2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Merhaba. Benim de 22 subat transferim. Yarin kan verecegim. Idrarda hep pozitif cikiyor ama doktor 5ini bekle kan ver diyor. Ben yine de dayanamayip yarin yaptiricam 🥴

Eklentiler

• 20200229_084737.webp
    20200229_084737.webp
    17 KB · Görüntüleme: 21
Benim de hiç inancım yok konuşmuştuk insan hissediyor umarım yanılırım :( birbirimize destek olarak bu süreci atlatacağız inanıyorum.
Az önce bir arkadaşın yenidoğan bebeğinin çok ciddi bir kalp hastalığı tanısı aldığını öğrendik herşeyin hayırlısı diyorum bir kez daha 🙏🏼
Allah yardımcısı olsun çok üzücü ya, düşünmek bile istemiyorum. İnsanın haline şükretmemesi mümkün mü bunları duyunca. İnsan hissediyor sona yaklaştıkça ama kötü düşünme tatlım. Ümit her zaman var

Canım çok üzüldüm :( ya biliyorum insan olsaydı azda olsa birşey çıkardı diyor ama test günün de bir mucize yaşanamaz mı :( neyse ki geride 1 dondurulmuşun daha var inşallah onu hayırlı sağlıklı kucağına al canım.
İnşallah canım son olarak onuda deneyeceğiz. Sonra nasıl olacak bir daha bir daha denemeler bilmiyorum. Bir mucize olsa hepimiz normal yoldan hamile kalıversek olmaz mı?

Cok zor isimiz..birakinda eslerimiz birasda bizim triplerimizi cekiversinler...olan bize oluyo zatrn..iyiki varlar.....buarada...🤗🤗🤗
Bu süreçte hormon,iğne,ilaç opu,transfer,anestezi,serum ,türlü operasyonlar aman kabız olma,uzanma,ağlama ,stres yapma ,banyo yapma hapşırma öksürme tıksırma nelerle uğraşıyorız.8 gün duş almayan,4 gün wc ye gitmeyen okudum düşünün yaşadığımız psikolojiyi 😞onlara sadece sakinliklerini korumak kalıyor lütfen bunu da başarsınlar ama üzmesinler bizi😞
Yaa kızlar bu tüp bebekte zaten bütün yük kadında. Muayenesi, İlacı, iğnesi, operasyon geçirmesi, transferi. Peki erkekler napıyor fıt fıt sperm örneğini ver, otur :) Eşlerde azıcık nazımızı çekiversin. Benim doktorumun bir lafı var ; "(tövbe haşa) Allahın bir cinsiyeti olsaydı kesin erkek olurdu, nedir bu çektiklerin" der bana.

Merhaba. Benim de 22 subat transferim. Yarin kan verecegim. Idrarda hep pozitif cikiyor ama doktor 5ini bekle kan ver diyor. Ben yine de dayanamayip yarin yaptiricam 🥴
Bende 25 subatta oldum3.gun embriyosuydu..siz kacinci gunden basladiniz yaomaya..suan evde bir tane test var yapmamaya calisiyorum bugun 4. Gundeyim

Bende 25 subatta oldum3.gun embriyosuydu..siz kacinci gunden basladiniz yaomaya..suan evde bir tane test var yapmamaya calisiyorum bugun 4. Gundeyim
Benim 5.gun embriyosu ve 22subatta oldum. Ikinci gunden itibaren test yapmaya basladim. Tabii hep negatif cikti. Dun ve bugun pozitifi gordum. Digerlerinde silik cizgi bile yoktu. Bence 3 4 gun sonra test yap, cok erken daha. Bir de benim ilk gunden beri kasik agrilarim hic bitmedi. Arada regl agrisi cekiyorum hala. Bakalim, kan testi gosterecek asil sonucu

Benim 5.gun embriyosu ve 22subatta oldum. Ikinci gunden itibaren test yapmaya basladim. Tabii hep negatif cikti. Dun ve bugun pozitifi gordum. Digerlerinde silik cizgi bile yoktu. Bence 3 4 gun sonra test yap, cok erken daha. Bir de benim ilk gunden beri kasik agrilarim hic bitmedi. Arada regl agrisi cekiyorum hala. Bakalim, kan testi gosterecek asil sonucu
Tesekkur ediyorum peki testlerinizi sabah erken mi yaptiniz..yoksa aksam yaptigibizda oldumu su son 2 gunde

Yarın 5. Günüm kuzum biz de çok gerginiz eşim çıldırma noktasında benim yüzümden🙈 6. Gün de kanla öğreneceğiz biz daha fazla beklemek istemiyorum
Canım 6. Gün çok erken lütfen biraz daha sabırlı ol biliyorum zor bir bekleyiş iki kez yaşadım.. 10. Gün yaptır bence kan testini lütfen boşuna üzülmeyin...

Tesekkur ediyorum peki testlerinizi sabah erken mi yaptiniz..yoksa aksam yaptigibizda oldumu su son 2 gunde
Pozitif cikan iki testimi de gece tuvalete kalktigimda yaptim. Birini sabah karsi 3.5da birini de 4 civarinda yaptim. Asiri su tuketenlerde testler kolay yakalayamiyor. Simdi gunduz yapsam bile pozitifi goruyorum.

Pozitif cikan iki testimi de gece tuvalete kalktigimda yaptim. Birini sabah karsi 3.5da birini de 4 civarinda yaptim. Asiri su tuketenlerde testler kolay yakalayamiyor. Simdi gunduz yapsam bile pozitifi goruyorum.
Masallahh size..tebrik ederim..darisii bizlerin basina..insallah..tekrar tesekkur ederim..🤗🤗🤗

Back
X