2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

@pinclouds..canim ne guzel 2 embriyon varmis ..benim yumurtam olmuyo..sıkıntı yani..1 yumurtam vardi..toplandi bile diyemiyorum..cogul olmayinca..😄😄o bir yumurtayi aldilar..oda cok sukur dollendi..olmuyosada artikk..zamanini bekliyo demekki..ben ilk denememde deneyememiştim bile o zmanda 1 yumurta vardi ama tam toplicaktik catladi 16mm deyken..bundada cok hizli buyuyunce..senin yumjrtan soz dinlemiyor demisti doktorum🤣🤣..sizde anlamissinizdir sanirim..okadar test yapma dediniz yine sabredemeyip yaptim..benimki ozetle inatci gelmek istemiyo sipa..napcam diyo belkide bole zamanda ne isim var diyo dunyaya gelipte ..hakliii💕💕💕

Kizlar aldim sonucu simdi malesef negatif..benim umudum artik kalmadi..pozitif olsaydi bunda cikardi az da olsa demistim..ama kismet degilmiss..cok saolun desteginiz icin ben biras ara vercem dinlenicem..1 ay sonra belki tekrar denerim..insallah sizlerin pozitifleriniz artar...

Canım 8. Günden sonra bhcg salgılanmaya başlıyor ondan dedik test yapma diye...
Çok erken yapmışsın.. ilaçlarına devam et lütfen inşallah nasip olur hayırlısı bekleyen isteyen emek eden herkesin yüzünü güldürsün allahım inşallah...

Canim ilaclarima devam edicem..ama cok umutlu degilim artik..aklimdan cikardim yani..olursada bu saatten sonra supriz olur..kan vermem sonucu slmam yarim saat surdu o yarim saaatte cok dua ettim saglik olsun
Tabiki en başta herşeyin hayırlısı. Ben transferden bir iki gün önce kabız oldum. Eyvah dedim şimdi ne yapcam. Benim zaten kronik bir sorunumdu bu ama uzun bir süredir düzelmişti. Tam transfer öncesi olunca çok üzüldüm. Dahiliye ye gidip durumu anlattım. Senin kabızın stresten ve kaygıdan dedi. Rahat ol dedi. Transferden sonra sürekli Tevekkeltü ya Allah zikrini çek dedi. Çünkü sen ne yaparsan ya nasipse olacak değilse olmayacak dedi. Gerçekten kanı verdiğim de de hep bu zikri çektim Allah ım negatifse de mutlaka sen daha iyisini bilirsin benim için hayırlısı budur dedim. Çok zor bir imtihan ama doktorun da bana dediği gibi ne kadar teslim olursan pozitif düşünüp kendini rahatlatırsan o kadar daha iyi olacaksın dedi. Pes etmek yok dediğin gibi sağlık olsun olursa Allah ın sana süprizi olsun olmazsa da hayırlısıdır.

Silik bir çigi görüyorum 11. Gün 3. Gün emriyosu nolursunuz cevaplayın

Eklentiler

• 20200304_071200.webp
    20200304_071200.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 20200304_071141.webp
    20200304_071141.webp
    7 KB · Görüntüleme: 46
Test gunum cuma ama inan canim dun 2 ye kadar butun forum konularini tek tek okudum nerdeyse gece 2 ye kadar...cok umudum yokk..cok agri cektimm halada cekiyorum..ama bunlar hep yan etkiymis..tabi allahtan umit kesilmez
Bir gun birgunu tutmuyor diyorlar..yarin umarimm..hersey tersine doner sizin icin..birakmayin yarina kadar...aynen..Allahin vardir bir bildigi..herseyin hayirlisi canim..ben iyiyim ama moral olarak ..cok sukur..bunada sukur..
Test gunum cuma ama inan canim dun 2 ye kadar butun forum konularini tek tek okudum nerdeyse gece 2 ye kadar...cok umudum yokk..cok agri cektimm halada cekiyorum..ama bunlar hep yan etkiymis..tabi allahtan umit kesilmez
Canım benim 0.1 çıktı. Benim için bitti ilaçları falan kestimde sana erken canım. Bende süreçte ağrı çok çektim ama o ilaçlardan oluyor hep. Bu arada 6 gündü galiba banyo yapmadım, 10 gün işe gitmedim hep dinlendim evde. Yemek harci bir iş yapmadım. Ama yinede olmadı. Yani önce kısmet olacak o bebeğin can bulması. Eğer can bulacaksa koşsan takla atsanda tutar diye düşünüyorum
Cumaya daha var canımmmm lütfen azıcık daha sabır arkadaşım umarım değişir sonucun 😍

Canım benim 0.1 çıktı. Benim için bitti ilaçları falan kestimde sana erken canım. Bende süreçte ağrı çok çektim ama o ilaçlardan oluyor hep. Bu arada 6 gündü galiba banyo yapmadım, 10 gün işe gitmedim hep dinlendim evde. Yemek harci bir iş yapmadım. Ama yinede olmadı. Yani önce kısmet olacak o bebeğin can bulması. Eğer can bulacaksa koşsan takla atsanda tutar diye düşünüyorum
Cumaya daha var canımmmm lütfen azıcık daha sabır arkadaşım umarım değişir sonucun 😍
Amin...kuzum..insallah degisir ..ama ben artik normal hayatima dondumm....aynen ben de 5 gun dedikleriniz gibiydim..uyguladim..allahtan erken davranip idrar testi yapmisim..o oldu zaten..bu haftada devam etmedim dinlenmeye ise basladim..

Canım 8. Günden sonra bhcg salgılanmaya başlıyor ondan dedik test yapma diye...
Çok erken yapmışsın.. ilaçlarına devam et lütfen inşallah nasip olur hayırlısı bekleyen isteyen emek eden herkesin yüzünü güldürsün allahım inşallah...
Teasekkurler canim evet ediyorum...cumaya kadar devam edicem 2 gun kaldi zaten..amin insallahh cumlemizin canim..💕💕.

Tabiki en başta herşeyin hayırlısı. Ben transferden bir iki gün önce kabız oldum. Eyvah dedim şimdi ne yapcam. Benim zaten kronik bir sorunumdu bu ama uzun bir süredir düzelmişti. Tam transfer öncesi olunca çok üzüldüm. Dahiliye ye gidip durumu anlattım. Senin kabızın stresten ve kaygıdan dedi. Rahat ol dedi. Transferden sonra sürekli Tevekkeltü ya Allah zikrini çek dedi. Çünkü sen ne yaparsan ya nasipse olacak değilse olmayacak dedi. Gerçekten kanı verdiğim de de hep bu zikri çektim Allah ım negatifse de mutlaka sen daha iyisini bilirsin benim için hayırlısı budur dedim. Çok zor bir imtihan ama doktorun da bana dediği gibi ne kadar teslim olursan pozitif düşünüp kendini rahatlatırsan o kadar daha iyi olacaksın dedi. Pes etmek yok dediğin gibi sağlık olsun olursa Allah ın sana süprizi olsun olmazsa da hayırlısıdır.
Tesekkurler canim..evet simdi bende onu yaomaya calisiyorumm..benimde etmedigim dua cekmedigim zikir kalmadii...hele dun yarim saat beklerken kani cok dua ettim..hayirlisi degilmis deyip kabul ettim..pozitif olmak en guzelii..en dogrusu..🤗🤗🤗

Back
X