik daha iyiyim. Yavrum da uyuyor şimdi. Doğum yapmamış olanlar stokları doldurun uyku stoklarını 💗💗💗
gecmis olsun canim dikkat et kendine cok cıkmış atesin insallah toparlarsin en kisa surede🙏
Kızlar sagolun meraklandirdim sizi anca kendime geldim biraz kısaca yazayım ben normal dogum yaptım 🙈 resmen tüm gün sanciyla durmuşum 7-8 cm aciklikla doktorun ebenin işini kolaytirmisim 😂 gece 11 de gibi hastaneye geldik 01.05 de doğdu kızım epiduralsiz 35+1 2100 gr minik bir savaşci cadi 🥰 emdi çok şükür teyzeleri
Hepiniz geldiniz aklima arkadaslarimda sağ selamet alsınlar kuzularını dedim.
Sonra detaylı yazarım yine genel anlamda pozitif bir doğumdu benim gibi pimpirikli tedirgin biri normal doğumu başardıysa herkes yapar canlar öpüyoruz sizi teyzeleri 👼😘
Not: Bu cimcime oğlak mi oldu şimdi kizlar ?
Oyyy masallah ya bizden once dogurdunuz siralarimizi aldiniz😀😍 allah anali babali buyutsun hayirli olsun canim ne guzel oldu bittiye gelmis.masaalh size 🙏

A Aycee09 suni sancı denicektir😀
İstemezsende sezeryan olursun
Tabi kg almamışsa :) inşallah almıştır beklersiniz gününü.
Bizi haberdar et hemencik😍
Kilo almamış malesef yarın 8 de sezaryanla doğuma alıcak hastanedeyim anestezi için kan falan vericem

Kızlar yatış yaptı doktorum dua edin bana
Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum var benim 1 ay öncesi aldığım 15 günlük raporum var ondan sonrada 32 hafta çalışamaz raporu aldım ama bunlar mebbise işlenmemiş. Bunların bir zamanı yok mu ek ders almıyorum rapordan dolayı ama işlememişler

Bende 32 de çalışabilir raporu almıştım o işlenmemiş sonra 36 da çalışamaz raporu aldım onu da normal rapor gibi işlemişler 37. Hafta çalışamaz raporu alıp detaylı dilekçe yazacam çünkü yanlış bir işleyiş var bazı yerlerde uyarmak gerek istersen kurumuna sor bende soracam burdan haber verirsen sonucu sevinirim. Çünkü rapor değil izin olarak girilmeli

Kızlar sagolun meraklandirdim sizi anca kendime geldim biraz kısaca yazayım ben normal dogum yaptım 🙈 resmen tüm gün sanciyla durmuşum 7-8 cm aciklikla doktorun ebenin işini kolaytirmisim 😂 gece 11 de gibi hastaneye geldik 01.05 de doğdu kızım epiduralsiz 35+1 2100 gr minik bir savaşci cadi 🥰 emdi çok şükür teyzeleri
Sonra detaylı yazarım yine genel anlamda pozitif bir doğumdu benim gibi pimpirikli tedirgin biri normal doğumu başardıysa herkes yapar canlar öpüyoruz sizi teyzeleri 👼😘
Nasıl bir sancıyla gittiniz doktora en son maşallah 🧿

askzor askzor inşallah serumla falan biraz daha tutarlar içerde geçmiş olsun yaa🥴 ama 10 günde 36 gr almış olması düşündürdü beni arkadasımınkide karnında beslenmiyordu aldı doktor dışarda daha iyi beslersin dedi öylede oldu. Bakalım ne dicek seninki 🥴
Ebe de aynısını dedi doktor 1 hafta daha tutsak kardır dedi bekliyoruz bakalım
Günaydın kızlar. Bugün güzel uyudum çok şükür :halay: oğlanı göndereyim yatıcam tekrar.
Sahra- Sahra- askzor askzor kızlar nasılsınız?
Ben daha dogurmadim :anneadayı: başı daha da aşağı inmiş ciğer geliştiricinin 2. Dozu vurulacak bekliyoruz hayırlısıyla doktorum korkma haftası iyi doğum olsa bile dedi

Gözünaydın cnm çok sevindim maşaAllah ponçiğine😍 Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Sizlere ve vatanına hayırlı evlat olsun

Gözlerim dolu dolu tüylerim diken diken oldu okurken mesajini.
Harikaaa bir doğum hikayesi canim seninki.
Rabbim hayırlı saglikli buyutmeyi de nasip etsin.
Tebrik ediyorum, mckkk💙

Kilo almamış malesef yarın 8 de sezaryanla doğuma alıcak hastanedeyim anestezi için kan falan vericem
En son kacti canim?
Uzulme, dogduktan sonra emin ol hemen toplarliyorlar.
Yarin bizim 5.gun kontrolumuz var, mesela benim oglum hic kilo kaybetmedi taburcu olurken. Yarin belli olacak kesin sonuc. Ama demem o ki düşük kilo ile dogunca ilk aylarda oyle boyle degil cok hizli kilo aliyorlar akranlariyla arayi kapatiyor.
(Kizimdan cok iyi biliyorum.)
Spinal mi genel mi secimin?

Ebe de aynısını dedi doktor 1 hafta daha tutsak kardır dedi bekliyoruz bakalım

Ben daha dogurmadim :anneadayı: başı daha da aşağı inmiş ciğer geliştiricinin 2. Dozu vurulacak bekliyoruz hayırlısıyla doktorum korkma haftası iyi doğum olsa bile dedi
evet daha erken haftalarda doğuranlar bile oldu biliyorsun, hiç korkma. tabii yine durur inşallah bir süre daha ☺️

Sahra- Sahra- aramızda bir hafta varmış . Beni bir korku aldı . Eşim yanımda değil. Ben bütün gün sancı çekip iki saat içinde hastanede Doğum yaparsam hayatta yetişemez 🤔 yolu 8 saat falan . Yanımda olmasını istiyormmm 😕

Tebrik ediyorum, mckkk💙

En son kacti canim?
Yarin bizim 5.gun kontrolumuz var, mesela benim oglum hic kilo kaybetmedi taburcu olurken. Yarin belli olacak kesin sonuc. Ama demem o ki düşük kilo ile dogunca ilk aylarda oyle boyle degil cok hizli kilo aliyorlar akranlariyla arayi kapatiyor.
sen nasıl oldun canım, yaran iyi mi kalkabiliyor musun? her şey yolunda mı?

Kızlar bana mesaj yazan herkese cokkkkk tesekkur ediyorum.

Kızım cok hasta,grip :(
Babannesi ve babasi da grip oldu.
Bende de var kirginlik ama daha iyiyim.
Deniz, cok iyi masallah.
Onu anne sütü koruyor cok şükür.
Eger grip bulasirsa kesin kuveze alinir diye dusumuyorum. Yenidogan gribi nasil olur hiç tecrubem yok. Yarin kontrolde soracagim bunu.
Kv Bahar i alip izmite gideyim diyor.
Sütüm kesilir anne, dayanaman onun yokluğuna dedim ki dunden beri habire ağlıyorum kizimla ilgilenemedigim icin.
Annem de diyor ki oğlanı düşün o cok minik bahrina tas bas birkac gun dedi karari yine sen ver dedi ama yok gonderemem ölürüm gibi nefesim kesiliyor gözümun onunde olsun yaaa dimi amaaa destek mesaji lazim bana kızlar.

Bu arada ben alisten ve bir arkadas daha mi ayni gun dogum yaptik. Bizden baska dogum yapan var mi?

Azcik bilgi paylasin benle giiii 🤪

(Babası kimligu icin basvuru yapmaya gitti.
Bana sordu ne yazdirayim dedi.
Denizhan ya da Deniz Alp istiyordum ya ben, ona biraktim sen kalpten istedigini sec ya eklettir ya sade Deniz kalsın dedim. Bakalim ne karar vercek benim kocaa )

artık kritik bi vakit de değil zaten, gözün aydın şimdiden canım yarın kavuşacaksın meleğine 🥰
İnşallah canım güzel geçer herşey 🥰
Tebrik ediyorum, mckkk💙

En son kacti canim?
Spinal epidural canım 2800 ölçtü ama 35 haftalık görünüyo inşallah doktorda öyle söyledi küçük bebekler daha hızlı torparlıyo diye

Kızım cok hasta,grip :KK43:
Deniz, cok iyi masallah.
Eger grip bulasirsa kesin kuveze alinir diye dusumuyorum. Yenidogan gribi nasil olur hiç tecrubem yok. Yarin kontrolde soracagim bunu.
Sütüm kesilir anne, dayanaman onun yokluğuna dedim ki dunden beri habire ağlıyorum kizimla ilgilenemedigim icin.
Annem de diyor ki oğlanı düşün o cok minik bahrina tas bas birkac gun dedi karari yine sen ver dedi ama yok gonderemem ölürüm gibi nefesim kesiliyor gözümun onunde olsun yaaa dimi amaaa destek mesaji lazim bana kızlar.

Bu arada ben alisten ve bir arkadas daha mi ayni gun dogum yaptik. Bizden baska dogum yapan var mi?

Denizhan ya da Deniz Alp istiyordum ya ben, ona biraktim sen kalpten istedigini sec ya eklettir ya sade Deniz kalsın dedim. Bakalim ne karar vercek benim kocaa )
çok geçmiş olsun kışın doğum yapmanın en kötü yanı bu :(
inşallah Deniz kuzucuk hasta olmaz ama korkma bence olmaz anne sütü koruyor onları. doktora bunu sorduğunda bizimle de paylaşır mısın?

Bahar konusuna gelince ben olsam asla göndermezdim. kendini çok kötü hisseder. benim küçük kardeşim doğduğunda 8 yaşındaydım, teyzemle köye göndermişlerdi. kazık kadar olmama rağmen öyle ağrıma gitmişti ki. çocuklar çok etkilenir böyle şeylerden, ne olursa olsun gönderme derim ben.
serum veya iğne yaptırsanız aslında Bahar’a, bizimki de 40 derece ateşlendiğinde serum çok iyi gelmişti ya hatırlarsın.

Sahra- Sahra- maşallah çok güzel bi doğum olmuş canım yavrunda iyiymiş çok şükür gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Darısı normal bekleyen arkadaşların başına böyle kolay doğumları olsun inşallah
Normalden korkan biri olarak bu kadar açıklıkla bende normal doğurmak isterdim yani itiraf ediyorum ☺️☺️

sen nasıl oldun canım, yaran iyi mi kalkabiliyor musun? her şey yolunda mı?
Evi supurdum dun,
Yikanan camasirlari sepete alip ittire ittire balkoma cikarip onlari astim.
Mutfagi topladim, duzenim sasti mi ben de sasiriyorum :) yani tum bunlari yapiyorsam sanirim dipçik gibiyim :D
Maşallahim var yebcim💙
Ilk ameliyat bandini 24 saat sonra su gecirmez bant ile degistirmeleri gerekiyordu lakin hemşire guya yoğunluktan 6-8 saat geç değiştirdigi icin benim dikis sag ve sol bas taraflari feci su topladi ve felaket kaşınıyor.
Canim cok aciyor ama bu sezeryan ile alakali bi durum değil sonucta.
Dr bunun icin 2 merhem verdi,sabah aksam esim sürüyor. Onun dışında bant yarın cikacak kontrolde.
Oturup kalkarken rahatim.
Sonuçta bi ameliyat gecirdim, ayaklarim davul gibi sisler lakin genel anlamda kendimi cok dinc guclu vee harika hissediyorum aci olarak.
Kizimda genel olmustum ya, ikisini kıyaslandığımda genel anestezi:normal dogum..spinal anestezi:epidural normal dogum diyim ben sana. Yani bilmem dogru bi benzetmemi ama ben ilkinde cok cekmistim cok.
çok geçmiş olsun kışın doğum yapmanın en kötü yanı bu :KK43:
inşallah Deniz kuzucuk hasta olmaz ama korkma bence olmaz anne sütü koruyor onları. doktora bunu sorduğunda bizimle de paylaşır mısın?

Bahar konusuna gelince ben olsam asla göndermezdim. kendini çok kötü hisseder. benim küçük kardeşim doğduğunda 8 yaşındaydım, teyzemle köye göndermişlerdi. kazık kadar olmama rağmen öyle ağrıma gitmişti ki. çocuklar çok etkilenir böyle şeylerden, ne olursa olsun gönderme derim ben.
serum veya iğne yaptırsanız aslında Bahar’a, bizimki de 40 derece ateşlendiğinde serum çok iyi gelmişti ya hatırlarsın.
Dr a sorunca tabiki paylasirim canimcim.
Dun hastaneye goturduler, test yapmislar. Fitil ile dusurmusler atesini. 2 şurup vermis.
Dun aksam itibariyle basladik.
Serum evet, oncekinde bize de takmislardi baya iyi gelmisti ama bu defa gerek gormediler sanirim. Birde hastane cocuk kayniyormus cok fazla hasta sayisi var dedi esim. Atesi 40 lardaydi ama simdi 38 civari kontrol altinda cok şükür.
Dogal olarak beslenme geriledi, Allah tan su salatalik ve corba destegini red etmiyor.
O toparlar da ben vicdan azabindan gebercem.
Oyle bi hismiski bu. 2.çocuk olayi. Anlatamam sana. Ilkine ister istemez eskisi gibi %100 umu veremiyorsun hele hastanede ahh ahhh.
Kiz ben resmen sevdigim adami aldatmisim gibi bi hisse burundum hastanedeyken.
Logusa depresyonum benim de bu duygu karmasasi olacak sanirim. Kizim benim ilk goz agrim Bahar'immmm o iyi olsun da varsin evi b.k götürsün. 2 gundur oyuncakları toplu, ev duzenli ve cok sessiz 😕😣😪😪😪

Kızım cok hasta,grip :KK43:
Deniz, cok iyi masallah.

Çok geçmiş olsun canım . Dikkat edin Bebişe. Biz senle aynı gün ,yakın kilolarda ve muhtemelen yakın saatlerde doğum yaptık. 13:55 te 2.750 gram doğdu kızım. Bende denizle arasında denge kurmaya çalışıyorum. Gece anne anne diye seslendi kızı emzirdiğim için gidemedim. Bu gece ben uyutacağım inş. Sezeryanda sakinleştirici istedim ve pişman oldum. Sakinleştirici alınca o anı hatırlamıyor muşsun. Bilinç açık ama o anlar kaydedilmedi. Kızımın doğduğu anı göremedim. Hemşireler dikiş atarken bilincim geldi. Sordum babasına gitti dediler. Şimdi onun için üzülüyorum.

Çok geçmiş olsun canım . Dikkat edin Bebişe. Biz senle aynı gün ,yakın kilolarda ve muhtemelen yakın saatlerde doğum yaptık. 13:55 te 2.750 gram doğdu kızım. Bende denizle arasında denge kurmaya çalışıyorum. Gece anne anne diye seslendi kızı emzirdiğim için gidemedim. Bu gece ben uyutacağım inş. Sezeryanda sakinleştirici istedim ve pişman oldum. Sakinleştirici alınca o anı hatırlamıyor muşsun. Bilinç açık ama o anlar kaydedilmedi. Kızımın doğduğu anı göremedim. Hemşireler dikiş atarken bilincim geldi. Sordum babasına gitti dediler. Şimdi onun için üzülüyorum.
Bizim anestesi dr uyla anlasmamiz guya kesi sonrasi bebek cikinca hemen sakinlestirici yapacaklardi. Ama dr gerek gormedi ve yapmadi. Tamamen bilincim acikti. Dr ve oradaki personel bana hayret ettiler. Cunku öncesi dogum ani ve sonrasi verdiğim tepkiler cok farkliydi. Kendimden hic ama hic beklemedigim cesareti gösterdim diyebilirim.
Neyse, geldi gecti..
Senin oglun ay olarak benim kizdan küçük ama gelisim olarak ileride. Benim kizim hipotroidi sebebiyle zaten bi 6 au geriden geliyor ya, hem o hem de kiskanma hissinin olmayisi isleri bi tik kolaylastirdi. Sadece anlatamiyoruz yumusak dokunmasi gerektigini vs. Acaip heycanlı yanjna gelince korkudan kapi kitliyoruz çünkü cani aciyordur kesin beybinin.
Zamanla senin oglun alisir da benim kiz nasil alisir asikar.

Dogum ve kader kismi kısmen benzesiyor canim ya.
2.725 gr
45 cm
13.44 dogum saati

Back
X