- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
- 333
Ayy bide üstüne çocuğu yıkamak çıktı deseneAnasinin isi ne temizledi mecbur
Bir de hosuna gidiyo ki anlatamam sonrasini gorseydiniz ciglik atardiniz ayaklarini ellerini bulastirdi oyun oynadi bir de onlarla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bide üstüne çocuğu yıkamak çıktı deseneAnasinin isi ne temizledi mecbur
Bir de hosuna gidiyo ki anlatamam sonrasini gorseydiniz ciglik atardiniz ayaklarini ellerini bulastirdi oyun oynadi bir de onlarla![]()
Yandik valla kaan dunden beri tv sehpasini merdiven olarak kullaniyo resmen odadan cikarip atasim var valla iyice delirdim tv yi dusurcek ustune bir sey degil Allah korusun nerede tehlikeli is var kaan orda bulasik makinasinin kapagini yari acik gormesin aninda indirip bicak falan almaya calisiyo icindenAyy bide üstüne çocuğu yıkamak çıktı desenevalla bu çocuklar yürüyünce napcaz biz çok merak ediyorum
Çok çok dikkat etmek lazım eltimin oğlu geçenlerde şurup şişesi bulup içmiş 1 gece hastanede kalmışlar Allahtan bişey olmamış ama olabilirdi de o yüzden 1 dakika bile yanlız bırakmak tehlikeli vallahi bunu da duyunca iyice paranoyak oldum sürekli müdahale ediyorum çocuğa bu da iyi değil ama insan korkuyor işteYandik valla kaan dunden beri tv sehpasini merdiven olarak kullaniyo resmen odadan cikarip atasim var valla iyice delirdim tv yi dusurcek ustune bir sey degil Allah korusun nerede tehlikeli is var kaan orda bulasik makinasinin kapagini yari acik gormesin aninda indirip bicak falan almaya calisiyo icinden![]()
Hece kurmuyor derken ma ma ba ba gibi mi ? Hiç mi bişey söylemiyor? Hiç bildiğim bişey değil ama yinde de bi sormakta fayda var benceKızlar benim minnoş hece kurmuyor hala çok endişeleniyorum acaba endişelenmek için erken mi? Dr a gitsek mi?
Evet 4 aylıkken kuruyordu mama emme fln gibi sesler vardı artık yokÇok çok dikkat etmek lazım eltimin oğlu geçenlerde şurup şişesi bulup içmiş 1 gece hastanede kalmışlar Allahtan bişey olmamış ama olabilirdi de o yüzden 1 dakika bile yanlız bırakmak tehlikeli vallahi bunu da duyunca iyice paranoyak oldum sürekli müdahale ediyorum çocuğa bu da iyi değil ama insan korkuyor işte
Hece kurmuyor derken ma ma ba ba gibi mi ? Hiç mi bişey söylemiyor? Hiç bildiğim bişey değil ama yinde de bi sormakta fayda var bence
Çocuklar her türlü boşluğu değerlendiriyor. Yalnız şurup şişesine nasıl ulaşıyor çocuklar hep en üst raflara koymak lazım. Ocak’ta çok tehlikeli. Hep önünde oynamak istiyorlar.Çok çok dikkat etmek lazım eltimin oğlu geçenlerde şurup şişesi bulup içmiş 1 gece hastanede kalmışlar Allahtan bişey olmamış ama olabilirdi de o yüzden 1 dakika bile yanlız bırakmak tehlikeli vallahi bunu da duyunca iyice paranoyak oldum sürekli müdahale ediyorum çocuğa bu da iyi değil ama insan korkuyor işte
Hece kurmuyor derken ma ma ba ba gibi mi ? Hiç mi bişey söylemiyor? Hiç bildiğim bişey değil ama yinde de bi sormakta fayda var bence
Önceden söyleyip şimdi söylememesi de garip olmuş gerçekten doktoruna sormakta fayda var bence canımEvet 4 aylıkken kuruyordu mama emme fln gibi sesler vardı artık yok
valla bi anlık dalgınlıkla kaldırmayı unutmuş sonra da çocuk bulup içmiş neyseki bişey olmamış. Benim kuzenimin kızı da misafirlikte ev sahibinin hapı düşmüş koltuğun altına onu bulup içmiş ne var elinde ne aldın diyene kadar atmış ağzına bazen nekadar dikkt etsende olmayacak yerlerden buluyorlar valla çok çok tetikte olmak lazımÇocuklar her türlü boşluğu değerlendiriyor. Yalnız şurup şişesine nasıl ulaşıyor çocuklar hep en üst raflara koymak lazım. Ocak’ta çok tehlikeli. Hep önünde oynamak istiyorlar.
Ben hiç öyle vermedim ama d vitaminin emilmesi için yağlı bişeyle verilmesi gerekiyor demirin de süt ve süt ürünü yedikten 1 saat sonra fln verilmesi gerekiyor ben ona dikkat etmeye çalışıyorum sadeceBen sidefer verirken devitinide içine damlatıp aynı anda veriyorum. Benim gibi yapan varmı Bi sorun olmuyordur heralde etkisinde
Bizim de 6. Dişimiz patladı bizimki abarttı olayı2. Disimiz patladi sukur
Kaç aylık sizinki ben daha pütürlüdeyimYa maşallahh diyeyim çok iştahlı yemek görünce bir seviniyor anlatamam şuruya video eklense de ekleseminşallahhh hep böyle devam eder
Buda kahvaltısı hepsini yiyor bilmiyorum çokmu ama yiyince veriyorum napayım
Meyveli pankek yapıyorum sabahları genelde lokma lokma önüne koyuyorum kendi yiyor loru da kaşıkla ben veriyorum![]()
Benimki yemediSulu değilde tanesini önüne koydum baya severek tek tek alıp yedi. salçalı suları pek sevmiyor yoğurtlu olanları seviyor.
Mercimek bende veriyorum çorba şeklinde yapıp fasulyeyi öyle yapmak istemedim çatalla ezdim yemedi kabuklarımı rahatsız etti acaba diye süzgeçten geçirdim yine yemediBen daha hiç vermedimama mercimek nohut verdim soğanı suda haşladım közlenmiş kırmızı biberi rondodan geçirdim içine koydum(salçalar tuzlu olduğu için böyle bir çözüm bulduk) ilk haşlama suyunu döktüğüm nohutu da içine attım fokur fokur kaynattım çokta lezzetli oldu
sonradan zeytin yağı ekledim çatalla hafif ezdirip kaşıkla yedirdim ben
yanına da makarna yoğurt yada erişte yapıp veriyorum canım bayılarak yiyor
![]()
Bende içine damlatmasamda önce birini sonra birini veriyorumBen sidefer verirken devitinide içine damlatıp aynı anda veriyorum. Benim gibi yapan varmı Bi sorun olmuyordur heralde etkisinde
Dis cikarma doneminde olabiliyormus diye okumustumKızlar Aryanın alt 1 dişi çıktı üst taraf 3 aydan beri git gide şişti dün ucu böyle koyu renkti bugünde hafif kanadığını gördüm neden olabilir diş ucu yok damak kanaması galiba iltihap falan mıdır
Evet gerçekten hiçbirşey anlamadım ben ne ara doğum yaptım ne ara büyüdü bu benim kızım mı bile diyorumGeçen sene bu zamanlar heyecanla nasıl doğuracağız kime benzeyecek oda süslemesi olacak mı vs diye konuşuyorduk
Ne kadar hızlı geçiyor zaman
Bizimde ilk dişimiz çıktı şükürhemen ısırmaya başladı hayır yapma canım açıyor dedim birde yüzümü tırmaladı
gülüyor ben kzınca bende başlıyorum gülmeye
sesler çıkarıyor sürekli işaret parmağıyla göstermesini öğrendi bugünçok hızlı büyümüyolar mı yaaaaaaa
bebeklik hallerini özleyen var mı benim gibi![]()
19 şubat doğumlu canım işte 10 aylık olmak üzereKaç aylık sizinki ben daha pütürlüdeyim![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Eşin işi mi bırakmayı düşünüyor? Valla yanında akraba olmadımı zor gerçekten ben annemler olmasa napardım hiç bilmiyorumKızlar Erzurum’dan o kadar bıktım ki. Annemlerin yanına taşınmayı düşünmeye başladım. Eşim olmayınca kala kalıyorum çocuklarla. Kimse çalmıyor kapımızı. Çocukları çıkartamıyorsun bir yere. kimseye bırakamıyorsun. Eşimde ayrılmayı düşünmeye başladı. Annem gelince bu fikrimiz kuvvetlendi. Bir yıl sonra işe başlıcam eşim ikimizde çalışmayalım bir yıl virüs ortamında kafa dinleyelim diyor. Bakalım ne yapacağız.![]()
Ben daha hiç domates vermedim canım biraz asit oranı yüksekmiş pişik fln yapabiliyormuş korktum kefir verip popişi çok pişik olmuştu o zamandan beri çok dikkat ediyorum verdiklerimeBende salça yerine yazdan yaptığımız domateslerden kullanıyorum![]()
Belli canım kızımız olacak inşallahmermermermer yaa mesajın altındaki gebelik takibini görünce nasıl heyecanla okuyodum hamileliğim aklıma geldi
Nasıl geçiyoo tecrübelerin faydası oluyo mu cinsiyeti belli miisağlıkla al kucağına inşallahh
Yaa bana sanki büyük halleri daha tatlı geliyor herşeyi daha çok anlıyor derdini az da olsa anlatıyor ne bileyimGeçen sene bu zamanlar heyecanla nasıl doğuracağız kime benzeyecek oda süslemesi olacak mı vs diye konuşuyorduk
Ne kadar hızlı geçiyor zaman
Bizimde ilk dişimiz çıktı şükürhemen ısırmaya başladı hayır yapma canım açıyor dedim birde yüzümü tırmaladı
gülüyor ben kzınca bende başlıyorum gülmeye
sesler çıkarıyor sürekli işaret parmağıyla göstermesini öğrendi bugünçok hızlı büyümüyolar mı yaaaaaaa
bebeklik hallerini özleyen var mı benim gibi![]()
Yap yap çok güzel oluyorEvet gerçekten hiçbirşey anlamadım ben ne ara doğum yaptım ne ara büyüdü bu benim kızım mı bile diyorum
Ben çok özlüyorum hatta bir yenidoğan gördüm geçenlerde acaba bitane daha mı yapsam diyorum![]()