- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi pinkclouds
Herkese günaydın3 günüm kaldı
![]()
Gunaydin canimmmm....guzel haberler alcaksin insallah 3 gun sonraHerkese günaydın3 günüm kaldı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydın3 günüm kaldı
![]()
Gunaydin canimmmm....guzel haberler alcaksin insallah 3 gun sonraHerkese günaydın3 günüm kaldı
![]()
İnşallah hayırlısı olsunGunaydin canimmmm....guzel haberler alcaksin insallah 3 gun sonra![]()
Insallah hayatimKuzum geçecek bu günler de pes etme olacak elbet![]()
DeneyecegimHayırlısı canım denemeye devam![]()
Aynen oyle hayirlisi boyleymisPes etmek yokkk..uzuldum inanin..ama dunyanin sonuda degil biliyosunuz...yola devam![]()
kaçıncı denemeydi cnm kısmet değilmiş demekten başka teselli olmuoyorBir negatifte benden 11. Gunumdu neyse nasip degilmis napalim.. ☹![]()
Valla benim ilk denemem ama 7 yildir bekliyorum bir umut olur diye ama yine olmadi.. umarim senin hayirla sonuclanir ve cok sevinirsinkaçıncı denemeydi cnm kısmet değilmiş demekten başka teselli olmuoyorbenim de 3.çok umutsuzum
![]()
10 unda canım çok saol senin nasıl gidiyor ne zaman transfer
inşallah 2.denemede bebeğini kucağına alırsın cnm donmuşun varsa iki adet sonrası transfer oluoValla benim ilk denemem ama 7 yildir bekliyorum bir umut olur diye ama yine olmadi.. umarim senin hayirla sonuclanir ve cok sevinirsinAllah buyuk napalim nasip işi herşey..
aa ben oldun sanıodum transfer aynı zamanlarda oluruz gibi konuşmuştuk geç olsun güç olmasın inşallah bu sefer tutar cnm çok mücadele verdikNisan ortası inşallah canım... hayırlısı olsun inşallah..
aa ben oldun sanıodum transfer aynı zamanlarda oluruz gibi konuşmuştuk geç olsun güç olmasın inşallah bu sefer tutar cnm çok mücadele verdik
3 tane var bu ay yine deneyecegim.inşallah 2.denemede bebeğini kucağına alırsın cnm donmuşun varsa iki adet sonrası transfer oluo
biraz rahimi dinlendir bence doktorunla konuş tabi de en az 2 adet dönemi geçmesini bekliolar3 tane var bu ay yine deneyecegim.
Zaten bende oyle dusunuyorum canim biraz rahimin dinlenmesi iyi olur.. bu surecte yine kendim deneyecegim ovulasyonla, ya valla millet zevkle cocuk yapar bizz hep aci cekerekbiraz rahimi dinlendir bence doktorunla konuş tabi de en az 2 adet dönemi geçmesini bekliolar
off sorma yaa benim tüplerimde alındığı için tüpten başka şansımda yokZaten bende oyle dusunuyorum canim biraz rahimin dinlenmesi iyi olur.. bu surecte yine kendim deneyecegim ovulasyonla, ya valla millet zevkle cocuk yapar bizz hep aci cekerek![]()
Allah yardimcimiz olsun hayatim valla cok zor ama napalim.. hep diyorum bizim tedavi olma sansimiz var olmayanlar napsin.. buna da sukuroff sorma yaa benim tüplerimde alındığı için tüpten başka şansımda yok![]()
aynen cnm allah başka imtihanlar vermesinAllah yardimcimiz olsun hayatim valla cok zor ama napalim.. hep diyorum bizim tedavi olma sansimiz var olmayanlar napsin.. buna da sukur![]()
Allah yardimcimiz olsun hayatim valla cok zor ama napalim.. hep diyorum bizim tedavi olma sansimiz var olmayanlar napsin.. buna da sukur![]()
Neden oyle dusunuyorsun yani tedavi olamiyor musunKeşke tedaviyle olsada benim için hiç sıkıntı değil.. hiç bir zaman anne olamayacağım diye cok korkuyorum.. yüreğim ağzımda...
Ömürlük imtihanim olacak diye korkuyorum.. sahipsiz mezar olacağım bi dua edenim bile olmayacak diye çok korkuyorum...
![]()
Oluyorum herşey çok iyi bu kez kesin gebelik bekliyoruz diyorlar aşırı umutlanıyorum.. sonuç iki kez negatif...Neden oyle dusunuyorsun yani tedavi olamiyor musun![]()