Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtuluyon kiz :)))) ikna edemedik mi seni normaleAmin inşallah teyzesievet yaa inşallah yanımda olur
![]()
Doktora gittim bugün
Son ölçüm 4100 herşey normal
Pazartesi 37+5doğum
Buda artık iyice sıkışmış bir suratEki Görüntüle 2577007
Ben Daha hazid degilim 4 hafta daha gelmesin lutfen o ara pskolojik olarak hazirlaniyim bebemeKızlar ne güzel herkes bir bir bebişlerine kavuşuyor bizim için kavuşma günü ne zaman acaba
Cuma günü sancı cıkcakmı acaba nst de cok merak ediyom![]()
Canım benim akıntım çok fazla. Sebebi enfekyonmuş.Öyle kaşınma falan da olmuyor. 2 kere fitil kullandım geçmedi. Şimdiki ilacı 1 hafta kullancam bakalım inşallah bu fayda eder.@YEKTA61 cnm ben iyi bir atesolcer almak istiyordum guzelde bir butce ayirmistim ama ben babyjem bebek bakim seti soyledim icinden atesolcer de cikti esim dedi biz bunlarla buyuduk bunlar da dogru olcuyor dedi kendimizde denedik hattadedim tamam o zaman bunu bir kullanalim ihtiyac olursa dogunca aliriz kulaktan falan dedim.
Zeyf ya bende de kasilma oluyor sanirimmm bebek bir yerde toplaniyor gibi oluyor karnimin ortasinda falan ya da saginda. Bu kasilma mi bende bebek geriliyor diye dusunuyordum. Ilk olmasi ne zor :/ insan anlamiyor bu ne diye. Canim yanmiyor ama?
sukufenazz bu enfeksiyon benim basimin belasi ne zaman idrar versem dr enfeksiyon diyor hapta icemiyom munorol ice ice bi hal oldumm o da bir saat icimde tutamadigimdan ise yaramiyor. Pazartesi gitcem gene enfeksiyon vardir kesin anliyorum idrarim asitli gibi ya
Kızımda weewell almıştım 9 yıl oldu hala onu kullanıyorum buna da onu kullancamKızlar ateşölçer nasıl bişey aldınız ilk etapta ne kadar lazım olur nasıl bişey lazım olur envay çeşit var çok pahallılarda ve uygunlarda var
Sen bekle biraz daha aynen bende 2 hafta daha bekliyimBen Daha hazid degilim 4 hafta daha gelmesin lutfen o ara pskolojik olarak hazirlaniyim bebeme![]()
Kuzum benimki bebek degil karnim sertlesiyo o an anliyorum yani bebek mi yapiyo yoksa kaslarim mi sertlesiyo diye
Evet anne karnindaki gecirdikleri 1 gun dunyada gecirdikleri 100 gune bedelmis ama bende 40a kadar durmasini istemiyorum en fazla 2 3 hafta daha dayanabilirim gibime geliyoSen bekle biraz daha aynen bende 2 hafta daha bekliyimdoktor dediki bana 38 de doğanla 38+1 de doğan bebek arasında bile fark olur dedi anne karnında 1 gün bile kârdır dedi
Ama 40 haftada cok uzun geliyor insana![]()
He valla sancım yok 20 lerde hatta 15 falan çıktı bugün 1 parmak açıklıkla yarın nasıl doğurucam zaten bebem küçük saatler sürücek valla stresim bana yeterdi bebeğide kendimide strese sokmak istemedim bendeKurtuluyon kiz :)))) ikna edemedik mi seni normale![]()
Hayirlisi olsun kuzum insallah guzel kolay bir dogum yasarsin sonrasinda da cabuk toparlarsinHe valla sancım yok 20 lerde hatta 15 falan çıktı bugün 1 parmak açıklıkla yarın nasıl doğurucam zaten bebem küçük saatler sürücek valla stresim bana yeterdi bebeğide kendimide strese sokmak istemedim bendeSahra- gibi 8 cm açıklıkla gitseydim çok ta güzel doğururdum valla
![]()
Olabilir kuzum cunku oglum hareket edince degil daha cok o hareketsiz oldugu zamanlarda karnim sertlesiyo ayirt edebiliyorum o yuzden kaslarim mi yoksa bebek mi diyeZeyf benim bebek heralde kuzummm.
sukufenazz benmde akintim cok oluyor hatta bazen bir iki damla su akiyor resmen
G gamzeli_bebis bende 40 istemem 38+ lar cok iyi![]()
en garantisi kulaktan olcenler , ben temassiz almistim weevelin 4 sene once ,pekte memnun kalmadimKızlar ateşölçer nasıl bişey aldınız ilk etapta ne kadar lazım olur nasıl bişey lazım olur envay çeşit var çok pahallılarda ve uygunlarda var
Psikolojik midir nedir etkileniyoruz da birbirimizden umarım ondandırBenim bu akşam da karnım çok sertleşiyor ve arada sızlıyor.bir duş alacağım geçmezse acile giderim artık..çok gerildim umarım sancı çıkmaz daha erken amaa![]()
Yok bugün 37+037+5 te 4100 gram masallahhh tosunasağ salim kavuşun inşallah annesi bakalım kaç kg doğcak
![]()
Benim de kontrol cuma bu hafta zor geçti tansiyonum Nike 12/6 ya çıktı inşallah iyi bir kontrol bizi bekliyordurKızlar ne güzel herkes bir bir bebişlerine kavuşuyor bizim için kavuşma günü ne zaman acaba
Cuma günü sancı cıkcakmı acaba nst de cok merak ediyom![]()