2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Cok erken degilmi ..sizi cagirmalari..
Ben serum alıyorum boşu boşuna almamak için bugünü belirledik doktorum bugün beşin üstünde olacağını ama çok yüksek olmayabileceğini ama varsa büyük ihtimal çıkacağını söyledi.donmuş beşinci gün embriyosunda çoğu kişi altıncı günde idrarda bile görmüş biraz okudum da.tabi negatif olursa serum dışı ilaçları yine de kullanırım günüme kadar.

Ben serum alıyorum boşu boşuna almamak için bugünü belirledik doktorum bugün beşin üstünde olacağını ama çok yüksek olmayabileceğini ama varsa büyük ihtimal çıkacağını söyledi.donmuş beşinci gün embriyosunda çoğu kişi altıncı günde idrarda bile görmüş biraz okudum da.tabi negatif olursa serum dışı ilaçları yine de kullanırım günüme kadar.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin yarın 🙏🙏

Ne guzel insallah hayirli haberler alirsiniz..🤗🤗serum bana verilmedi..serum ne icin peki biliyomusunuz..

Ben dayanamadim yaptim az once testi ve negatif..ciksa guzel olurdu..ama ben hissetmiuorum bi gebelik felan..bir daha idrar yapmicam..moral bozuyo hakkaten..ama bi taraftanda en azindan bu haftamida raporla gecirmicem..normal hayatima donucem..

Ben dayanamadim yaptim az once testi ve negatif..ciksa guzel olurdu..ama ben hissetmiuorum bi gebelik felan..bir daha idrar yapmicam..moral bozuyo hakkaten..ama bi taraftanda en azindan bu haftamida raporla gecirmicem..normal hayatima donucem..
Hayırlısı olsun ama bence çok erken yaptınız yine de dikkat etmeye devam edin🤗🤗 işiniz çok ağır mı bilmiyorum ama zorlayacak haraketler yapmayın ❤️

Hayırlısı olsun ama bence çok erken yaptınız yine de dikkat etmeye devam edin🤗🤗 işiniz çok ağır mı bilmiyorum ama zorlayacak haraketler yapmayın ❤
Tesekkur ederim..tabikide erken insan dayanamiyo yinede..sorun aslinda ben bu bebegi hissetmiyorum..ilk gunler umutluydum...sanki herseye dikkat edersem olucak gibiydi..ama iste Allah oldurmuyorsa oldurmuyorr...insallah sizlerin guzel haberlerini aliriz..zatrn tahminimce cumaya kadar hepimizinki dahada netlesecek.insallahh hepimizin guzel haberleri olurr..

Tesekkur ederim..tabikide erken insan dayanamiyo yinede..sorun aslinda ben bu bebegi hissetmiyorum..ilk gunler umutluydum...sanki herseye dikkat edersem olucak gibiydi..ama iste Allah oldurmuyorsa oldurmuyorr...insallah sizlerin guzel haberlerini aliriz..zatrn tahminimce cumaya kadar hepimizinki dahada netlesecek.insallahh hepimizin guzel haberleri olurr..
Ben de hissetmiyorum canım hisseden oluyor mu acaba kesin tuttu filan diye😥 bana sadece bu trasnfer de değil Asla pozitifi göremezmiiim gibi geliyor hatta🙄

Senin kaçıncı denemendi?
Benim 2. Sayilir subat tatilinde basladim tam toplanacakti yumurta catladi...catladigi gunde asilama yapalim isterseniz dediler ok dedim...asilama sonucu negatif ....sonra tekrar basladik tup bebek surecine..iste en sonda 25 subatta transfer oldu..ama 3. Gun embriyoau 2. Kalite dediler..5 hucreliydi..

Benim 2. Sayilir subat tatilinde basladim tam toplanacakti yumurta catladi...catladigi gunde asilama yapalim isterseniz dediler ok dedim...asilama sonucu negatif ....sonra tekrar basladik tup bebek surecine..iste en sonda 25 subatta transfer oldu..ama 3. Gun embriyoau 2. Kalite dediler..5 hucreliydi..
HAyırlısı olsun kuzum burada 2. Kalite tuttuğunu çok okuduk eğer gebelik beklentisi olmayacak kadar kötü olsaydı transfer etmezlerdi 🤗

Merhaba arkadaşlar Bende 24 şubatta ilk transferimi oldum. 3. Gün embriyosu. İyi kalite dediler doktorum teknik olarak bir sıkıntı yok dedi. 7 martta test yapacağım. Erken test yapmak istemiyorum çünkü bir kez kimyasal gebelik yaşadım çok az olan değerin yükselmesini beklemek çok zor. Bir kere de aşılama ile hamile kaldım 9. Hafta da kalbi durdu. Tüplere yakın yuvarlanmış. Doktorun dediğine göre 1 cm yanda olsaydı hiç sorun yoktu. Genetiğine kromozomlarına baktırdık. Sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendik. Eğer kalbi durmasaydı şimdi yeni doğmuş birkaç günlük olacaktı. Kısmet olmayınca olmuyor. Şimdi nedense hiç heyecanlı değilim. Artık önemli olan pozitifi görmek değil kucağıma alabilmek. Bu yaşadıklarımdan dolayı pozitif olsa da acaba bu sefer ne olacak korkusu var içimde. Yine de vazgeçmemeye çalışıyorum. Hepimize bu yolda sabır dilerim.

Back
X