2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Kizlar ovulasyon testi vardi evde onla bir bakayim dedim 6.gunum bugun cizgiler birbirine yakin koyulukta adete 2 gun kala oyle koyu cikarmi ovulasyon bilgiissi olan yazabilirmi
İlaçların etkisi olabilir belki.Ben daha önce denemedim ovulasyon testi ile deneyen arkadaşlar daha iyi bilir.İnşallah hamilelik habercisidir💙🙏🏻

Söylediklerinin hepsi o kadar doğru ki ben de 33 yaşındayım zaten makul üreme yaşı 35’e kadar. Amh değerim malum artık bu durumu kabul ediyorum. Biz de histeroskopi,genetik testler, diğer yardımcı üreme teknikleri vs vs en azından herşeyi yaptık aklımızda bir soru işareti kalmadı.Geride dondurulmuşumuz da yok. 3. deneme biizm için de kırmızı çizgiydi bunu da deneriz olmazsa artık önümüze bakarız bu amaca takılıp kalmak istemiyoruz. Zira sonu yok bu durumun. Maddi manevi zor bir süreç ben de avukatım 2 haftadır tüm işlerimi askıya aldım bir an önce toparlanıp devam etmem gerekiyor. Her tedavide insanlara açıklama yapmak zorunda kalmaktan da yoruldum. Kısa bir tatil yapıp herşeyi oluruna bırakacağım😊
Upss kizlar naptiniz benim yasim 39..benimde annem geldi sehir disindan..bende ogretmenim..bir dolusu ogrencimin dersi bos geciyor...ve bosa kurek cekiyo gibiyim..ama bu olmasi gerekiyor..umitsizlige kapilmayin daha cok kucuksunuz..olumsuz bile olsa yilmayin..benim ilk denememdi..en fazla 2 kere felan daha deneyebilirim sanirim bu olmassa..sonra yastan dolayi birakirim zatrn sizin daha cok uzun yillariniz var..insallah hic gerek kalmaz...tabi oda ayri konu..olmuyosada hersey Allahtan..dunyanin sonu degil...illaki uzunulecek..olmassa..ama psikologa felan ihtiyacimizda yok..

Back
X