2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Oy kuzum inşallah test gününe kadar yükselir,yükselmezse de dondurulmuş varmış başa dönmeden bir kez daha denemiş olacaksınız 🙏🏼
Söylenecek bir teselli cümlemiz de yok hepimiz biliyoruz kelimelerin kifayetsizliğini:(
Ancak bizler güçlü kadınlarız varsın olmasın hayata sımsıkı yine tutunuruz eminim💪🏻

😞 uzuldum umarim senin icin hayirlisi olur yine de test gununde ver bilemezsin belki yukselir hemen umitsizlige kapilma insallahta oyle olur canim🙏
Hayırlısı olsun kuzum ne yapalım kısmet değilmiş, yalnız değilsin🙏🏻💙
Oy kuzum inşallah test gününe kadar yükselir,yükselmezse de dondurulmuş varmış başa dönmeden bir kez daha denemiş olacaksınız 🙏🏼
Söylenecek bir teselli cümlemiz de yok hepimiz biliyoruz kelimelerin kifayetsizliğini:(
Ancak bizler güçlü kadınlarız varsın olmasın hayata sımsıkı yine tutunuruz eminim💪🏻
Yapacak birşey yok. Önümüze bakacağız kızlar. İnşallah sizler hepiniz pozitifi görürsünüz canlarım. Benim gibi negatiflerde bir sonrakine inşallah pozitifi görürüz

Yapacak birşey yok. Önümüze bakacağız kızlar. İnşallah sizler hepiniz pozitifi görürsünüz canlarım. Benim gibi negatiflerde bir sonrakine inşallah pozitifi görürüz
Benim de hiç inancım yok konuşmuştuk insan hissediyor umarım yanılırım :( birbirimize destek olarak bu süreci atlatacağız inanıyorum.
Az önce bir arkadaşın yenidoğan bebeğinin çok ciddi bir kalp hastalığı tanısı aldığını öğrendik herşeyin hayırlısı diyorum bir kez daha 🙏🏼

Kızlar ben çok korkmaya başlafım. Sanki ilaçları boş yere kullanıyormusum gibi geliyor. P.tesi günü iğnelerim bitiyor yenisini almam gerek. Negatifse 2 gün daha kullanmak için boşu boşuna mı almış olcam :(

Valla bende simdi idrar testi dayanamadim yaptim suratima bir negatif carpti benimde olmadi yani 😞

Benimde bugün transferim oldu kızlar kafamda delir sorular doktorun cevaplarından hiç tatmin olmadım hayırlısı olsun inşallah

Benim de hiç inancım yok konuşmuştuk insan hissediyor umarım yanılırım :KK43: birbirimize destek olarak bu süreci atlatacağız inanıyorum.
Az önce bir arkadaşın yenidoğan bebeğinin çok ciddi bir kalp hastalığı tanısı aldığını öğrendik herşeyin hayırlısı diyorum bir kez daha 🙏🏼
Of çok geçmiş olsun Allah şifa versin🙏🏻

Kızlar ben çok korkmaya başlafım. Sanki ilaçları boş yere kullanıyormusum gibi geliyor. P.tesi günü iğnelerim bitiyor yenisini almam gerek. Negatifse 2 gün daha kullanmak için boşu boşuna mı almış olcam :KK43:
Kötü düşünmemeye çalış canım. Ben negatifi gördüm ama hala devam ediyorum ilaçlarıma. sen daha sonuç bile bakmadın inşallah pozitif olacak devam et 🙏💙

Valla canim moralim bozulmadi degil ama yarin kana gidecegim cikar heralde dimi 9. Gun oluyor cunku
Çıkar mutlaka yarın, 3. gün embr olunca geç çıkıyor diyorlar.İnşallah değerin güzel çıkar bozma moralini🙏🏻benim normalde 12 gün bekleme sürem vardı ama pazartesi ilaçları kesebilmek adına testimi yaptırıp hocaya göndereceğim.Çünkü onların hesabına göre 2 kez daha serum almam lazım onu da istemiyorum.

Çıkar mutlaka yarın, 3. gün embr olunca geç çıkıyor diyorlar.İnşallah değerin güzel çıkar bozma moralini🙏🏻benim normalde 12 gün bekleme sürem vardı ama pazartesi ilaçları kesebilmek adına testimi yaptırıp hocaya göndereceğim.Çünkü onların hesabına göre 2 kez daha serum almam lazım onu da istemiyorum.
Benim 4. Gun embriyosu aslinda hamilelik hissediyorum gibi ama idrar negatif cikinca bi uzuldum yarin kan vereecegim bakalim. Yine dondurulmus embriyon var mi

Back
X