- Konu Sahibi pinkclouds
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Takdir Allahtan biz elimizden geleni yapalımda. 4 martta tekrar vereceğim her ihtmale karşı ilaçlarada devam edeceğim.uzuldum umarim senin icin hayirlisi olur yine de test gununde ver bilemezsin belki yukselir hemen umitsizlige kapilma insallahta oyle olur canim
![]()
Allah yardımcısı olsun çok üzücü ya, düşünmek bile istemiyorum. İnsanın haline şükretmemesi mümkün mü bunları duyunca. İnsan hissediyor sona yaklaştıkça ama kötü düşünme tatlım. Ümit her zaman varBenim de hiç inancım yok konuşmuştuk insan hissediyor umarım yanılırımbirbirimize destek olarak bu süreci atlatacağız inanıyorum.
Az önce bir arkadaşın yenidoğan bebeğinin çok ciddi bir kalp hastalığı tanısı aldığını öğrendik herşeyin hayırlısı diyorum bir kez daha![]()
Canımmm hemen kan ver hemen :)) inşallah dosdoğrudur idrar testin canım. Allahın izniyleMerhaba. Benim de 22 subat transferim. Yarin kan verecegim. Idrarda hep pozitif cikiyor ama doktor 5ini bekle kan ver diyor. Ben yine de dayanamayip yarin yaptiricam![]()
Canım <0.1. Benimkilerde hiç tutunmayı düşünmemiş bile. Burda bir arkadaş yazmıştı bunu bir an aklıma geldi
Korkuttu burada yazilanlar beni. Ama yarin kan vericem bakalim. Insallah kanda da cikarCanımmm hemen kan ver hemen :)) inşallah dosdoğrudur idrar testin canım. Allahın izniyle
İnşallah canım son olarak onuda deneyeceğiz. Sonra nasıl olacak bir daha bir daha denemeler bilmiyorum. Bir mucize olsa hepimiz normal yoldan hamile kalıversek olmaz mı?Canım çok üzüldümya biliyorum insan olsaydı azda olsa birşey çıkardı diyor ama test günün de bir mucize yaşanamaz mı
neyse ki geride 1 dondurulmuşun daha var inşallah onu hayırlı sağlıklı kucağına al canım.
Hepimizin kısmeti ayrı canım. İyi dayanmışsın bu kadar çift çizgi görüp :)Korkuttu burada yazilanlar beni. Ama yarin kan vericem bakalim. Insallah kanda da cikar![]()
Canım sabah idrarıyla falan yapman gerek idrar testini. Lütfen kan vermeden umudunu kaybetme tatlımUmarim gorurum umudum yok ama![]()
Tatlım sana cevap yaZdım mı hatırlayamadım. Konuşuyorduk seninle yaaa. Sen bendeki bel ve kasık ağrısını gör. <0.1 i gördüm hala ağrım var. Önümüze bakıcaz pes etmeden inşallahBu arada çok saçma ama benim kasıklarım ağrıyor çokTest yaptırmasam kesin tuttu derdim
![]()
Cok zor isimiz..birakinda eslerimiz birasda bizim triplerimizi cekiversinler...olan bize oluyo zatrn..iyiki varlar.....buarada...![]()
Yaa kızlar bu tüp bebekte zaten bütün yük kadında. Muayenesi, İlacı, iğnesi, operasyon geçirmesi, transferi. Peki erkekler napıyor fıt fıt sperm örneğini ver, otur :) Eşlerde azıcık nazımızı çekiversin. Benim doktorumun bir lafı var ; "(tövbe haşa) Allahın bir cinsiyeti olsaydı kesin erkek olurdu, nedir bu çektiklerin" der bana.Bu süreçte hormon,iğne,ilaç opu,transfer,anestezi,serum ,türlü operasyonlar aman kabız olma,uzanma,ağlama ,stres yapma ,banyo yapma hapşırma öksürme tıksırma nelerle uğraşıyorız.8 gün duş almayan,4 gün wc ye gitmeyen okudum düşünün yaşadığımız psikolojiyionlara sadece sakinliklerini korumak kalıyor lütfen bunu da başarsınlar ama üzmesinler bizi
![]()
Bende 25 subatta oldum3.gun embriyosuydu..siz kacinci gunden basladiniz yaomaya..suan evde bir tane test var yapmamaya calisiyorum bugun 4. GundeyimMerhaba. Benim de 22 subat transferim. Yarin kan verecegim. Idrarda hep pozitif cikiyor ama doktor 5ini bekle kan ver diyor. Ben yine de dayanamayip yarin yaptiricam![]()
Benim 5.gun embriyosu ve 22subatta oldum. Ikinci gunden itibaren test yapmaya basladim. Tabii hep negatif cikti. Dun ve bugun pozitifi gordum. Digerlerinde silik cizgi bile yoktu. Bence 3 4 gun sonra test yap, cok erken daha. Bir de benim ilk gunden beri kasik agrilarim hic bitmedi. Arada regl agrisi cekiyorum hala. Bakalim, kan testi gosterecek asil sonucuBende 25 subatta oldum3.gun embriyosuydu..siz kacinci gunden basladiniz yaomaya..suan evde bir tane test var yapmamaya calisiyorum bugun 4. Gundeyim
oooo harika grubun ilk pozitifi hadi hayırlı olsun gerisi gelsin inşallahMerhaba. Benim de 22 subat transferim. Yarin kan verecegim. Idrarda hep pozitif cikiyor ama doktor 5ini bekle kan ver diyor. Ben yine de dayanamayip yarin yaptiricam![]()
Benim 5.gun embriyosu ve 22subatta oldum. Ikinci gunden itibaren test yapmaya basladim. Tabii hep negatif cikti. Dun ve bugun pozitifi gordum. Digerlerinde silik cizgi bile yoktu. Bence 3 4 gun sonra test yap, cok erken daha. Bir de benim ilk gunden beri kasik agrilarim hic bitmedi. Arada regl agrisi cekiyorum hala. Bakalim, kan testi gosterecek asil sonucu
Tesekkur ediyorum peki testlerinizi sabah erken mi yaptiniz..yoksa aksam yaptigibizda oldumu su son 2 gundeBenim 5.gun embriyosu ve 22subatta oldum. Ikinci gunden itibaren test yapmaya basladim. Tabii hep negatif cikti. Dun ve bugun pozitifi gordum. Digerlerinde silik cizgi bile yoktu. Bence 3 4 gun sonra test yap, cok erken daha. Bir de benim ilk gunden beri kasik agrilarim hic bitmedi. Arada regl agrisi cekiyorum hala. Bakalim, kan testi gosterecek asil sonucu
Canım 6. Gün çok erken lütfen biraz daha sabırlı ol biliyorum zor bir bekleyiş iki kez yaşadım.. 10. Gün yaptır bence kan testini lütfen boşuna üzülmeyin...Yarın 5. Günüm kuzum biz de çok gerginiz eşim çıldırma noktasında benim yüzümden6. Gün de kanla öğreneceğiz biz daha fazla beklemek istemiyorum
Pozitif cikan iki testimi de gece tuvalete kalktigimda yaptim. Birini sabah karsi 3.5da birini de 4 civarinda yaptim. Asiri su tuketenlerde testler kolay yakalayamiyor. Simdi gunduz yapsam bile pozitifi goruyorum.Tesekkur ediyorum peki testlerinizi sabah erken mi yaptiniz..yoksa aksam yaptigibizda oldumu su son 2 gunde
Masallahh size..tebrik ederim..darisii bizlerin basina..insallah..tekrar tesekkur ederim..Pozitif cikan iki testimi de gece tuvalete kalktigimda yaptim. Birini sabah karsi 3.5da birini de 4 civarinda yaptim. Asiri su tuketenlerde testler kolay yakalayamiyor. Simdi gunduz yapsam bile pozitifi goruyorum.
Tesekkur ederim. Yarin kan sonucunu da paylasirim. Insallah o da pozitif cikar.Masallahh size..tebrik ederim..darisii bizlerin basina..insallah..tekrar tesekkur ederim..![]()
Tesekkur ederim. Yarin kan sonucunu da paylasirim. Insallah o da pozitif cikar.
Sabredin insallah siz de pozitifi gorursunuzMasallahh size..tebrik ederim..darisii bizlerin basina..insallah..tekrar tesekkur ederim..![]()
❤