• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Doktora gittim bugün
Son ölçüm 4100 herşey normal
Pazartesi 37+5doğum
Buda artık iyice sıkışmış bir surat 😅
IMG_20200115_152757.webp

Kızlar ne güzel herkes bir bir bebişlerine kavuşuyor bizim için kavuşma günü ne zaman acaba😍😍
Cuma günü sancı cıkcakmı acaba nst de cok merak ediyom😀
Ben Daha hazid degilim 4 hafta daha gelmesin lutfen o ara pskolojik olarak hazirlaniyim bebeme ☺️

@YEKTA61 cnm ben iyi bir atesolcer almak istiyordum guzelde bir butce ayirmistim ama ben babyjem bebek bakim seti soyledim icinden atesolcer de cikti esim dedi biz bunlarla buyuduk bunlar da dogru olcuyor dedi kendimizde denedik hatta 😂 dedim tamam o zaman bunu bir kullanalim ihtiyac olursa dogunca aliriz kulaktan falan dedim.

Zeyf Zeyf ya bende de kasilma oluyor sanirimmm bebek bir yerde toplaniyor gibi oluyor karnimin ortasinda falan ya da saginda. Bu kasilma mi bende bebek geriliyor diye dusunuyordum. Ilk olmasi ne zor :/ insan anlamiyor bu ne diye. Canim yanmiyor ama?

sukufenazz sukufenazz bu enfeksiyon benim basimin belasi ne zaman idrar versem dr enfeksiyon diyor hapta icemiyom munorol ice ice bi hal oldumm o da bir saat icimde tutamadigimdan ise yaramiyor. Pazartesi gitcem gene enfeksiyon vardir kesin anliyorum idrarim asitli gibi ya
Canım benim akıntım çok fazla. Sebebi enfekyonmuş.Öyle kaşınma falan da olmuyor. 2 kere fitil kullandım geçmedi. Şimdiki ilacı 1 hafta kullancam bakalım inşallah bu fayda eder.

Ben Daha hazid degilim 4 hafta daha gelmesin lutfen o ara pskolojik olarak hazirlaniyim bebeme ☺️
Sen bekle biraz daha aynen bende 2 hafta daha bekliyim 😀 doktor dediki bana 38 de doğanla 38+1 de doğan bebek arasında bile fark olur dedi anne karnında 1 gün bile kârdır dedi🙄
Ama 40 haftada cok uzun geliyor insana😀

Zeyf Zeyf Zeyf Zeyf ya bende de kasilma oluyor sanirimmm bebek bir yerde toplaniyor gibi oluyor karnimin ortasinda falan ya da saginda. Bu kasilma mi bende bebek geriliyor diye dusunuyordum. Ilk olmasi ne zor :/ insan anlamiyor bu ne diye. Canim yanmiyor ama?
Kuzum benimki bebek degil karnim sertlesiyo o an anliyorum yani bebek mi yapiyo yoksa kaslarim mi sertlesiyo diye ☹️ bugun dogumdan onceki son asm kontrolune gidisimdi sordu nst yi 70lere cikiyosa sancin en azindan bir sizlar nasil hissetmiyosun aci esigin normalde nasil dedi bende yuksek oyle kolay kolay canim acimaz dedim insaAllah dogumunda da boyle olursun madem sancilarini hissetmiyosun suyun gelince ya da nisanin gelirse evde durma acilman cok olmus olabilir hastaneye git hemen dedi

Sen bekle biraz daha aynen bende 2 hafta daha bekliyim 😀 doktor dediki bana 38 de doğanla 38+1 de doğan bebek arasında bile fark olur dedi anne karnında 1 gün bile kârdır dedi🙄
Ama 40 haftada cok uzun geliyor insana😀
Evet anne karnindaki gecirdikleri 1 gun dunyada gecirdikleri 100 gune bedelmis ama bende 40a kadar durmasini istemiyorum en fazla 2 3 hafta daha dayanabilirim gibime geliyo :(

Kurtuluyon kiz :)))) ikna edemedik mi seni normale :p
He valla sancım yok 20 lerde hatta 15 falan çıktı bugün 1 parmak açıklıkla yarın nasıl doğurucam zaten bebem küçük saatler sürücek valla stresim bana yeterdi bebeğide kendimide strese sokmak istemedim bende Sahra- Sahra- gibi 8 cm açıklıkla gitseydim çok ta güzel doğururdum valla 😂🤣

He valla sancım yok 20 lerde hatta 15 falan çıktı bugün 1 parmak açıklıkla yarın nasıl doğurucam zaten bebem küçük saatler sürücek valla stresim bana yeterdi bebeğide kendimide strese sokmak istemedim bende Sahra- Sahra- gibi 8 cm açıklıkla gitseydim çok ta güzel doğururdum valla 😂🤣
Hayirlisi olsun kuzum insallah guzel kolay bir dogum yasarsin sonrasinda da cabuk toparlarsin 😊😊😊

Zeyf Zeyf benim bebek heralde kuzummm.
sukufenazz sukufenazz benmde akintim cok oluyor hatta bazen bir iki damla su akiyor resmen :KK43:
G gamzeli_bebis bende 40 istemem 38+ lar cok iyi 😂
Olabilir kuzum cunku oglum hareket edince degil daha cok o hareketsiz oldugu zamanlarda karnim sertlesiyo ayirt edebiliyorum o yuzden kaslarim mi yoksa bebek mi diye

Kızlar ateşölçer nasıl bişey aldınız ilk etapta ne kadar lazım olur nasıl bişey lazım olur envay çeşit var çok pahallılarda ve uygunlarda var
en garantisi kulaktan olcenler , ben temassiz almistim weevelin 4 sene once ,pekte memnun kalmadim

Benim bu akşam da karnım çok sertleşiyor ve arada sızlıyor.bir duş alacağım geçmezse acile giderim artık..çok gerildim umarım sancı çıkmaz daha erken amaa😔😖

Kızlar ne güzel herkes bir bir bebişlerine kavuşuyor bizim için kavuşma günü ne zaman acaba😍😍
Cuma günü sancı cıkcakmı acaba nst de cok merak ediyom😀
Benim de kontrol cuma bu hafta zor geçti tansiyonum Nike 12/6 ya çıktı inşallah iyi bir kontrol bizi bekliyordur 🙏

Back
X