- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Mutlaka sor canım.Eşimin sonuçları için ürolog;bu değerler hangi doktorun önüne gitse tüp bebek için fazlasıyla yeterli ama 3 denemede negatif ile sonuçlanması spermin iyice irdelenmesini gerektirir dedi.Normal yolla alınan örnek muhakkak dna hasarına uğruyorken tesa ile alındığında bunu en aza indiriyorlarmış.Saglik olsun canim vardir herseyde bi hayir ben hep buna inaniyorumm..bu polyanicilikta degil aslinda..allah bana oldurmayinca neden oldurmadigini hep sonradan gosterdi..benim ilk denemem..benim esimdede hareketaizlilik vardi..bende arastiricam..bu dediklerini..en azindan..cuma gidince doktoruma sorucam..bakalim..herseyin hayirlisi hakkimizda...
10. güne kadar sabretmek de çok başarılı ama benim 12. gündü test günüm7. günde ve 10. günde verdim bugün de hoca istediği için vereceğim.son negatif bükücü plaketi de bana geliyor
Bizede ole dediler hem azlik vardi hemde hareketsizlik..ama doktorum tup bebek icin yeterli dedi..bundan onceki asilamamdada..cok kaliteli demisti esim icin..dedigim gibi bende arastiricam ilk defa sizlerden duyorum tesayida..arastiricam ama dedigim gibiMutlaka sor canım.Eşimin sonuçları için ürolog;bu değerler hangi doktorun önüne gitse tüp bebek için fazlasıyla yeterli ama 3 denemede negatif ile sonuçlanması spermin iyice irdelenmesini gerektirir dedi.Normal yolla alınan örnek muhakkak dna hasarına uğruyorken tesa ile alındığında bunu en aza indiriyorlarmış.
Bir kez daha gördük ki kimse test gününe kadar dayanamıyor aslında çoğumuzun test günü bugündüÇok uzun 12 gün dayanabilene de sabır plaketi verilmeli
Ben her ikisinde de 10. Gün yaptırdım test plaket hakkettim mi acaba
10. güne kadar sabretmek de çok başarılı ama benim 12. gündü test günüm7. günde ve 10. günde verdim bugün de hoca istediği için vereceğim.son negatif bükücü plaketi de bana geliyor
Dayanmak mümkün mü o kadar :)) 8. Gün ve 11. Günle bende plakete aday mı olsam napsam :) bizimde 3. Denememizdi son 1 donmuşumuz kaldı. Doktor en az 3-4 ay ara veriyoruz dedi. Biz bıraktık yani, kafamızdan atmaya çalışıcaz. Ağustostan beri iğneler ilaçlar denemeler vücudunu fazlasıyla yordu diyor doktorun. Hem sen toparlan hem kafanız rahatlasın bu fikirden uzaklaşmaya çalışın diyor. Bakalım uzaklaşabilcez mi :)o plaket benim canim kimseye kaptirmam..bende cuma gidicem...
Hahaha bende sokağın köşesine kadar uzaklaşabiliyorum.. Bu arada o plaket kesinlikle benim. Cumartesi günü 12. Gün evde bile test yapmadımDayanmak mümkün mü o kadar :)) 8. Gün ve 11. Günle bende plakete aday mı olsam napsam :) bizimde 3. Denememizdi son 1 donmuşumuz kaldı. Doktor en az 3-4 ay ara veriyoruz dedi. Biz bıraktık yani, kafamızdan atmaya çalışıcaz. Ağustostan beri iğneler ilaçlar denemeler vücudunu fazlasıyla yordu diyor doktorun. Hem sen toparlan hem kafanız rahatlasın bu fikirden uzaklaşmaya çalışın diyor. Bakalım uzaklaşabilcez mi :)
Süpersin canım. Sabrının karşılığını kocamanbir pozitifle alırsın inşallahHahaha bende sokağın köşesine kadar uzaklaşabiliyorum.. Bu arada o plaket kesinlikle benim. Cumartesi günü 12. Gün evde bile test yapmadım
İnşallah olmazsa da ilk değil. Girl power devam edicezSüpersin canım. Sabrının karşılığını kocamanbir pozitifle alırsın inşallah
Çok tatlısın canım gülümsettin beniİnşallah olmazsa da ilk değil. Girl power devam edicez
Aynen öyle hiç birimiz diğerinden farklı değiliz herkes aynı acıları çekiyor. Hepimiz hak ediyoruz. Bu yaşlar vazgeçme bırakma yaşları değil ilerde pişman olabiliriz bunu düşünüp motive olalımÇok tatlısın canım gülümsettin beniinşallah olur canım.iyi düşün :) benim gibi negatifi alanlar içinde önümüze bakma vakti :)))
And the oscar goes to magnoliaHahaha bende sokağın köşesine kadar uzaklaşabiliyorum.. Bu arada o plaket kesinlikle benim. Cumartesi günü 12. Gün evde bile test yapmadım
kaçıncı denemeydi cnm benim de bugün 7.gün erken gebelik testi çıkmadıMerhaba kızlar benimde negatif malesef dün test gunumdu
Canimm hayirlisi olsun...tokat gibi bi geliyoo sonuc once ama..sonra alisiyo insan...Merhaba kızlar benimde negatif malesef dün test gunumdu
Kacinci gun embriyosu sizin..kaçıncı denemeydi cnm benim de bugün 7.gün erken gebelik testi çıkmadıgünümü beklicem artık
3.gün cnm çıkmaz ztn die yaptım artık kan gününü beklicem bakalımKacinci gun embriyosu sizin..
Bende 5.gun erken gebelik yapmistim..negatif cikti..7. Gun kan testi yaptirdim negatif cikti 3. Gun embriyosu..dunde 8. Gundu elimde kalan normal idrar testleri vardi yaptim negatif cikti..saglik olsun..yarin test gunum dananin kuyrugu kopcak yarin..bakalim..3.gün cnm çıkmaz ztn die yaptım artık kan gününü beklicem bakalım
idrara geç geçebilio burda okuyunca gaza gelip yapıoruz 3.gün aslında çıkması zor ama artık allaha kaldı elimizden bişey gelmio inşallah yarın güzel haberler verirsin cnmBende 5.gun erken gebelik yapmistim..negatif cikti..7. Gun kan testi yaptirdim negatif cikti 3. Gun embriyosu..dunde 8. Gundu elimde kalan normal idrar testleri vardi yaptim negatif cikti..saglik olsun..yarin test gunum dananin kuyrugu kopcak yarin..bakalim..
Insallahh canim..benim artik umudum yok..negatiff dicekkler..benim anlamadigim benimki 3. Gun embriyoau cogu kisye 12. Gun randevu vermisler..ama benim cuma gunu 10. Gunum oluyo..neyse vardir bir bildigi doktorunda..idrara geç geçebilio burda okuyunca gaza gelip yapıoruz 3.gün aslında çıkması zor ama artık allaha kaldı elimizden bişey gelmio inşallah yarın güzel haberler verirsin cnm
Benim doktorum da 5. Gun icin 7. Gun kan ver diyor; bu sefer ogleden sonra transfer oldugum icin 8. Gunu verirsin dedi. Her doktorun kendine gore karari var galiba :)Insallahh canim..benim artik umudum yok..negatiff dicekkler..benim anlamadigim benimki 3. Gun embriyoau cogu kisye 12. Gun randevu vermisler..ama benim cuma gunu 10. Gunum oluyo..neyse vardir bir bildigi doktorunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?