• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar bende Şubat annesiydim
Doğum yaptımmmmm suyum geldi birden,18.30 da acil sezeryana alındım bebek 3.400 ama solunum sıkıntısı var35+1 DAha 3 hafta vardı küvezde yavrum süt şu an yok ellle makineyle deniyoruz
Dua edin bize
Hayirli olsun 😊 umarim cabucak toparlar yavrunuz ve sutunuz gelir hemen 🌸

Kızlar sütüm gelmiyo kızımdq uyuyo sürekli napsam uyandırsam mı sürekli emeyi kesti bende yatıyorum öyle bi yandan bişeyde yapmıyorum pompayı kullanıyım mı yarını bekleyim mi
Sağmalısın cnm benim sağmadan gelmemişti ilkinde mutlaka sağ bekleme

Bugün benim de kontrolüm vardı bebeğim 2800 gr olmuş 2 hafta önden gidiyor dedi her şey normal görünüyormuş. doktor bundan sonra her hafta geleceksin dedi. Bir hafta kontrol bir hafta muayene şeklinde bakalım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Hafif nezle var dogum griple girersen bebeği veremeyiz sana dedi doktor 😔 nasıl geçecek bilmiyorum çok üzüldüm... Bir de ben genel anestezi istiyorum doktor belden uyuşturucu dedi istemiyorum deyince beni ikna etmeye çalıştı ben ağlamaya başladım 😂 yapamam insanları görmek istemiyorum o haldeyken falan dedim 😂 oyyy bilmiyorum ne olacak.
Öncelikle geçmiş olsun maşalalh bebişine😌şunu söylemek istiyorum bence doktorunu dinlemelisim en azından bir dene cnm👍🏻

Merhaba ben de ocak annesi adayıyım ama ilk dogumum gibi olursa Şubata kayabilir. Son kontrolde 2 cm açıklık ve yumsamam vardı. Ne zaman doğar açana bebeğim ..Dr 1 hafta 10 güne doğar demişti . 1 hafta yarın doluyor . Ara ara sancılarım da oluyor

Her tuvalete girdiğimde bende aynı şeyi düşünüyorum 😂 tuvalet kağıdı ve su masrafı 2ye katlanıyor sayemde 🙈
Doğumun en güzel yanlarından bir tanesi tuvalet çilesinin bitmiş olması. Çok rahatladım gerçekten 😆

Doğum yaptımmmmm suyum geldi birden,18.30 da acil sezeryana alındım bebek 3.400 ama solunum sıkıntısı var35+1 DAha 3 hafta vardı küvezde yavrum süt şu an yok ellle makineyle deniyoruz
Dua edin bize
Rabbim yardımcınız olsun canım merak etme çıkar kuzunda bir an önce küvözden Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kızlar 1 hafta girmedim, nasıl aksiyonlara girdiniz öyle doğuran doğurana :KK71: Bebişi olanları tebrik ederim, sağlıklı çok mutlu uzun ömürleriniz olsun.
Ben doktorun antibiyotik kullanmayalım sana ısrarının mağduru oldum. 2 hafta önce faranjit olmuştum klasik parol - pastil ikilisini önerdiler, kötüleştikçe kötüleşti hastalığım nasıl başardım bilmiyorum tüm boğazımı iltihapla doldurmuşum, dün uyanınca sol gözümden akıyordu iltihap en sonunda. Durum böyle olunca başladık antibiyotiğe ancak kendime gelebildim buraları okuyabildim. Kalan son haftalarımızı sağlıkla geçiririz umarım.
Çok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsın inşallah🤲🏻

Ama uyuması da lazım annesi. Mama mı yapsanız yazık yavrucak uyusa ama emzirmeye de pes etme tabiki.. sağlıkla büyüsün inşallahh.
Karni doymuyosa kan sekeri dusuyodur o da daha cok uyku hali yapar bir sekilde uyandir canim ac kalirsa sarilik olur cunku :KK43:
Mesajin beni o kadar cok duygulandırdı ve mutlu ettiki anlatmam.
Allah razı olsun 💙
Sut sağıyorum bi yandan bu arada:)

Ocean kullaniyorum ben canim.
Sari degilmis beyazmis dogrusu.
Bahar da sarılık olmamisti.
Her cocuk farkli iste.
Benim de ilkimde seninki gibiydi.
Amin cnm insallh her birimizin bol sutu olur da beybilere şifa olur.

Her emzirme oncesi soy canim.
Alt değiştir.
Gerci yapiyorsundur da ama aklima baska bisey gelmiyor.
sütün var ama emmek mi istemiyor anladığım kadarıyla?
kaşık ya da şırıngayla vermeyi denedin mi canım?
olmazsa biberonla dene, yani aç kalıp sarılık olmasından iyidir 🤷‍♀️
Sürekli uyumak istemesi iyi değil canım sarılık sadece yüz de mi var gözler nasıl kollar bacaklar ??mutlqka uyandırıp emzirmelisin
Kızlar desteğiniz için sağolun . Süt var emmek istemiyor sürekli uyumak istiyor ağzını zorla açıyoruz. Kaşıkla ve biberonla denedik ağzında tutuyor boğulma tehlikesi geçirdi. Çok korktuk. Aventin biberonu var ona küçük uç alıp denemeyi düşünüyorum. Ama akşam sizi dinleyip soyduk her yerini mıncıkladık. Uyandı memeyi baya emdi. Şu an yüzünde ,hafif de gözlerinde var gibi. Ablamla nasıl uğraşıyoruz anlatamam. Ama bu akşam Ümit verdi kuzum bana. Birde d vitamini için bende eczaneden ocean aldım bir fıs yetiyormuş. Sağlık ocağından verilene güvenemiyorum. 14 yaşına kadar olan çocuklar için. Denize de vermeyi düşünüyorum.

Masallah canim.ya en azindan 1 hafta daha durur ve sikintisiz atlatirsin sureci cok sevindim herseyin yolunda olmasina🙏
Amin cnm sağol Allah razı olsun hepimiz sıkıntısız atlatalım inşallah.
Ay sevindim canım süper önümüzde ki hafta zaten dolu dolu 38 oluyo 39 a girmiş oluyoruz erken değil doğsada ☺
İnşallah kolay doğumlar bizi bekliyordur.
Nasıl çatı kontrolu kolaymı oluyor her seferinde ? Bana daha hiç yapılmadı tırsıyom az 😀
Sağol canm. Normal açıklık muayenesi gibiydi pek fark göremedim cnm önemli olan kasmamak zaten bir kaç saniye sürüyor. O an zihnini başka yere ver oraya odaklanma
Dua edin bize
Cnm gözün aydın Rabbim şifa versin kuzuna. Biran önce sağlığına kavuşup kucağınıza alırsınız inşaAllah
Kızlar 1 hafta girmedim, nasıl aksiyonlara girdiniz öyle doğuran doğurana :KK71: Bebişi olanları tebrik ederim, sağlıklı çok mutlu uzun ömürleriniz olsun.
Ben doktorun antibiyotik kullanmayalım sana ısrarının mağduru oldum. 2 hafta önce faranjit olmuştum klasik parol - pastil ikilisini önerdiler, kötüleştikçe kötüleşti hastalığım nasıl başardım bilmiyorum tüm boğazımı iltihapla doldurmuşum, dün uyanınca sol gözümden akıyordu iltihap en sonunda. Durum böyle olunca başladık antibiyotiğe ancak kendime gelebildim buraları okuyabildim. Kalan son haftalarımızı sağlıkla geçiririz umarım.
Geçmiş olsum cnm bu doktorların ısrarla ilaç vermemesini anlayamıyorum her bünye bir değilki kimimiz dirençli çıkıyor enfeksiyonlara karşı

İyiyim gamzelicim sen nasılsın?
Deniz daha iyi, belki haftasonu evine gelicek.
Bizde durumlar çok karışık, annelerle aynı evde 10 gün geçirdik ve kabus gibiydi.
Eşimle aramız çok kötü. Zor günler geçirdik ve bana hiç destek olmadı,belki ben de ona olmadım. İnan hiçbişey düşünmek istemiyorum. Bazen şu durumda hala iyi olduğuma şaşıyorum. Anneliğin gücü herhalde :)
Tek düşüncem kızım, onunla ilgilenebilmek içn iyi olmam gerekiyo. Umarım her şey iyiye gider. Hepinizi öpüyorum :)
insallah kizin bir an once cikarda herdey duzene girer canim ya esinin aslinda tam tersi ustune titremesi gerek ama bilemedim nasil davranman gerektigini bence annelerin olmasi etkili umarim yollamissindir ikisinide ve esinle daha sakin bir zaman dilimi gecirince oda anlar sana belki de haksizlik ettiginj neyseki hafta sonuna az kaldi kavuşursun melegine ve hepsi sadece bir anı olarak kalir sen zaten bunlari takmazsin yada takmamaya çalışıyorsun etkilenmemen gerek yoksa sutun olmaz 😐 allah sabir versin canim sana 🙏
Dua edin bize
Hayirli olsun canim insallah bir an once sutun de gelir bebegine kavusursun🙏🙏

Ben sezeryan için yazıyorum. Benim korsem var ilkinde kullandım. Doktor ilk kontrolde kullanabilirsin artık demişti. Sanırım 10 gün geçmişti. Göbek için korse tabiki faydalı ama spor daha çok toparlıyor . Bunun için acele etmeyin. 7.ayımda başladım. Karın eğzersizi yapmak ilk önce çok zor ve acılı oluyor ama bir ayın sonunda güçleniyor ve küçülüyor karnınız.
Çok sağolun o zaman en iyisi acele etmemek :)

Sağmalısın cnm benim sağmadan gelmemişti ilkinde mutlaka sağ bekleme
Sağıyorum ama damla damla geliyo gelmeyincede sinirleniyo kızım emdikçe off 🤦🏻‍♀️
Uyanmıyoda mama veriyolar bende aldım bende veriyorum sarılık olmaması için
Şu damae yolu kadar iğrenç bişey yok sezaryandan değil hundan sövmediğim insan kalmadı sinirimi çevremdekilerden çıkardımmyani onderece

Kızlar Günaydın ,

Cidden maşallah , biraz girmeyince bi girince doğuran doğurana :)))) Doğuranlara hayırlı uğurlu olsun , bebişi küvezde olanlara rabbim sağlıkla bir an önce kavuşmayı nasip etsin , sancısı olanlara doğumu bekleyenlere yardım e tsinnn , Amin :)

Sağıyorum ama damla damla geliyo gelmeyincede sinirleniyo kızım emdikçe off 🤦🏻‍♀️
Şu damae yolu kadar iğrenç bişey yok sezaryandan değil hundan sövmediğim insan kalmadı sinirimi çevremdekilerden çıkardımmyani onderece
Gelir inşallah stres yapma canm , Damar yolundan normalde nefret ediyorum zaten bi de doğumda hiç düşünemiyorum. Ama bebişin ismine ve isimli setine bayıldımmm , allah güzel hayırlı yazılar versin inşallah :) Sağlıkla büyüsün arya bebek :)

Yine uykusuz bir gecenin sabahı . Saatlerdir duvar bana ben duvara bakıyorum . Bu nasıl birşeydir ya . Uyumak istiyorummm 😞
Bende 2 ile 5 arasi yattim sebepsiz 5te kalktim uyuyamadimm.
Dizi izledimmm. Cok zor uykusuzluk

Amin cnm sağol Allah razı olsun hepimiz sıkıntısız atlatalım inşallah.

Sağol canm. Normal açıklık muayenesi gibiydi pek fark göremedim cnm önemli olan kasmamak zaten bir kaç saniye sürüyor. O an zihnini başka yere ver oraya odaklanma

Cnm gözün aydın Rabbim şifa versin kuzuna. Biran önce sağlığına kavuşup kucağınıza alırsınız inşaAllah

Geçmiş olsum cnm bu doktorların ısrarla ilaç vermemesini anlayamıyorum her bünye bir değilki kimimiz dirençli çıkıyor enfeksiyonlara karşı
Teşekkürler canım, bende katılıyorum. Zaten antibiyotik bağımlısı değilim olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum ama doktorların öngörebilmesi lazım durumu birazda, 2 haftadır süründüm hastalıktan. Bebeğimi etkilememiştir umarım en çok buna üzülüyorum :(

Canım öncelikle gözün aydın kavuşmuşsun sağlıcakla🥰 mama olarak ne veriyorsun? Sütün gelişini arttırmak için mamayı eds yöntemiyle verdiren hemşireler varmış sende dene istersen.

Back
X