• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Genel anestesi de bogazda giciklik oksuruk yanma hissi gibi seyler yasamistim hele o öksürük cok fenaydi canim cok acıyordu oksurdukce,kesi yerinden dolayi. Spinalde yasamicam saniodum. Bas agrisi vs hic yasamadim çünkü. Ama bugun bogazimda bi gıcıklık basladi ve oksuruk yapiyo hafiften de olsa geliyor belli. Bu anestesi etkisi mi yoksa grip başlangıcı mi nasil ayırt edecem?
A Alisdendef sende oldu mu var mi böyle bisey?

Anestezi dr u 2de1 sordu hatirlatti miden bulaniyor mu bulanirsa soyle vs diye ama hic bulanmadi. Kiyafetler evet buyyk geliyor ama en fazla 1 ay sonra olurlar takilmiyorum. Gobeg k bagi ne durumda sizin? Bizim 2 gune düşer gibi duruyo. Bahar inki 8.gun düşmüştü.
Yarin saglik ocagi ve hastane ikisini bir halletcez biz. Saglik ocagi ozellikle 5.gun aliyormus topuk kanini, bugun 4.gun erken degil mi sizi onlar mi cagirdi ki?

Olan oldu, yapacak bisey yok ne yapalim.
Benim eşim normalde asla boyle biseyi bsnim rizam onayim olmadan yapmazdi ama nasil olduysa oldu ve ilk kizginlik ofkem gecince sakinleştim. O da bayağı kötü gripten sebep. Ona verdim :)

Beni dün aile hekimliğindentakibimi yapan hemşire aradı kontrolüm vardı normalde gelemeyeceğimi söyledim telefonda bilgilerimi aldı doğum olduğunda 5 gün sonra topuk kanı vermeye gel olurmu dedi.

Kızlar sagolun meraklandirdim sizi anca kendime geldim biraz kısaca yazayım ben normal dogum yaptım 🙈 resmen tüm gün sanciyla durmuşum 7-8 cm aciklikla doktorun ebenin işini kolaytirmisim 😂 gece 11 de gibi hastaneye geldik 01.05 de doğdu kızım epiduralsiz 35+1 2100 gr minik bir savaşci cadi 🥰 emdi çok şükür teyzeleri
Hepiniz geldiniz aklima arkadaslarimda sağ selamet alsınlar kuzularını dedim.
Sonra detaylı yazarım yine genel anlamda pozitif bir doğumdu benim gibi pimpirikli tedirgin biri normal doğumu başardıysa herkes yapar canlar öpüyoru8z sizi teyzeleri 👼😘
Not: Bu cimcime oğlak mi oldu şimdi kizlar ?
Oyy cok sukurrr kuzum yaa hadi gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun saglikla sihhatle insaAllah 😍

Kızlar sagolun meraklandirdim sizi anca kendime geldim biraz kısaca yazayım ben normal dogum yaptım 🙈 resmen tüm gün sanciyla durmuşum 7-8 cm aciklikla doktorun ebenin işini kolaytirmisim 😂 gece 11 de gibi hastaneye geldik 01.05 de doğdu kızım epiduralsiz 35+1 2100 gr minik bir savaşci cadi 🥰 emdi çok şükür teyzeleri
Sonra detaylı yazarım yine genel anlamda pozitif bir doğumdu benim gibi pimpirikli tedirgin biri normal doğumu başardıysa herkes yapar canlar öpüyoruz sizi teyzeleri 👼😘

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Genel anestesi de bogazda giciklik oksuruk yanma hissi gibi seyler yasamistim hele o öksürük cok fenaydi canim cok acıyordu oksurdukce,kesi yerinden dolayi. Spinalde yasamicam saniodum. Bas agrisi vs hic yasamadim çünkü. Ama bugun bogazimda bi gıcıklık basladi ve oksuruk yapiyo hafiften de olsa geliyor belli. Bu anestesi etkisi mi yoksa grip başlangıcı mi nasil ayırt edecem?
Bu grip başlangıcı canım genel anestezi de ki öksürük hissinin sebebi Boğaz’a takılan solunum hortumu

Emzirme yastığını hastaneye götürmeye gerek varmı ?
Ben kontrole gidip doguma alindigim icin elimi kolumu sallaya sallaya gittim :D
Eşimden istedim getirdi, bana kalirsa özellikle sezaryan olacaklarin demirbasi olmali bu.
Cunku yatarken bile onunla destekledim karnimi bacagimi yarim ay seklinde cok is gordu. Bebegi de cok rahat emziriyorsun onunla.
Beni dün aile hekimliğindentakibimi yapan hemşire aradı kontrolüm vardı normalde gelemeyeceğimi söyledim telefonda bilgilerimi aldı doğum olduğunda 5 gün sonra topuk kanı vermeye gel olurmu dedi.
Ben de oyle biliyorum da, alisden bugun gidecez dedi diye sordum. Ayni gun dogum yaptik ya biz.

Bu grip başlangıcı canım genel anestezi de ki öksürük hissinin sebebi Boğaz’a takılan solunum hortumu
Ayni senin dedigin gibi biliyorum ben de.
Oyuzden de bi ihtimal sormak istedim alisden e ama gumbur gumbur geliyor benim grip desene.
Allah yardimcim olsun inşallah oğlum ile ayrilmak zorunda kalmayiz :(

Sen nasilsin?
Hersey yolunda mi ?

Kızlar kontrolden geldim. Durum pek iç açıcı değil. Nst de sancı ve kasılma çıktı. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. Bebek çok aşağıda 10 gün sonra randevum var. Yatışım yapılabilir. Dua edin bana. Çok ağrım var.
Sendemi ya noluyor bu bebelere🙄 allah yardimcin olsun cnm Insalah durur az daha🙏

Ayni senin dedigin gibi biliyorum ben de.
Oyuzden de bi ihtimal sormak istedim alisden e ama gumbur gumbur geliyor benim grip desene.
Allah yardimcim olsun inşallah oğlum ile ayrilmak zorunda kalmayiz :KK43:

Sen nasilsin?
Hersey yolunda mi ?
Korkma canım sen hastanolsan bile antikorların bebeğini koruyor gripten en kötü maske takarsın ben idare ediyorum eşimle uğraşıyorum kendimimpek düşünemiyorum bu ara

Kızlar kontrolden geldim. Durum pek iç açıcı değil. Nst de sancı ve kasılma çıktı. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. Bebek çok aşağıda 10 gün sonra randevum var. Yatışım yapılabilir. Dua edin bana. Çok ağrım var.
Rabbim dogru zamanda saglikli bir dogum nasip etsin acilarini dindirsin canimm 🤲🏻

Bende bazen kalkarken nefesimi tutuyorum acı yüzünden o Zaman daralıyorum ve öksürmek istiyorum ama kendimi tutuyorum . Sakın grip olma öksürdükçe düşünemiyorum 😩

Bu sanci dediginiz sey adet sancisi gibi mi oluyor ? Ben hic hissetmiyorum hicbirsey. Nst ye de ilk pazartesi gircem. 0 cikcak benim heralde. sukufenazz sukufenazz canim senin icin cok erken. Tahmini dogumlarimiz yakin. Insallah cok bekler daha bebek. Ben daha hastane cantami hazirlamadim o derece rahatim. Insallah benim bebekte asagida degildir cok cunku cok yuruyorum :( pazartesi cikacak son durumlarim ortaya. Agrim yok sukur.

Anestezi dr u 2de1 sordu hatirlatti miden bulaniyor mu bulanirsa soyle vs diye ama hic bulanmadi. Kiyafetler evet buyyk geliyor ama en fazla 1 ay sonra olurlar takilmiyorum. Gobeg k bagi ne durumda sizin? Bizim 2 gune düşer gibi duruyo. Bahar inki 8.gun düşmüştü.
Yarin saglik ocagi ve hastane ikisini bir halletcez biz. Saglik ocagi ozellikle 5.gun aliyormus topuk kanini, bugun 4.gun erken degil mi sizi onlar mi cagirdi ki?

Olan oldu, yapacak bisey yok ne yapalim.
Benim eşim normalde asla boyle biseyi bsnim rizam onayim olmadan yapmazdi ama nasil olduysa oldu ve ilk kizginlik ofkem gecince sakinleştim. O da bayağı kötü gripten sebep. Ona verdim :)
Canım bugün 5. Gün Çarşamba . Ben sabah yemiştim midem bulandı. birde beni beklettikleri yer soğuktu üşüdüm. Spinal bacaklarımı çok rahatsız etti. O hisle başa çıkamadım. Göbek bizimde bir kaç güne düşer . Kız nazlı çıktı emmesi düzensiz şimdi onu rutine koyacam. Birden çok sütüm geliyor benim. İkiz bebek emzirmelisin diye takılıyor evdekiler. Elektrikli makina aldık inş. O çözüm olur. Birde mastit çekilmez olur .

Bu sanci dediginiz sey adet sancisi gibi mi oluyor ? Ben hic hissetmiyorum hicbirsey. Nst ye de ilk pazartesi gircem. 0 cikcak benim heralde. sukufenazz sukufenazz canim senin icin cok erken. Tahmini dogumlarimiz yakin. Insallah cok bekler daha bebek. Ben daha hastane cantami hazirlamadim o derece rahatim. Insallah benim bebekte asagida degildir cok cunku cok yuruyorum :KK43: pazartesi cikacak son durumlarim ortaya. Agrim yok sukur.
evet canım adet sancısı gibi oluyor, ilk hamileliğimden biliyorum. şuan bende de var amadoğum değildir diye umut ediyorum, yalancı sancıdır diyorum, haftaya salıya kadar direttim bakalım
Karnın aşağıya düştü mü? yoksa hala yukarda mı az çok bilirsin?

Bu bebeklere bir şeyler oluyor.Duramiyorlar durdukları yerde.o_OBen de korkmaya başladım artık. Daha 4-5 haftam var diyordum ama .Bi de benim 3.çocuk. Diğer ikisi de normal doğumdu.

Ben kontrole gidip doguma alindigim icin elimi kolumu sallaya sallaya gittim :KK70:
Eşimden istedim getirdi, bana kalirsa özellikle sezaryan olacaklarin demirbasi olmali bu.
Cunku yatarken bile onunla destekledim karnimi bacagimi yarim ay seklinde cok is gordu. Bebegi de cok rahat emziriyorsun onunla.

Ben de oyle biliyorum da, alisden bugun gidecez dedi diye sordum. Ayni gun dogum yaptik ya biz.
Sağol canım bende alıyım o zaman yanıma

Sonra detaylı yazarım yine genel anlamda pozitif bir doğumdu benim gibi pimpirikli tedirgin biri normal doğumu başardıysa herkes yapar canlar öpüyoruz sizi teyzeleri 👼😘

masallah canimcim, hayirli olsun hosgelmis bebisimizz.. 😍 dogumun da guzel gecmesine sevindim, darisi basimiza 🙏🏻

Kilo almamış malesef yarın 8 de sezaryanla doğuma alıcak hastanedeyim anestezi için kan falan vericem

oh cnm sen de kurtuluyorsun ins, haftan da kilosu da guzell.. saglikla gelsin ins,haber et bize 🤗

canim gecmis olsun, hakknda hayirlisi ins saglikla gelsin kritik zamanlari gectik cok sukur.. dua edecegm sana 🙏🏻

D Daphnesss cnm ben de 15 tatil bosa gitmesn diye 32.hafta raporu gec aldm biraz 03.02.2019 da izinlidir diyo ayni senin gibi o zamana kdr calisabilir, artk tekrar calisamaz almaya gerek yokmus eger arada bozmazsan durumu. Eskidenmis o iki kere rapor olayi.

kizlar bir de ben bugun okulda merdivenden dustum birkac basamak ama cok sukur diz kapagim ve ellerimin ustune geldim karnim degmedi, aman dikkatli olun siz son zamanlarimiz,daha yavas hareket etmeliyim sanirim. Neyseki yarin songun artik..

Back
X