- Konu Sahibi pinkclouds
-
Olur tabiii hayırlı olsun transferiniz :)Merhaba 22 şubat olur mu :)
Canım azıcık daha sabır. Cuma kan verelim diyorum :)Evde test varken yapmamak büyük başarı harikasın bence de yapma.Dün benimki de kalitesiz testlerdendi o an umursamadım da biliyordum çıkmayacağını ama gece yatınca bir garip oldum
Bende aynen 08:00-16:00-00:00 da kullanıyorum. Estrafem hap ile progestan fitil. Sabah folik asit ve coraspirin alıyorum bir deBana sabah 8 ikindi 4 gece 12 dendi
Dün koldan oldum oksaparı :) Ama benim eşim yapamıyor progestan için gittiğimde onu da vurdurdum koldan.Canım koldan dene bir de oksaparı. Ayrıca enjeksiyonu uygulamadan önce havası varsa çıkar,küçük bir damla ucuna kadar çıksın.Yavaş bir şekilde uygularsan sıkıntı olmuyor.Ya eşim artık iyice profesyonel oldu ya da ben alıştım.Diğer tedavilerimde hem coraspin hem 2 şer adet oksapar oldum 2 ay.İlk zamanlar göbekten yapmıştım çok fena morarma yapmıştı sonra kola geçtik daha rahat.
Benim de 1-2 kez oldu şimdi bişey yok. Bu nasıl bir süreç bazen umutlanıyorum küçük bir şeye bazen belki de hepsi ilaçlardan hiç bişey yok diyorum. En sonun da Allah ım sen en hayırlısı ı bilirsin diyorum ve derin bir nefes alıyorum.Şeffaf su gibi akıntı bende de ilk iki gün oldu.Devamlı değildi, gün içinde 1-2 kez.
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, hepimiz için hayırlısını diliyorum.Benim de 1-2 kez oldu şimdi bişey yok. Bu nasıl bir süreç bazen umutlanıyorum küçük bir şeye bazen belki de hepsi ilaçlardan hiç bişey yok diyorum. En sonun da Allah ım sen en hayırlısı ı bilirsin diyorum ve derin bir nefes alıyorum.
Ben D Vitamini, folik asit, estroferm(3 adet), progestan fitil (3 adet), prolutex 25 mg (1 doz), oksapar(1 doz),deltacortil(2 adet)Kullandiginiz ilaclar neler arkadaslar. Doktorunuzun ozellikle dikkat et dedigi bir sey var mi. Benimki ostojen ve progestan cok önemli dedi. Bir tane de climara bant verdi
Pozitifi sonuç alanların çoğu bu belirtiyi yaşadığını söylüyor canım.İyi düşünelim,iyi olsun :)Gunaydin adet olacagim sanirsam dunden beridir adet sancim var cok uzgunumsizin tutar insaallah benim olmadi hissediyorum
Progestan kalça beni çok zorlamıştı,göbekten olanı çıkmış çok rahat kullanıyorum.Koldan yapılan oksapar daha az acıtıyor gibi geliyor bana psikolojik de olabilir :)Dün koldan oldum oksaparı :) Ama benim eşim yapamıyor progestan için gittiğimde onu da vurdurdum koldan.
Kızlar 5.günden günaydınnn
Yarın inşallah hcg lerimiz salınmaya başlar
Teste düşen ilk cemre kim olacak bakalım benim dünden sonra gözüm korktu :)Canım azıcık daha sabır. Cuma kan verelim diyorum :)
Insallah olumlu olur cuma doktorum hem kan hem ultrason bakacak ne stresli islermis yaPozitifi sonuç alanların çoğu bu belirtiyi yaşadığını söylüyor canım.İyi düşünelim,iyi olsun :)
Çok iyi ya, inşallah güzel haberler alacağız.Benim doktorum 12. gün kan testi istedi keşke bana da cuma baksaydı bekleyiş zor :/Insallah olumlu olur cuma doktorum hem kan hem ultrason bakacak ne stresli islermis ya
Evet beklemek cok zor kan testi ver sende cuma gunu insallah cikar belkiÇok iyi ya, inşallah güzel haberler alacağız.Benim doktorum 12. gün kan testi istedi keşke bana da cuma baksaydı bekleyiş zor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?