• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

kızlar kızım emmek konusunda isteksiz sarılık olacak diye ödüm kopuyor. Yüzü sarardı biraz. Sürekli uyumak istiyor. Denizde edindiğim bütün ezberimi bozdu. Sürekli uyarıyorum uyanık tutmak için.
Ama uyuması da lazım annesi. Mama mı yapsanız yazık yavrucak uyusa ama emzirmeye de pes etme tabiki.. sağlıkla büyüsün inşallahh.

kızlar kızım emmek konusunda isteksiz sarılık olacak diye ödüm kopuyor. Yüzü sarardı biraz. Sürekli uyumak istiyor. Denizde edindiğim bütün ezberimi bozdu. Sürekli uyarıyorum uyanık tutmak için.
Karni doymuyosa kan sekeri dusuyodur o da daha cok uyku hali yapar bir sekilde uyandir canim ac kalirsa sarilik olur cunku :(

Seni tebrik ettim sonra hiç konuşamadık, ikimiz de yoğunuz tabii. İkinizin de iyi olmanıza çok sevindim.
Son karara göre sizin beybinin de adı Denizmiş :)
Bahar'ın da Deniz'in de anneleriyle geçirecek uzuun çok mutlu zamanları olsun,amin:dua:
Mesajin beni o kadar cok duygulandırdı ve mutlu ettiki anlatmam.
Allah razı olsun 💙
Sut sağıyorum bi yandan bu arada:)
her şey yolundaymış çok sevindim :)
dvit için ne kullandığını paylaşabilir misin?

sarılık için ben sarı ışıkta tutmak gerekiyo diye hatırlıyodum ama yanlış hatırlıyorum di mi ya, saçma olur sarı ışık. neden aklımda öyle kaldıki. odası da kısılıp açılabilen ayarlı ışık olduğu için sarı ışık mecbur. ama öyleyse kullanmam onu. kızımda hiç sarılık problemi yaşamadım ya çok bilgim yok, yanlış hatırlıyorum demekki.

bu arada ne güzel hiç kanaman yok temizlenmiş tamamen, benim 10 gün çok yoğun sonrasında daha az tam 40 gün sürmüştü kanamam.

bol bol sütün olsun oğluşuna yarasın ve onun da bol bol çişi kakası olsun annesi ❤
Ocean kullaniyorum ben canim.
Sari degilmis beyazmis dogrusu.
Bahar da sarılık olmamisti.
Her cocuk farkli iste.
Benim de ilkimde seninki gibiydi.
Amin cnm insallh her birimizin bol sutu olur da beybilere şifa olur.
Her emzirme oncesi soy canim.
Alt değiştir.
Gerci yapiyorsundur da ama aklima baska bisey gelmiyor.

sütün var ama emmek mi istemiyor anladığım kadarıyla?
kaşık ya da şırıngayla vermeyi denedin mi canım?
olmazsa biberonla dene, yani aç kalıp sarılık olmasından iyidir 🤷‍♀️

Yarın benim de kontrolüm var 4’te. bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz.
biraz önce gidip nstye giricem, çok sıra oluyor ya koca hastanede iki tane makine var nst odasında.

ben kızıma hamileyken bu haftalarda midemden çok çekmiştim, öyle baskı yapardı ki midem ağzıma gelirdi. oğlum sanırım daha aşağıda duruyor, mideyle ilgili hiç sıkıntı yaşamıyorum. bu sefer mesane sıkıntım var tabii 😂 altıma kaçıracak gibi oluyorum kafa attığı zaman. tuvalete gitmekten öldüm ya :işsiz: su faturası benim yüzümden fazla geldi bu ay :D tuvalet kağıdı öyle çabuk bitiyorki 😂 eşim diyor ki bez bağlayalım sana daha hesaplı :D

Bugün benim de kontrolüm vardı bebeğim 2800 gr olmuş 2 hafta önden gidiyor dedi her şey normal görünüyormuş. doktor bundan sonra her hafta geleceksin dedi. Bir hafta kontrol bir hafta muayene şeklinde bakalım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Hafif nezle var dogum griple girersen bebeği veremeyiz sana dedi doktor 😔 nasıl geçecek bilmiyorum çok üzüldüm... Bir de ben genel anestezi istiyorum doktor belden uyuşturucu dedi istemiyorum deyince beni ikna etmeye çalıştı ben ağlamaya başladım 😂 yapamam insanları görmek istemiyorum o haldeyken falan dedim 😂 oyyy bilmiyorum ne olacak.

Sürekli uyumak istemesi iyi değil canım sarılık sadece yüz de mi var gözler nasıl kollar bacaklar ??mutlqka uyandırıp emzirmelisin

Yarın benim de kontrolüm var 4’te. bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz.
biraz önce gidip nstye giricem, çok sıra oluyor ya koca hastanede iki tane makine var nst odasında.

ben kızıma hamileyken bu haftalarda midemden çok çekmiştim, öyle baskı yapardı ki midem ağzıma gelirdi. oğlum sanırım daha aşağıda duruyor, mideyle ilgili hiç sıkıntı yaşamıyorum. bu sefer mesane sıkıntım var tabii 😂 altıma kaçıracak gibi oluyorum kafa attığı zaman. tuvalete gitmekten öldüm ya :işsiz: su faturası benim yüzümden fazla geldi bu ay :KK70: tuvalet kağıdı öyle çabuk bitiyorki 😂 eşim diyor ki bez bağlayalım sana daha hesaplı :KK70:
Her tuvalete girdiğimde bende aynı şeyi düşünüyorum 😂 tuvalet kağıdı ve su masrafı 2ye katlanıyor sayemde 🙈

Şimdi hastaneden geldim kızlar 30-50 arası sancılarım var. Ultrasonda sadece bebeğin başı küçük çıkıyor oda büyük ihtimalle kanala girmeye çalıştığı için baş kısmı uzuyordur oyüzden küçük çıkıyor dedi muhtemelen. Kilosuda 2850 küsür ama başı küçük çıktığı için ortalamasına göre daha az hesaplıyor dedi kilosu doğumda daha yüksek olur 3 kilo gibi doğar dedi. Eğer cihaz fazla ölçüyorsa Medical parkın cihazına göre 2800 civarı doğar sanırım. Daha sonra çatı muayenesi yaptı çatı iyi dedi açıklık henüz yokmuş ama yeni yeni başlamış muhtelemen önümüzdeki hafta sonuna doğru doğum olur gibi pazartesi tekrar kontrole gideceğim.

ben kızıma hamileyken bu haftalarda midemden çok çekmiştim, öyle baskı yapardı ki midem ağzıma gelirdi. oğlum sanırım daha aşağıda duruyor, mideyle ilgili hiç sıkıntı yaşamıyorum. bu sefer mesane sıkıntım var tabii 😂 altıma kaçıracak gibi oluyorum kafa attığı zaman. tuvalete gitmekten öldüm ya :işsiz: su faturası benim yüzümden fazla geldi bu ay :KK70: tuvalet kağıdı öyle çabuk bitiyorki 😂 eşim diyor ki bez bağlayalım sana daha hesaplı :KK70:
Ayni bennnn😂😂😂 2 gun dayanmio yani bide papia kullaniom kalin esim diyo yiyon mu can sikintisindan napion dio😂🤣🤣her gun banyoda bir rulo goruo😂

Şimdi hastaneden geldim kızlar 30-50 arası sancılarım var. Ultrasonda sadece bebeğin başı küçük çıkıyor oda büyük ihtimalle kanala girmeye çalıştığı için baş kısmı uzuyordur oyüzden küçük çıkıyor dedi muhtemelen. Kilosuda 2850 küsür ama başı küçük çıktığı için ortalamasına göre daha az hesaplıyor dedi kilosu doğumda daha yüksek olur 3 kilo gibi doğar dedi. Eğer cihaz fazla ölçüyorsa Medical parkın cihazına göre 2800 civarı doğar sanırım. Daha sonra çatı muayenesi yaptı çatı iyi dedi açıklık henüz yokmuş ama yeni yeni başlamış muhtelemen önümüzdeki hafta sonuna doğru doğum olur gibi pazartesi tekrar kontrole gideceğim.
Masallah canim.ya en azindan 1 hafta daha durur ve sikintisiz atlatirsin sureci cok sevindim herseyin yolunda olmasina🙏

Ay sevindim canım süper önümüzde ki hafta zaten dolu dolu 38 oluyo 39 a girmiş oluyoruz erken değil doğsada ☺️
İnşallah kolay doğumlar bizi bekliyordur.
Nasıl çatı kontrolu kolaymı oluyor her seferinde ? Bana daha hiç yapılmadı tırsıyom az 😀

Ay sevindim canım süper önümüzde ki hafta zaten dolu dolu 38 oluyo 39 a girmiş oluyoruz erken değil doğsada ☺
İnşallah kolay doğumlar bizi bekliyordur.
Nasıl çatı kontrolu kolaymı oluyor her seferinde ? Bana daha hiç yapılmadı tırsıyom az 😀
Canim inan korkulacak bir sey deil kasma hoc kendini ben ki iğneden korkan birisi bile kolay olmustu oglumda bumu yani demistim

Canim inan korkulacak bir sey deil kasma hoc kendini ben ki iğneden korkan birisi bile kolay olmustu oglumda bumu yani demistim
Ay herkes kolay diyor bakalım benim içnde kolay geçer inşallah 😍 kasmıycam kendimi

Bende bugün doktora e bitti mi dedim, evet nolacaktı dedi :KK70: bakma sen anlatılanlara hiç dedi, iyi ki boşuna okuyup korkmamışım dedim

Maşallaj sağlıcakla gelsin kuzun canım🤲🏻

Kızlar bende Şubat annesiydim
Doğum yaptımmmmm suyum geldi birden,18.30 da acil sezeryana alındım bebek 3.400 ama solunum sıkıntısı var35+1 DAha 3 hafta vardı küvezde yavrum süt şu an yok ellle makineyle deniyoruz
Dua edin bize

Kızlar 1 hafta girmedim, nasıl aksiyonlara girdiniz öyle doğuran doğurana :KK71: Bebişi olanları tebrik ederim, sağlıklı çok mutlu uzun ömürleriniz olsun.
Ben doktorun antibiyotik kullanmayalım sana ısrarının mağduru oldum. 2 hafta önce faranjit olmuştum klasik parol - pastil ikilisini önerdiler, kötüleştikçe kötüleşti hastalığım nasıl başardım bilmiyorum tüm boğazımı iltihapla doldurmuşum, dün uyanınca sol gözümden akıyordu iltihap en sonunda. Durum böyle olunca başladık antibiyotiğe ancak kendime gelebildim buraları okuyabildim. Kalan son haftalarımızı sağlıkla geçiririz umarım.

Back
X