- Emoji Skoru
- 9.942
- Puanlar
- 398
çok güzel haberler bunlar canım :)Şimdi hastaneden geldim kızlar 30-50 arası sancılarım var. Ultrasonda sadece bebeğin başı küçük çıkıyor oda büyük ihtimalle kanala girmeye çalıştığı için baş kısmı uzuyordur oyüzden küçük çıkıyor dedi muhtemelen. Kilosuda 2850 küsür ama başı küçük çıktığı için ortalamasına göre daha az hesaplıyor dedi kilosu doğumda daha yüksek olur 3 kilo gibi doğar dedi. Eğer cihaz fazla ölçüyorsa Medical parkın cihazına göre 2800 civarı doğar sanırım. Daha sonra çatı muayenesi yaptı çatı iyi dedi açıklık henüz yokmuş ama yeni yeni başlamış muhtelemen önümüzdeki hafta sonuna doğru doğum olur gibi pazartesi tekrar kontrole gideceğim.
öyle böyle derken normal zamanını dolduracaksın nerdeyse bak. son hafta yorma bari kendini, güzelce dinlen doğuma hazırlan :)
hayırlı olsun, haftası güzel kilosu güzel inşallah çok kısa kalır ve kavuşursun bebeğineKızlar bende Şubat annesiydim
Doğum yaptımmmmm suyum geldi birden,18.30 da acil sezeryana alındım bebek 3.400 ama solunum sıkıntısı var35+1 DAha 3 hafta vardı küvezde yavrum süt şu an yok ellle makineyle deniyoruz
Dua edin bize
çok geçmiş olsun ya nasıl iltihapmış o gözünden akmışKızlar 1 hafta girmedim, nasıl aksiyonlara girdiniz öyle doğuran doğuranaBebişi olanları tebrik ederim, sağlıklı çok mutlu uzun ömürleriniz olsun.
Ben doktorun antibiyotik kullanmayalım sana ısrarının mağduru oldum. 2 hafta önce faranjit olmuştum klasik parol - pastil ikilisini önerdiler, kötüleştikçe kötüleşti hastalığım nasıl başardım bilmiyorum tüm boğazımı iltihapla doldurmuşum, dün uyanınca sol gözümden akıyordu iltihap en sonunda. Durum böyle olunca başladık antibiyotiğe ancak kendime gelebildim buraları okuyabildim. Kalan son haftalarımızı sağlıkla geçiririz umarım.
bazı durumlarda antibiyotikten başka çözüm olmuyor. keşke zamanında verseydi de bu kadar eziyet çekmeseydin ya.
merak etme bebişler çok korunaklı karnımızda onlara bişey olmaz