• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Canım aynı sıkıntı ben de var. Bugün sağlık ocağına gittim. Rennie şurup vardı, gebelikte sıkıntısız kullanabilirsin dedi. Bence sen de git.
Banada gaviscon verdi o yokmuş piyasada onjn yerine de başka bi şurup verdi o da aynı formatta ama anlık geöiyor sonra yine aynı gece boyu da yanmadan uyumuyorum.ilk gebeliğimde yaşamamıştım neyse son zamanlarımız hayırlısıyla😌

Kızlar grip oldum çok kötüyüm ilaç da vermiyorlar. Ne yapıcam bilmiyorum, çok korkuyorum, bir tek parol iç dediler ateşim 39 u geçti akşam acile gittik kİmse sorumluluk almak istemiyor. :(
Çok geçmiş olsun cnm gebelikte ateş önemlidir cnm ilk gebeliğimde olmuştu benimde enf dolayısıyşa anında yatışımı yaptılar daha iyi bir hastaneye gtmelisin yada kadın doğuma ateş ihmale gelmez mutlaka çaresine bak😘

Yarindan itibaren yanlizim ben.
Biberon olarak avent cam kullanmistim ilk 2.5 ay kizimda. Sagarak veriyordum. Sonra meme tutmayi ogrenince hic aramadi biberonu.
Oglanda birkac defa sagdigim sutlerden verdim biberonla. 60-70 cc icebiliyor tek seferde. Ama sonrasinda memeyi tutup rutin cekene kadar çok sinirleniyor vs.
Demek istedigim kizim gibiyse avent yenidogan uyumlu 0 uc is gorur anne memesi gibi ve gazsiz. Ama oglum gibiyse biberon hic kullanma, ben 10 dk abartisiz savas veriyorum memeyi tutana kadar.
He birde tek memede doyuyorlar malum.
Oteki memeye kalkan takiyorum o sırada.
Genelde de sol memeyi sagiyorum zaten.

Birsey soracagim.
Evinize gelen yardımcıya ne kadar ucret ödüyorsunuz. Ben yarim gun oyun ablasi arastiracagim normalde ama bugun bi arkadas imkanin varsa mutfakta en azindan yemek isitmak kizini doyurmak gibi seylere de destel olabilecek birini bul dedi de.
Butce olarak asla asgari ucreti karsilayamam ve o yuzden de yarim gun dusunuyorum oyun ablasini. Sadece eylule kadar, sonra krese baslayacak zaten.
Bizim oyun ablası değil de eve yardımcı var yarım gün 75 tl ödüyoruz haftada bir geliyordu şimdi hafta da iki geliyor. Doğum haftası 10-15 gün gün aşırı gelecek yemek temizlik ütü çamaşır için.. kızım da bebekliğinden beri alışık alerjisine kadar biliyor ablamız. Oyun ablaları saati 50 sen aşağı gelmiyor İstanbul'da

Hemsire bana bu haftada da dogsa sıkıntı yapma kendine cok onemli bir sorun cikmaz haftan artik iyi benim gecenlerde 900 gramlik bebegim vardi kontrole gelen avuc ici kadardi dedi 🤗
Maşallah çok güzel motive etmiş ☺️
bende orda doğurabilseydim keşke 🤣

Kizlar reflu yatagi ve enzirme yastığı almayan kalmasin benden demesi. Gunlerimiz ikisiyle geciyor ve muthis is gören şeyler.
Gözün aydın canım nasıldı senin refleks yatağın ve yastığın resim paylaşır mısın?

Geçen gece etken doğum yapan bi arkadaş vardı nickini hatırlayaöıyorum
Naptı merak ediyorum

Bu gece bana uyku yok 🤦🏻‍♀️
5 te uyanıcammm ama uyku tutmuyo 12 sonra bişey yemek yok dediler psikolojikman açıktım 😂 sezeryandan sonra hemen yeniyomu bişey ?
Hemen değil biraz bekliyorsun . İnş. Gönlünce güzel sağlıklı bir doğumun olur. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Hemen değil biraz bekliyorsun . İnş. Gönlünce güzel sağlıklı bir doğumun olur. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah canım toparlar toprlamaz yazıcam inşallah herşey yolunda olurda kızım yanımda olur duanızı eksik etmeyin 🥰

Bu gece bana uyku yok 🤦🏻‍♀️
5 te uyanıcammm ama uyku tutmuyo 12 sonra bişey yemek yok dediler psikolojikman açıktım 😂 sezeryandan sonra hemen yeniyomu bişey ?
Bence bebişten önce deliksiz uyku çekmeye çalış en çok onu arıcakmışız hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏

Kızlar bebek aşağı baskı yapıyor bugün çok hissettim sürekli tuvaletim varmış gibi acaba geliyor mu bizimki çok hareketliydi bugün

Kızlar bebek aşağı baskı yapıyor bugün çok hissettim sürekli tuvaletim varmış gibi acaba geliyor mu bizimki çok hareketliydi bugün
Nst ye gieseydin bi
Benim de şu an öyle
Çok hareketli gaz sancısı gibi sıkıştırmada yapıyor uyusa da bende uyusam🙏

Back
X