2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Aminnnnn..insallaahhh🤗🤗
Canım bak sana 3 gün embriyosunun rahime konduktan sonraki sürecini paylaşayım. Şuan çok çok erken test için.
yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
BirEmbriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
IkiMorula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
ÜçBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
DörtBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
BeşBlastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
AltıYerleşme işlemi devam eder
YediImplantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
SekizAnne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
DokuzFetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
OnFetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On birHCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince

Canım bak sana 3 gün embriyosunun rahime konduktan sonraki sürecini paylaşayım. Şuan çok çok erken test için.
yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
BirEmbriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
IkiMorula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
ÜçBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
DörtBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
BeşBlastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
AltıYerleşme işlemi devam eder
YediImplantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
SekizAnne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
DokuzFetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
OnFetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On birHCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince
Cok tesekkur ederim.bu demek oluyorki en az 4 gunum daha var😄😄

İnşallah canım son olarak onuda deneyeceğiz. Sonra nasıl olacak bir daha bir daha denemeler bilmiyorum. Bir mucize olsa hepimiz normal yoldan hamile kalıversek olmaz mı?
Ah canım hemde nasıl güzel olur. Benim akşamdan bu yana belimin alt kısmı çok ağrımaya başladı. Birde ayaklarım demir gibi yüzümde de 1 adet sivilce çıktı adet olucam sanırım :( :( :(

Kızlar bir şey soracağım.Benim embriyolarımın ikisi de kabuğundan çıkmış tutunmaya hazır embriyolardı. Ben kan testimi 7. gün yaptım ama değerli baktırmadım geç çıkar dediler ben de hangisi çabuk olacaksa onu yapın dedim. Malumunuz negatif çıktı ama 0 mı 4.99 mu bilmiyorum 😂.Dünden beri de ilaçlara devam etmeme rağmen saldım açıkçası.Olsa en azından 6 çıkardı di mi ya kendimi gaza getirmeyim hiç.Adet belirtim olan migrenim kesildi bir gün sürdü sadece sonra da kurt düştü aklıma 😑

Allah sabir versin sizede..umutsuzca beklemk cok kotu doktorum bana yuzde 10 yuzde 20 sansin var dedi...ama olursa supriz olcak bizim icinde...🤗🤗🤗

Canım doktora bakma nasip eden allah..
Banada 100 de 80 gebelik bekliyoruz dedi negatif aldım.. veren RABBİM alan RABBİM nasıl biri vefaat etdiginde elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun bizlik bişey yok aynı şekilde doğum da onun elinde.. hepimize nasip etsin inşallah dua edelim ve bizim için en hayırlısını bilen rabbimize bıraklım.. nice insanlara doktorlar senin çocuğun olmaz dedi de hemde normal yolla oldu... ALLAH hepimizin sonunu hayır etsin inşallah...

Kızlar bir şey soracağım.Benim embriyolarımın ikisi de kabuğundan çıkmış tutunmaya hazır embriyolardı. Ben kan testimi 7. gün yaptım ama değerli baktırmadım geç çıkar dediler ben de hangisi çabuk olacaksa onu yapın dedim. Malumunuz negatif çıktı ama 0 mı 4.99 mu bilmiyorum 😂.Dünden beri de ilaçlara devam etmeme rağmen saldım açıkçası.Olsa en azından 6 çıkardı di mi ya kendimi gaza getirmeyim hiç.Adet belirtim olan migrenim kesildi bir gün sürdü sadece sonra da kurt düştü aklıma 😑

Canım arkadaşım 7. Gün çok erken 8. Den sonra başlıyor bhcg salgılanmaya...
Hem öyle erken belli olsa doktorlar özellikle 12. Gün yaptırın testi niye desin...
RABBİM nasip edecek inşallah dualarımdasın..

Banada 100 de 80 gebelik bekliyoruz dedi negatif aldım.. veren RABBİM alan RABBİM nasıl biri vefaat etdiginde elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun bizlik bişey yok aynı şekilde doğum da onun elinde.. hepimize nasip etsin inşallah dua edelim ve bizim için en hayırlısını bilen rabbimize bıraklım.. nice insanlara doktorlar senin çocuğun olmaz dedi de hemde normal yolla oldu... ALLAH hepimizin sonunu hayır etsin inşallah...
Bana da göz rengine kadar söylemişti doktor 😑 Ben 2. transferi iptal edelim hazır değilim tatile gideceğim demiştim o da bebeğinle gidersin demişti.İyi ki kaptırmamışım kendimi o zaman.

Benim arkadasimin 10. Gunde ve dusuk bir degerle cikti...ama onunki 5. Gun embriyosu ve cok kalitesiz demisler o zman yumurtasi icin...

Bana da göz rengine kadar söylemişti doktor 😑 Ben 2. transferi iptal edelim hazır değilim tatile gideceğim demiştim o da bebeğinle gidersin demişti.İyi ki kaptırmamışım kendimi o zaman.

Ben çok kapatırdım kendimi çok çok üzüldüm..Kahrolmuştuk! Yere çöküp ağladığımda fark ettim ki ben bu güne kadar hiç acı çekmemişim, hiç bu kadar üzülmemişim. Gözlerimden yaş değil kan akıyordu sanki. Bedenimi hissetmedim üzüntü den... evden cenaze çıksa bu kadar canım yanar evladımı kaybettim.. ben onu gece bile uyanıp sevdim sıkı sıkı tutun bana bırakma dedim ultrason resmindeki küçücük nokta benim herşeyim oldu... ama NEGATİF OLDU..sonra eşim beni Piskologa götürdü 6 ay tedavi gördüm...😭

Amin insallah....🤗🤗🤗

Canım arkadaşım 7. Gün çok erken 8. Den sonra başlıyor bhcg salgılanmaya...
Hem öyle erken belli olsa doktorlar özellikle 12. Gün yaptırın testi niye desin...
RABBİM nasip edecek inşallah dualarımdasın..
Canım çok haklısın yaptırmayacaktım baya da tutmuştım kendimi ama o adet migreni başlayınca bitti buraya kadarmış dedim verdim kanı😞 Keşke pazartesine kadar dayanabilseydim.Sen de benim dualarımdasın kuzu inşallah senin tedavin başarılı sonuçlanacak💙🙏🏻

Canım <0.1. Benimkilerde hiç tutunmayı düşünmemiş bile. Burda bir arkadaş yazmıştı bunu bir an aklıma geldi
Tutunmaya caba dahi gostermemisler 😂 sanirsam benimde oyle canim valla 😂 aman napalim kendimizi oldurecek halimiz yok ya, olur Allah buyuk yeterki umudumuz olsun. Uzulmek yok birdahaki sefere buraya hamileyiz diye yazacagiz insallah 😂

Back
X