- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi pinkclouds
Cok gecmis olsun benim ilk transferimdi..insan yikiliyo tabi..Allah size sabir versin..bizede tabi..herseyin hayirlisi oluyo ben ona inaniyorum..benim tek istegimm..bir dolusu melegim var benim bunlardan bir taneside kendi canimdan olmasiydi..ama Allah kismet etmedi..insallah sizler kucaginiza alirsiniz..Merhaba arkadaşlar Bende 24 şubatta ilk transferimi oldum. 3. Gün embriyosu. İyi kalite dediler doktorum teknik olarak bir sıkıntı yok dedi. 7 martta test yapacağım. Erken test yapmak istemiyorum çünkü bir kez kimyasal gebelik yaşadım çok az olan değerin yükselmesini beklemek çok zor. Bir kere de aşılama ile hamile kaldım 9. Hafta da kalbi durdu. Tüplere yakın yuvarlanmış. Doktorun dediğine göre 1 cm yanda olsaydı hiç sorun yoktu. Genetiğine kromozomlarına baktırdık. Sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendik. Eğer kalbi durmasaydı şimdi yeni doğmuş birkaç günlük olacaktı. Kısmet olmayınca olmuyor. Şimdi nedense hiç heyecanlı değilim. Artık önemli olan pozitifi görmek değil kucağıma alabilmek. Bu yaşadıklarımdan dolayı pozitif olsa da acaba bu sefer ne olacak korkusu var içimde. Yine de vazgeçmemeye çalışıyorum. Hepimize bu yolda sabır dilerim.