- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi pinkclouds
Cok erken degilmi ..sizi cagirmalari..6. Gün donmuş 5. Gün embriyosu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok erken degilmi ..sizi cagirmalari..6. Gün donmuş 5. Gün embriyosu![]()
Ben serum alıyorum boşu boşuna almamak için bugünü belirledik doktorum bugün beşin üstünde olacağını ama çok yüksek olmayabileceğini ama varsa büyük ihtimal çıkacağını söyledi.donmuş beşinci gün embriyosunda çoğu kişi altıncı günde idrarda bile görmüş biraz okudum da.tabi negatif olursa serum dışı ilaçları yine de kullanırım günüme kadar.Cok erken degilmi ..sizi cagirmalari..
5 ve 6.gun ölüyordum
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin yarınBen serum alıyorum boşu boşuna almamak için bugünü belirledik doktorum bugün beşin üstünde olacağını ama çok yüksek olmayabileceğini ama varsa büyük ihtimal çıkacağını söyledi.donmuş beşinci gün embriyosunda çoğu kişi altıncı günde idrarda bile görmüş biraz okudum da.tabi negatif olursa serum dışı ilaçları yine de kullanırım günüme kadar.
Ne guzel insallah hayirli haberler alirsiniz..Ben serum alıyorum boşu boşuna almamak için bugünü belirledik doktorum bugün beşin üstünde olacağını ama çok yüksek olmayabileceğini ama varsa büyük ihtimal çıkacağını söyledi.donmuş beşinci gün embriyosunda çoğu kişi altıncı günde idrarda bile görmüş biraz okudum da.tabi negatif olursa serum dışı ilaçları yine de kullanırım günüme kadar.
Serum bağışıklık için canım benim bazı değerlerim yüksek çıkmıştı o yüzden alıyorum vücut embriyoyu reddetmesin diyemiş inşallah işe yararNe guzel insallah hayirli haberler alirsiniz..serum bana verilmedi..serum ne icin peki biliyomusunuz..
TeşekkürlercanımHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin yarın![]()
Insallahhh..Serum bağışıklık için canım benim bazı değerlerim yüksek çıkmıştı o yüzden alıyorum vücut embriyoyu reddetmesin diyemiş inşallah işe yarar
Benim hic islem.agrim olmadi masallah doktor oyle bir yaptiki transfer ne zaman oldu bilmemBu daha iyi bence ilk günler işlem ağrısı sizinki tutunma ağeısı olabilir![]()
Hayırlısı olsun ama bence çok erken yaptınız yine de dikkat etmeye devam edinBen dayanamadim yaptim az once testi ve negatif..ciksa guzel olurdu..ama ben hissetmiuorum bi gebelik felan..bir daha idrar yapmicam..moral bozuyo hakkaten..ama bi taraftanda en azindan bu haftamida raporla gecirmicem..normal hayatima donucem..
Tesekkur ederim..tabikide erken insan dayanamiyo yinede..sorun aslinda ben bu bebegi hissetmiyorum..ilk gunler umutluydum...sanki herseye dikkat edersem olucak gibiydi..ama iste Allah oldurmuyorsa oldurmuyorr...insallah sizlerin guzel haberlerini aliriz..zatrn tahminimce cumaya kadar hepimizinki dahada netlesecek.insallahh hepimizin guzel haberleri olurr..Hayırlısı olsun ama bence çok erken yaptınız yine de dikkat etmeye devam edinişiniz çok ağır mı bilmiyorum ama zorlayacak haraketler yapmayın ❤
Ben de hissetmiyorum canım hisseden oluyor mu acaba kesin tuttu filan diyeTesekkur ederim..tabikide erken insan dayanamiyo yinede..sorun aslinda ben bu bebegi hissetmiyorum..ilk gunler umutluydum...sanki herseye dikkat edersem olucak gibiydi..ama iste Allah oldurmuyorsa oldurmuyorr...insallah sizlerin guzel haberlerini aliriz..zatrn tahminimce cumaya kadar hepimizinki dahada netlesecek.insallahh hepimizin guzel haberleri olurr..
Evet hissedenler oluyomus..bende biktim artik tek cizgi gormekten..Ben de hissetmiyorum canım hisseden oluyor mu acaba kesin tuttu filan diyebana sadece bu trasnfer de değil Asla pozitifi göremezmiiim gibi geliyor hatta
![]()
Senin kaçıncı denemendi?Evet hissedenler oluyomus..bende biktim artik tek cizgi gormekten..
Benim 2. Sayilir subat tatilinde basladim tam toplanacakti yumurta catladi...catladigi gunde asilama yapalim isterseniz dediler ok dedim...asilama sonucu negatif ....sonra tekrar basladik tup bebek surecine..iste en sonda 25 subatta transfer oldu..ama 3. Gun embriyoau 2. Kalite dediler..5 hucreliydi..Senin kaçıncı denemendi?
HAyırlısı olsun kuzum burada 2. Kalite tuttuğunu çok okuduk eğer gebelik beklentisi olmayacak kadar kötü olsaydı transfer etmezlerdiBenim 2. Sayilir subat tatilinde basladim tam toplanacakti yumurta catladi...catladigi gunde asilama yapalim isterseniz dediler ok dedim...asilama sonucu negatif ....sonra tekrar basladik tup bebek surecine..iste en sonda 25 subatta transfer oldu..ama 3. Gun embriyoau 2. Kalite dediler..5 hucreliydi..