Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun canim dikkat et kendine cok cıkmış atesin insallah toparlarsin en kisa suredeKesinlikle katılıyorum.
Kızlar bu gece acile gittim ama bu sefer yüksek ateş yüzünden gittim. Bebegimin atess olceri ile kulaktan atesimi ölçtüm 39.5 geldi. Yandım uzun birsüre. Resmen birden ateş oldum neden bilmiyorum bir iğne yaptılar eve geldim bir tik daha iyiyim. Yavrum da uyuyor şimdi. Doğum yapmamış olanlar stokları doldurun uyku stoklarını![]()
Oyyy masallah ya bizden once dogurdunuz siralarimizi aldinizKızlar sagolun meraklandirdim sizi anca kendime geldim biraz kısaca yazayım ben normal dogum yaptımresmen tüm gün sanciyla durmuşum 7-8 cm aciklikla doktorun ebenin işini kolaytirmisim
gece 11 de gibi hastaneye geldik 01.05 de doğdu kızım epiduralsiz 35+1 2100 gr minik bir savaşci cadi
emdi çok şükür teyzeleri
Hepiniz geldiniz aklima arkadaslarimda sağ selamet alsınlar kuzularını dedim.
Sonra detaylı yazarım yine genel anlamda pozitif bir doğumdu benim gibi pimpirikli tedirgin biri normal doğumu başardıysa herkes yapar canlar öpüyoruz sizi teyzeleri
Not: Bu cimcime oğlak mi oldu şimdi kizlar ?
Kızlar yatış yaptı doktorum dua edin bana
Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum var benim 1 ay öncesi aldığım 15 günlük raporum var ondan sonrada 32 hafta çalışamaz raporu aldım ama bunlar mebbise işlenmemiş. Bunların bir zamanı yok mu ek ders almıyorum rapordan dolayı ama işlememişler
Nasıl bir sancıyla gittiniz doktora en son maşallahKızlar sagolun meraklandirdim sizi anca kendime geldim biraz kısaca yazayım ben normal dogum yaptımresmen tüm gün sanciyla durmuşum 7-8 cm aciklikla doktorun ebenin işini kolaytirmisim
gece 11 de gibi hastaneye geldik 01.05 de doğdu kızım epiduralsiz 35+1 2100 gr minik bir savaşci cadi
emdi çok şükür teyzeleri
Sonra detaylı yazarım yine genel anlamda pozitif bir doğumdu benim gibi pimpirikli tedirgin biri normal doğumu başardıysa herkes yapar canlar öpüyoruz sizi teyzeleri
Ebe de aynısını dedi doktor 1 hafta daha tutsak kardır dedi bekliyoruz bakalımaskzor inşallah serumla falan biraz daha tutarlar içerde geçmiş olsun yaa
ama 10 günde 36 gr almış olması düşündürdü beni arkadasımınkide karnında beslenmiyordu aldı doktor dışarda daha iyi beslersin dedi öylede oldu. Bakalım ne dicek seninki
![]()
Ben daha dogurmadim
Kızlar sagolun meraklandirdim sizi anca kendime geldim biraz kısaca yazayım ben normal dogum yaptımresmen tüm gün sanciyla durmuşum 7-8 cm aciklikla doktorun ebenin işini kolaytirmisim
emdi çok şükür teyzeleri
artık kritik bi vakit de değil zaten, gözün aydın şimdiden canım yarın kavuşacaksın meleğineKilo almamış malesef yarın 8 de sezaryanla doğuma alıcak hastanedeyim anestezi için kan falan vericem
Gözlerim dolu dolu tüylerim diken diken oldu okurken mesajini.Kızlar sagolun meraklandirdim sizi anca kendime geldim biraz kısaca yazayım ben normal dogum yaptımresmen tüm gün sanciyla durmuşum 7-8 cm aciklikla doktorun ebenin işini kolaytirmisim
emdi çok şükür teyzeleri
En son kacti canim?Kilo almamış malesef yarın 8 de sezaryanla doğuma alıcak hastanedeyim anestezi için kan falan vericem
evet daha erken haftalarda doğuranlar bile oldu biliyorsun, hiç korkma. tabii yine durur inşallah bir süre dahaEbe de aynısını dedi doktor 1 hafta daha tutsak kardır dedi bekliyoruz bakalım
Ben daha dogurmadimbaşı daha da aşağı inmiş ciğer geliştiricinin 2. Dozu vurulacak bekliyoruz hayırlısıyla doktorum korkma haftası iyi doğum olsa bile dedi
sen nasıl oldun canım, yaran iyi mi kalkabiliyor musun? her şey yolunda mı?Gözlerim dolu dolu tüylerim diken diken oldu okurken mesajini.
Harikaaa bir doğum hikayesi canim seninki.
Rabbim hayırlı saglikli buyutmeyi de nasip etsin.
Tebrik ediyorum, mckkk
En son kacti canim?
Uzulme, dogduktan sonra emin ol hemen toplarliyorlar.
Yarin bizim 5.gun kontrolumuz var, mesela benim oglum hic kilo kaybetmedi taburcu olurken. Yarin belli olacak kesin sonuc. Ama demem o ki düşük kilo ile dogunca ilk aylarda oyle boyle degil cok hizli kilo aliyorlar akranlariyla arayi kapatiyor.
(Kizimdan cok iyi biliyorum.)
Spinal mi genel mi secimin?
İnşallah canım güzel geçer herşeyartık kritik bi vakit de değil zaten, gözün aydın şimdiden canım yarın kavuşacaksın meleğine![]()
Spinal epidural canım 2800 ölçtü ama 35 haftalık görünüyo inşallah doktorda öyle söyledi küçük bebekler daha hızlı torparlıyo diyeGözlerim dolu dolu tüylerim diken diken oldu okurken mesajini.
Harikaaa bir doğum hikayesi canim seninki.
Rabbim hayırlı saglikli buyutmeyi de nasip etsin.
Tebrik ediyorum, mckkk
En son kacti canim?
Uzulme, dogduktan sonra emin ol hemen toplarliyorlar.
Yarin bizim 5.gun kontrolumuz var, mesela benim oglum hic kilo kaybetmedi taburcu olurken. Yarin belli olacak kesin sonuc. Ama demem o ki düşük kilo ile dogunca ilk aylarda oyle boyle degil cok hizli kilo aliyorlar akranlariyla arayi kapatiyor.
(Kizimdan cok iyi biliyorum.)
Spinal mi genel mi secimin?
çok geçmiş olsun kışın doğum yapmanın en kötü yanı buKızlar bana mesaj yazan herkese cokkkkk tesekkur ediyorum.
Kızım cok hasta,grip
Babannesi ve babasi da grip oldu.
Bende de var kirginlik ama daha iyiyim.
Deniz, cok iyi masallah.
Onu anne sütü koruyor cok şükür.
Eger grip bulasirsa kesin kuveze alinir diye dusumuyorum. Yenidogan gribi nasil olur hiç tecrubem yok. Yarin kontrolde soracagim bunu.
Kv Bahar i alip izmite gideyim diyor.
Sütüm kesilir anne, dayanaman onun yokluğuna dedim ki dunden beri habire ağlıyorum kizimla ilgilenemedigim icin.
Annem de diyor ki oğlanı düşün o cok minik bahrina tas bas birkac gun dedi karari yine sen ver dedi ama yok gonderemem ölürüm gibi nefesim kesiliyor gözümun onunde olsun yaaa dimi amaaa destek mesaji lazim bana kızlar.
Bu arada ben alisten ve bir arkadas daha mi ayni gun dogum yaptik. Bizden baska dogum yapan var mi?
Azcik bilgi paylasin benle giiii
(Babası kimligu icin basvuru yapmaya gitti.
Bana sordu ne yazdirayim dedi.
Denizhan ya da Deniz Alp istiyordum ya ben, ona biraktim sen kalpten istedigini sec ya eklettir ya sade Deniz kalsın dedim. Bakalim ne karar vercek benim kocaa )
Evi supurdum dun,sen nasıl oldun canım, yaran iyi mi kalkabiliyor musun? her şey yolunda mı?
Dr a sorunca tabiki paylasirim canimcim.çok geçmiş olsun kışın doğum yapmanın en kötü yanı bu
inşallah Deniz kuzucuk hasta olmaz ama korkma bence olmaz anne sütü koruyor onları. doktora bunu sorduğunda bizimle de paylaşır mısın?
Bahar konusuna gelince ben olsam asla göndermezdim. kendini çok kötü hisseder. benim küçük kardeşim doğduğunda 8 yaşındaydım, teyzemle köye göndermişlerdi. kazık kadar olmama rağmen öyle ağrıma gitmişti ki. çocuklar çok etkilenir böyle şeylerden, ne olursa olsun gönderme derim ben.
serum veya iğne yaptırsanız aslında Bahar’a, bizimki de 40 derece ateşlendiğinde serum çok iyi gelmişti ya hatırlarsın.
Çok geçmiş olsun canım . Dikkat edin Bebişe. Biz senle aynı gün ,yakın kilolarda ve muhtemelen yakın saatlerde doğum yaptık. 13:55 te 2.750 gram doğdu kızım. Bende denizle arasında denge kurmaya çalışıyorum. Gece anne anne diye seslendi kızı emzirdiğim için gidemedim. Bu gece ben uyutacağım inş. Sezeryanda sakinleştirici istedim ve pişman oldum. Sakinleştirici alınca o anı hatırlamıyor muşsun. Bilinç açık ama o anlar kaydedilmedi. Kızımın doğduğu anı göremedim. Hemşireler dikiş atarken bilincim geldi. Sordum babasına gitti dediler. Şimdi onun için üzülüyorum.Kızlar bana mesaj yazan herkese cokkkkk tesekkur ediyorum.
Kızım cok hasta,grip
Babannesi ve babasi da grip oldu.
Bende de var kirginlik ama daha iyiyim.
Deniz, cok iyi masallah.
Onu anne sütü koruyor cok şükür.
Eger grip bulasirsa kesin kuveze alinir diye dusumuyorum. Yenidogan gribi nasil olur hiç tecrubem yok. Yarin kontrolde soracagim bunu.
Kv Bahar i alip izmite gideyim diyor.
Sütüm kesilir anne, dayanaman onun yokluğuna dedim ki dunden beri habire ağlıyorum kizimla ilgilenemedigim icin.
Annem de diyor ki oğlanı düşün o cok minik bahrina tas bas birkac gun dedi karari yine sen ver dedi ama yok gonderemem ölürüm gibi nefesim kesiliyor gözümun onunde olsun yaaa dimi amaaa destek mesaji lazim bana kızlar.
Bu arada ben alisten ve bir arkadas daha mi ayni gun dogum yaptik. Bizden baska dogum yapan var mi?
Azcik bilgi paylasin benle giiii
(Babası kimligu icin basvuru yapmaya gitti.
Bana sordu ne yazdirayim dedi.
Denizhan ya da Deniz Alp istiyordum ya ben, ona biraktim sen kalpten istedigini sec ya eklettir ya sade Deniz kalsın dedim. Bakalim ne karar vercek benim kocaa )
Bizim anestesi dr uyla anlasmamiz guya kesi sonrasi bebek cikinca hemen sakinlestirici yapacaklardi. Ama dr gerek gormedi ve yapmadi. Tamamen bilincim acikti. Dr ve oradaki personel bana hayret ettiler. Cunku öncesi dogum ani ve sonrasi verdiğim tepkiler cok farkliydi. Kendimden hic ama hic beklemedigim cesareti gösterdim diyebilirim.Çok geçmiş olsun canım . Dikkat edin Bebişe. Biz senle aynı gün ,yakın kilolarda ve muhtemelen yakın saatlerde doğum yaptık. 13:55 te 2.750 gram doğdu kızım. Bende denizle arasında denge kurmaya çalışıyorum. Gece anne anne diye seslendi kızı emzirdiğim için gidemedim. Bu gece ben uyutacağım inş. Sezeryanda sakinleştirici istedim ve pişman oldum. Sakinleştirici alınca o anı hatırlamıyor muşsun. Bilinç açık ama o anlar kaydedilmedi. Kızımın doğduğu anı göremedim. Hemşireler dikiş atarken bilincim geldi. Sordum babasına gitti dediler. Şimdi onun için üzülüyorum.