2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Dün koldan oldum oksaparı :) Ama benim eşim yapamıyor progestan için gittiğimde onu da vurdurdum koldan.

Şeffaf su gibi akıntı bende de ilk iki gün oldu.Devamlı değildi, gün içinde 1-2 kez.
Benim de 1-2 kez oldu şimdi bişey yok. Bu nasıl bir süreç bazen umutlanıyorum küçük bir şeye bazen belki de hepsi ilaçlardan hiç bişey yok diyorum. En sonun da Allah ım sen en hayırlısı ı bilirsin diyorum ve derin bir nefes alıyorum.

Günler geçtikçe hepimizi sarmış bir korku :) Ben de aynıyım,kötü düşünmeyelim daha hiçbir şey bitmiş değil canlarım. 7. günde yerleşme kanaması yaşadığını yazanlar var. Karamsarlık yok ,mücadeleya devam

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, hepimiz için hayırlısını diliyorum.

Kullandiginiz ilaclar neler arkadaslar. Doktorunuzun ozellikle dikkat et dedigi bir sey var mi. Benimki ostojen ve progestan cok önemli dedi. Bir tane de climara bant verdi
Ben D Vitamini, folik asit, estroferm(3 adet), progestan fitil (3 adet), prolutex 25 mg (1 doz), oksapar(1 doz),deltacortil(2 adet)
Özellikle söylediği bir şey olmadı canım.Ama estroferm ve progestan çok önemli evet.

Böyle örnekler var.5. gün embriyo transferi için tabi herkes için farklı oluyor.

Eklentiler

• IMG_0295.webp
    26 KB · Görüntüleme: 29
  • IVF-Wondfo-pregnancy-test-progression-photo.webp
    87,4 KB · Görüntüleme: 30
  • unnamed.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…