• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar kontrolden geldim. Durum pek iç açıcı değil. Nst de sancı ve kasılma çıktı. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. Bebek çok aşağıda 10 gün sonra randevum var. Yatışım yapılabilir. Dua edin bana. Çok ağrım var.

10 gün çok değilmi ya alla alla 3-4 gün sora kontrol etmesi gerekmezmiydş hadi en fazla 1 hafta

Kızlar ateşölçer nasıl bişey aldınız ilk etapta ne kadar lazım olur nasıl bişey lazım olur envay çeşit var çok pahallılarda ve uygunlarda var

Kızlar ateşölçer nasıl bişey aldınız ilk etapta ne kadar lazım olur nasıl bişey lazım olur envay çeşit var çok pahallılarda ve uygunlarda var
Benim esim xiaomi hastasi, bundan almis ama arastirir da bayaa. Fiyati braunlara gore biraz daha uygun. Evde birkac olcum yaptik dogru sonuc verdi. Yorumlar da baya guzel. Link ekliyorum dusunebilirsin belki.

Ustteki olmadiysa buraya tik tik

A Aycee09 canım hadi hayırlısı yarın kavuşma günü demek😍😍😍 süper sağ salim kavuşun inşallah😍
Bugunki ölçümde kaç çıktı kilosu ?
Bakalm ne kadar fark olacak yarın kilosunda :)
Evett 🙈🙈 2840 yazıyo bi 2700 dedi bakalım ne kadar olucak
baş 34/5
Karın35/3
Bacak 37/1
Karın kısmı önemli dedi geriyse dedi ve ölçtü geri kalmış beklemeyelim dedi direk,
bana aç gitmiş olsam bugün alıcaktı 😒 aynen 2500 geçsin lütfennn çok aminn 🙏🏾🙏🏾

baş 34/5
Karın35/3
Bacak 37/1
Karın kısmı önemli dedi geriyse dedi ve ölçtü geri kalmış beklemeyelim dedi direk,
Hadi hayırlısı cnm Rabbim sağlıcakla kolayca bebeğini kucağına almayı nasip eylesin bir bebişimiz daha geliyor😍

Kızlar kontrolden geldim. Durum pek iç açıcı değil. Nst de sancı ve kasılma çıktı. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. Bebek çok aşağıda 10 gün sonra randevum var. Yatışım yapılabilir. Dua edin bana. Çok ağrım var.
Canım biraz daha durur inşallah kuzucuk 🙏 Allah yardımcın olsun

masallah canimcim, hayirli olsun hosgelmis bebisimizz.. 😍 dogumun da guzel gecmesine sevindim, darisi basimiza 🙏🏻

oh cnm sen de kurtuluyorsun ins, haftan da kilosu da guzell.. saglikla gelsin ins,haber et bize 🤗

canim gecmis olsun, hakknda hayirlisi ins saglikla gelsin kritik zamanlari gectik cok sukur.. dua edecegm sana 🙏🏻

@Daphnesss cnm ben de 15 tatil bosa gitmesn diye 32.hafta raporu gec aldm biraz 03.02.2019 da izinlidir diyo ayni senin gibi o zamana kdr calisabilir, artk tekrar calisamaz almaya gerek yokmus eger arada bozmazsan durumu. Eskidenmis o iki kere rapor olayi.

kizlar bir de ben bugun okulda merdivenden dustum birkac basamak ama cok sukur diz kapagim ve ellerimin ustune geldim karnim degmedi, aman dikkatli olun siz son zamanlarimiz,daha yavas hareket etmeliyim sanirim. Neyseki yarin songun artik..
Çok geçmiş olsun cnm Allaha çok şükürki bişey olmamış

Kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım. Allah razı olsun dualarınız için. Doktorumun 10 gün sonra çağırma sebebi Suyumun iyi olması ve açılmamın olmaması. İdrarda enfeksiyon var. Fitile rağmen geçmiyor. Başka bir ilaç verdi. 1 hafta kullanıcam. Ama kasılmam çok fazlaydı. Doktor muayene ederken bile bir yerde toplandı karnım ve sert oldu. Bunlar kasılma olabilir dedi. Nst ye bağlı herşey dedi. Nst te bağlandım. Sancı kasılma çıkarsa mecburen alırız dedi. Maalesef çıktı. Suyum ve açılmamın olmaması sebebiyle sancı ve kasılmayı durdurmaya çalışacaklarmış. Birde enfeksiyon geçmesi lazım. 10 gün sonra da sancı kasılma çıkarsa alabilir. Bebek aşağıda olduğu için de baskı yapar dedi bayağı aşağıda çünkü. Bayağı uzun oldu ama.

Kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım. Allah razı olsun dualarınız için. Doktorumun 10 gün sonra çağırma sebebi Suyumun iyi olması ve açılmamın olmaması. İdrarda enfeksiyon var. Fitile rağmen geçmiyor. Başka bir ilaç verdi. 1 hafta kullanıcam. Ama kasılmam çok fazlaydı. Doktor muayene ederken bile bir yerde toplandı karnım ve sert oldu. Bunlar kasılma olabilir dedi. Nst ye bağlı herşey dedi. Nst te bağlandım. Sancı kasılma çıkarsa mecburen alırız dedi. Maalesef çıktı. Suyum ve açılmamın olmaması sebebiyle sancı ve kasılmayı durdurmaya çalışacaklarmış. Birde enfeksiyon geçmesi lazım. 10 gün sonra da sancı kasılma çıkarsa alabilir. Bebek aşağıda olduğu için de baskı yapar dedi bayağı aşağıda çünkü. Bayağı uzun oldu ama.
Anladım canım inşallah enfeksyon geçer 10 güne bebişin biraz daha durur :) sağ salim kavuşalım hepimiz inşallah

baş 34/5
Karın35/3
Bacak 37/1
2500 den fazla cıkar rahat ol😍😍
Küçük kafasını yesin teyzesi😀
İnşallah sağ salim kavuşursunuz yarın🙏🙏 hiç korkma yarın bu saattlerde yanında bebişinle olcaksın süper😍😍

2500 den fazla cıkar rahat ol😍😍
Küçük kafasını yesin teyzesi😀
İnşallah sağ salim kavuşursunuz yarın🙏🙏 hiç korkma yarın bu saattlerde yanında bebişinle olcaksın süper😍😍
Amin inşallah teyzesi 😍😍evet yaa inşallah yanımda olur 🙏🏾🙏🏾

evet canım adet sancısı gibi oluyor, ilk hamileliğimden biliyorum. şuan bende de var amadoğum değildir diye umut ediyorum, yalancı sancıdır diyorum, haftaya salıya kadar direttim bakalım
Karnın aşağıya düştü mü? yoksa hala yukarda mı az çok bilirsin?
Benim basindan beri ayni yerde cnm. Yukarda diyor kv. Bana asagida gibi gelse de. Oyle anlarim artik karnim farkli olunca

YEKTA61 YEKTA61 tesekkurler cnm benim..

Zeyf Zeyf sen nasil oldun? Son durumun nedir?
Evdeyim canim dinleniyorum. Bugun ciger gelistirici ignenin 2. Dozunu yaptirdim kasilmalarim oluyo hala var sancim belli ben hissetmesemde karnimdan anlayabiliyorum. 37ye kadar kullanicam ilaclari sonra dr a solicem birakmak istiyorum diye ilac gormekten midem bulandi artik alttan ustten bu yasima kadar kullanmadigim ilaclari 9 ayda kullandim 😩 cok yiprandim su aralar psikolojikman sali gunu de kontrolum var yine cikicak sancim yine don dolas ayni seyler olacak sanirim serumdu durdurmaya calismaydi falan hayirlisiyla su 2 haftayida atlatsaydim geceleride uyuyamiyorum zaten reflu yuzunden iyice daraldim sikayet etmek gibi olmasin ama sıkılmaya basladim artik 😪

YEKTA61 YEKTA61 cnm ben iyi bir atesolcer almak istiyordum guzelde bir butce ayirmistim ama ben babyjem bebek bakim seti soyledim icinden atesolcer de cikti esim dedi biz bunlarla buyuduk bunlar da dogru olcuyor dedi kendimizde denedik hatta 😂 dedim tamam o zaman bunu bir kullanalim ihtiyac olursa dogunca aliriz kulaktan falan dedim.

Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah beklerler biraz daha.
Evdeyim canim dinleniyorum. Bugun ciger gelistirici ignenin 2. Dozunu yaptirdim kasilmalarim oluyo hala var sancim belli ben hissetmesemde karnimdan anlayabiliyorum. 37ye kadar kullanicam ilaclari sonra dr a solicem birakmak istiyorum diye ilac gormekten midem bulandi artik alttan ustten bu yasima kadar kullanmadigim ilaclari 9 ayda kullandim 😩 cok yiprandim su aralar psikolojikman sali gunu de kontrolum var yine cikicak sancim yine don dolas ayni seyler olacak sanirim serumdu durdurmaya calismaydi falan hayirlisiyla su 2 haftayida atlatsaydim geceleride uyuyamiyorum zaten reflu yuzunden iyice daraldim sikayet etmek gibi olmasin ama sıkılmaya basladim artik 😪

Zeyf Zeyf ya bende de kasilma oluyor sanirimmm bebek bir yerde toplaniyor gibi oluyor karnimin ortasinda falan ya da saginda. Bu kasilma mi bende bebek geriliyor diye dusunuyordum. Ilk olmasi ne zor :/ insan anlamiyor bu ne diye. Canim yanmiyor ama?

sukufenazz sukufenazz bu enfeksiyon benim basimin belasi ne zaman idrar versem dr enfeksiyon diyor hapta icemiyom munorol ice ice bi hal oldumm o da bir saat icimde tutamadigimdan ise yaramiyor. Pazartesi gitcem gene enfeksiyon vardir kesin anliyorum idrarim asitli gibi ya

Back
X