- Emoji Skoru
- 9.942
- Puanlar
- 398
evi mi süpürdünEvi supurdum dun,
Yikanan camasirlari sepete alip ittire ittire balkoma cikarip onlari astim.
Mutfagi topladim, duzenim sasti mi ben de sasiriyorum :) yani tum bunlari yapiyorsam sanirim dipçik gibiyim
Maşallahim var yebcim
Ilk ameliyat bandini 24 saat sonra su gecirmez bant ile degistirmeleri gerekiyordu lakin hemşire guya yoğunluktan 6-8 saat geç değiştirdigi icin benim dikis sag ve sol bas taraflari feci su topladi ve felaket kaşınıyor.
Canim cok aciyor ama bu sezeryan ile alakali bi durum değil sonucta.
Dr bunun icin 2 merhem verdi,sabah aksam esim sürüyor. Onun dışında bant yarın cikacak kontrolde.
Oturup kalkarken rahatim.
Sonuçta bi ameliyat gecirdim, ayaklarim davul gibi sisler lakin genel anlamda kendimi cok dinc guclu vee harika hissediyorum aci olarak.
Kizimda genel olmustum ya, ikisini kıyaslandığımda genel anestezi:normal dogum..spinal anestezi:epidural normal dogum diyim ben sana. Yani bilmem dogru bi benzetmemi ama ben ilkinde cok cekmistim cok.
Dr a sorunca tabiki paylasirim canimcim.
Dun hastaneye goturduler, test yapmislar. Fitil ile dusurmusler atesini. 2 şurup vermis.
Dun aksam itibariyle basladik.
Serum evet, oncekinde bize de takmislardi baya iyi gelmisti ama bu defa gerek gormediler sanirim. Birde hastane cocuk kayniyormus cok fazla hasta sayisi var dedi esim. Atesi 40 lardaydi ama simdi 38 civari kontrol altinda cok şükür.
Dogal olarak beslenme geriledi, Allah tan su salatalik ve corba destegini red etmiyor.
O toparlar da ben vicdan azabindan gebercem.
Oyle bi hismiski bu. 2.çocuk olayi. Anlatamam sana. Ilkine ister istemez eskisi gibi %100 umu veremiyorsun hele hastanede ahh ahhh.
Kiz ben resmen sevdigim adami aldatmisim gibi bi hisse burundum hastanedeyken.
Logusa depresyonum benim de bu duygu karmasasi olacak sanirim. Kizim benim ilk goz agrim Bahar'immmm o iyi olsun da varsin evi b.k götürsün. 2 gundur oyuncakları toplu, ev duzenli ve cok sessiz![]()
kendini çok güçlü hissetmen harika ana yine de sen bir ameliyat geçirdin, sonra bir şey olur allah korusun kalkamazsın. yanında kv ve eşin varken fırsatı değerlendir, dinlen. yat demiyorum ama ev de süpürme yani
inşallah merhem iyi gelir de o acıdan da kurtulursun canım
iyiki ama iyiki spinal olmuşsun, bak sana demiştim. çok daha rahat ettin, hemen toparlandın. genel anestezi insanı mahvediyor, ama gerekli durumlarda da yapacak bir şey yok tabii.
Bahar inşallah iyi olacak üzülme sen, bu aralar gerçekten çoğu çocuk hasta. bizde özel hastaneye gitmemize rağmen zor boş yatak bulmuştuk. çocuk servisi ana baba günüydü. bu seneki salgın çok acayip ya.
seni o kadar iyi anlıyorumki ikinci çocuk konusunda. ben daha doğurmadığım halde Begümü düşünüyorum. ya gece sancım gelirse onu nasıl bırakıp gidicem hastaneye diye düşündükçe gözlerim doluyor. hastanede kalınca nasıl onsuz o da bensiz duracak o gece diye üzülüyorum. arada bir yani çok nadir babaannesinde kalıyordu ama bu başka bir duygu. hani hastalık olur bişey olur diye alıştırmıştım babaannesinde kalmaya. 5-6 kez kalmıştır.
şimdi sen daha da iyi anlarsın bu duyguyu tabii, tam olarak dediğin gibi aldatma hissi sanırım aynen
şimdi lohusasın bir de onun da çok etkisi var. yeni hayatımıza alışınca bu duygular geçecek bence.