• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Günaydınlar hastanedeyim, muayene öncesi nst ye girdim, 9 da muayenem var çok heyecanlıyım çatı muayenesi yapacak inşallah canım acımaz, bugün belli olacak normal doğum yapıp yapamayacağım, inşallah bir sorun çıkmaz :dua:

Günaydınlar hastanedeyim, muayene öncesi nst ye girdim, 9 da muayenem var çok heyecanlıyım çatı muayenesi yapacak inşallah canım acımaz, bugün belli olacak normal doğum yapıp yapamayacağım, inşallah bir sorun çıkmaz :dua:
İnşaAllah olumlu geçer cnm

Güzel haberllerle gel canım inşallah kolay geçer bizidd bilgilendir çkkışta😍

Bebişler ne zamn gelmk isterlerse 😂 annemde biletini aldı cuma günü gelecek ben daha doğum yapmadan kadının geri gidecek 😀
Sen önümüzdeki hafta doğurursun bence😀 benim ne zaman acaba ara ara çatı ağrısı dışında bişeyim yok benim

İnsaAllah. Bizi de haberdar et cok kasma kendini o sirada rahat birakmaya calis o zaman daha cabuk ve acisiz ilerliyo o surec 😊

Günaydın daha bekliyorum ben hazırlandım 😂😂 beklemek çok sıkıcı hele açken 🤦🏻‍♀️ Hemen ılsun bitsin diye bakıyorumm 🤣
Gunaydinnn. Saglikla dogsun teyzosumuz sayili saatler kaldi cok heyecanli 😍

Sen önümüzdeki hafta doğurursun bence😀 benim ne zaman acaba ara ara çatı ağrısı dışında bişeyim yok benim
Bakalım Beyazıd beyimiz galiba kova burcu olmak istiyor 🥰
Aman çağırma koz yeterki sağlıklı olsunlarda zamanlarında doğum olsun

Bebişler ne zamn gelmk isterlerse 😂 annemde biletini aldı cuma günü gelecek ben daha doğum yapmadan kadının geri gidecek 😀
Bende öyle ne zaman çağırırsan ertesi günü gelmicek annem yanıma. Sorun şu ki ben Türkiye in Bi ucunda annem Bi ucunda. Benim doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacağı için anneme bekletiyorum daha. Doğuma yakın gelsin diye. Ama annem yanımda olmadan doğurursam diyede ödüm kopuyor. Ahh gurbetlik ahh

Canim senin nst de sancilarin ne durumda var mi sancin ?
Asla🤣
10-20 lerde 😀
Bakalm yarın nasıl cıkacak. Ama bi kaç gündür ara ara kasılmam var böyle bebek geriniyor gibi canımı acıtan şeyler kasılma sanırım.
Bide çatı ağrım var.
Doktorumla yarın konuşup squat ve pilates topu hareketlerine başlıycam😀
40 ı geçmesin en azından 39+ larda kendiliğinden gelsin bari😀

Ciger gelistirici igne vurulan kizlar bir sey soracagim dr bana igneden sonra bebegin hareketlerinde azalma olabilir korkma demisti dun aksam cok az hareket etti ki aksamlai hic durmaz normalde suanda da uyandigimda beri hareket yok sizde de boyle olmus muydu :(

Bende öyle ne zaman çağırırsan ertesi günü gelmicek annem yanıma. Sorun şu ki ben Türkiye in Bi ucunda annem Bi ucunda. Benim doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacağı için anneme bekletiyorum daha. Doğuma yakın gelsin diye. Ama annem yanımda olmadan doğurursam diyede ödüm kopuyor. Ahh gurbetlik ahh
Ayni ben 😔

Asla🤣
10-20 lerde 😀
Bakalm yarın nasıl cıkacak. Ama bi kaç gündür ara ara kasılmam var böyle bebek geriniyor gibi canımı acıtan şeyler kasılma sanırım.
Bide çatı ağrım var.
Doktorumla yarın konuşup squat ve pilates topu hareketlerine başlıycam😀
40 ı geçmesin en azından 39+ larda kendiliğinden gelsin bari😀
İnsaAllah canim

Benimde öyle ben Kars tayım annem Ankara da annem gelmeden doğurmak istemiyorum :KK43:

G gamzeli_bebis sana dogurma programi yapalim mi 5 kere merdiven in cik ( en az 40 basamak ) uzerine 90 dk yuruyus, ardindan eve gel squattt 🤣🤣🤣
Kız geçen15 kat indim cıktım
Dün değil önceki gün 13 bin adım yürüdüm evdede hiç yattıgım söylenemez hep bi iş buluyorum😀
Ama hepsini aynı günde denemedim🤣🤣 doktorla konuşup başlıycam squat falan😀

Back
X