2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

kaçıncı denemeydi cnm kısmet değilmiş demekten başka teselli olmuoyor😢benim de 3.çok umutsuzum😔
Valla benim ilk denemem ama 7 yildir bekliyorum bir umut olur diye ama yine olmadi.. umarim senin hayirla sonuclanir ve cok sevinirsin 🙏🙏 Allah buyuk napalim nasip işi herşey..

Valla benim ilk denemem ama 7 yildir bekliyorum bir umut olur diye ama yine olmadi.. umarim senin hayirla sonuclanir ve cok sevinirsin 🙏🙏 Allah buyuk napalim nasip işi herşey..
inşallah 2.denemede bebeğini kucağına alırsın cnm donmuşun varsa iki adet sonrası transfer oluo

aa ben oldun sanıodum transfer aynı zamanlarda oluruz gibi konuşmuştuk geç olsun güç olmasın inşallah bu sefer tutar cnm çok mücadele verdik

Inşallah bu kez nasip etsin allahım...
Bekleyen isteyen emek veren herkesi sevinirsin kucağını doldursun inşallah...

Allah yardimcimiz olsun hayatim valla cok zor ama napalim.. hep diyorum bizim tedavi olma sansimiz var olmayanlar napsin.. buna da sukur 🤲

Keşke tedaviyle olsada benim için hiç sıkıntı değil.. hiç bir zaman anne olamayacağım diye cok korkuyorum.. yüreğim ağzımda...
Ömürlük imtihanim olacak diye korkuyorum.. sahipsiz mezar olacağım bi dua edenim bile olmayacak diye çok korkuyorum...
😭

Keşke tedaviyle olsada benim için hiç sıkıntı değil.. hiç bir zaman anne olamayacağım diye cok korkuyorum.. yüreğim ağzımda...
Ömürlük imtihanim olacak diye korkuyorum.. sahipsiz mezar olacağım bi dua edenim bile olmayacak diye çok korkuyorum...
😭
Neden oyle dusunuyorsun yani tedavi olamiyor musun 😔

Back
X