- Emoji Skoru
- 3.494
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişler ne zamn gelmk isterlerseGunaydın canım biz ne zaman doğurcaz yaa![]()
İnşaAllah olumlu geçer cnmGünaydınlar hastanedeyim, muayene öncesi nst ye girdim, 9 da muayenem var çok heyecanlıyım çatı muayenesi yapacak inşallah canım acımaz, bugün belli olacak normal doğum yapıp yapamayacağım, inşallah bir sorun çıkmaz![]()
Güzel haberllerle gel canım inşallah kolay geçer bizidd bilgilendir çkkıştaGünaydınlar hastanedeyim, muayene öncesi nst ye girdim, 9 da muayenem var çok heyecanlıyım çatı muayenesi yapacak inşallah canım acımaz, bugün belli olacak normal doğum yapıp yapamayacağım, inşallah bir sorun çıkmaz![]()
Sen önümüzdeki hafta doğurursun benceBebişler ne zamn gelmk isterlerseannemde biletini aldı cuma günü gelecek ben daha doğum yapmadan kadının geri gidecek
![]()
Canim senin nst de sancilarin ne durumda var mi sancin ?Sen önümüzdeki hafta doğurursun bencebenim ne zaman acaba ara ara çatı ağrısı dışında bişeyim yok benim
İnsaAllah. Bizi de haberdar et cok kasma kendini o sirada rahat birakmaya calis o zaman daha cabuk ve acisiz ilerliyo o surecGünaydınlar hastanedeyim, muayene öncesi nst ye girdim, 9 da muayenem var çok heyecanlıyım çatı muayenesi yapacak inşallah canım acımaz, bugün belli olacak normal doğum yapıp yapamayacağım, inşallah bir sorun çıkmaz![]()
Gunaydinnn. Saglikla dogsun teyzosumuz sayili saatler kaldi cok heyecanliGünaydın daha bekliyorum ben hazırlandımbeklemek çok sıkıcı hele açken
Hemen ılsun bitsin diye bakıyorumm
![]()
Bakalım Beyazıd beyimiz galiba kova burcu olmak istiyorSen önümüzdeki hafta doğurursun bencebenim ne zaman acaba ara ara çatı ağrısı dışında bişeyim yok benim
Allah kurtarsın cnm Bi avazda imşsllahGünaydın daha bekliyorum ben hazırlandımbeklemek çok sıkıcı hele açken
Hemen ılsun bitsin diye bakıyorumm
![]()
Bende öyle ne zaman çağırırsan ertesi günü gelmicek annem yanıma. Sorun şu ki ben Türkiye in Bi ucunda annem Bi ucunda. Benim doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacağı için anneme bekletiyorum daha. Doğuma yakın gelsin diye. Ama annem yanımda olmadan doğurursam diyede ödüm kopuyor. Ahh gurbetlik ahhBebişler ne zamn gelmk isterlerseannemde biletini aldı cuma günü gelecek ben daha doğum yapmadan kadının geri gidecek
![]()
AslaCanim senin nst de sancilarin ne durumda var mi sancin ?
Ayni benBende öyle ne zaman çağırırsan ertesi günü gelmicek annem yanıma. Sorun şu ki ben Türkiye in Bi ucunda annem Bi ucunda. Benim doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacağı için anneme bekletiyorum daha. Doğuma yakın gelsin diye. Ama annem yanımda olmadan doğurursam diyede ödüm kopuyor. Ahh gurbetlik ahh
İnsaAllah canimAsla
10-20 lerde
Bakalm yarın nasıl cıkacak. Ama bi kaç gündür ara ara kasılmam var böyle bebek geriniyor gibi canımı acıtan şeyler kasılma sanırım.
Bide çatı ağrım var.
Doktorumla yarın konuşup squat ve pilates topu hareketlerine başlıycam
40 ı geçmesin en azından 39+ larda kendiliğinden gelsin bari![]()
Benimde öyle ben Kars tayım annem Ankara da annem gelmeden doğurmak istemiyorumBende öyle ne zaman çağırırsan ertesi günü gelmicek annem yanıma. Sorun şu ki ben Türkiye in Bi ucunda annem Bi ucunda. Benim doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacağı için anneme bekletiyorum daha. Doğuma yakın gelsin diye. Ama annem yanımda olmadan doğurursam diyede ödüm kopuyor. Ahh gurbetlik ahh
Kız geçen15 kat indim cıktımG gamzeli_bebis sana dogurma programi yapalim mi 5 kere merdiven in cik ( en az 40 basamak ) uzerine 90 dk yuruyus, ardindan eve gel squattt![]()