2020 tup bebek yapacaklar

Hangi hastane veya klinikte yaptiriyosun bende ist gelecektim mart ayinda malum hastalik patladi. Erteledik fakat bitecek gibi durmuyor dahada cesaret edemedim segir disina yine yasadigim yerde yaptiracam
Ben acıbadem de yaptırıyorum avrupa yakasında. Tüp bebek merkezleri terch eetmedim 1-2 yerle görüştüm ama sistemleri hic iiçiime sinmedi. Virüs bitmicek 2. dalga gelir diyorlar hatta enazından yumurta toplama aradan çıksın dedim cünki ozaman hastanede bi kac saatde olsa yatış gerekebiliyor. Ben hastanelerle cok içlı dışlı oldum ya iğneleride kendm yapamadıgım icin hergun hastane de yaptırdım. cok covid testi icin gelenler oldu oan. uzak durdum hep maske hic cıkarmadım yumurta toplama önceside zaten covid testi yaptılar. ameliyathaneye almadan önce gereklyimiş. bence cok erteleme bu virüs bitecek gibi degil.

Cok haklisin sadece istanbulu erteledim insallah gerek kalmaz burda yaptirdigim tutar igneleri yapabilseysin buyuk kolaylik olurdu

Merhaba canim cok teşekkürler bilgi icin. Ben de igne asamasindayim yumurtalar büyümeye basladi ama bi tanesi önde gidiyor digerlerinden daha cok büyümüş bu sansi azaltiyor dediler. Yarin tekrar kontrole çağırcaklar. Sen böyle bi durumla karşılaştın mı?

İlkinde buyumediler zaten ikincide doktor muayenede 2 tane 15 mm 2 tane 18 mm 1 tane 19 mm diye bahsediyordu hep tum yumurtalar ayni buyuklukte ilerlemiyordu ama belki senin yumurtalar arasindaki buyukluk farki daha fazladir. Bana hic oyle bisey soylememisti

Bugün ignelerden sonraki 2. Kontrolümdü. Yarin tekrar cagirdi bakalim ne diycek insallah bu durum bir sıkıntı oluşturmaz. Senin problem neydi canim?

Canim ilk cocuk olunca ikinci cocugu devlet karsilamiyo parayla yapiyosun oda muhtemelen 8/9u buluyo 4 milyar hatane aliyo ilaclar falanda 4/5lira yani toplam8/9u buluyo bide tutcak mi tutmicak mi oda var takdiri ilahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…