2020 yılı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bunu bende duymuştum. Tutulmanın olduğu sene depremler de çok oluyor

Ikinci yari birinci yaridan da zorlu..
Retrolar ardi ardina basliyor cunku

kimse kusura bakmasin da hic 2020 yili felaket yili demeyelim.turkiyede hersey bastan savma yapildigi icin ihmaller yili desek daha dogru olur.pegasus 3 defadir boyle kazalar yapiyor ama hic degisen bisey yok.deprem desen evet dogal afet ama hic bi onlem alinmiyor binalar saglam degil.ulkemizde en ucuz olan sey insan hayati.diger ulkeler bu yasadigimzi dogal afetleri hergun yasiyor mesela japonyada 9.3 siddetinde deprem oluyor ama hersey sapasaglam cunku islerini duzgun yapiyorlar

Sela'yı da ben ekleyeyim konuya uğramışken bari. Tövbest.

Bu konuya bir rahatlama kapısı bırakayım:

Bu tavsiyeyi bir gün ciddi ciddi vereceğim aklıma gelmezdi ama "Düşünmeyin bu kadar".

Boule soyledigimde bana cok sevdigim biri bugun dedi ki yasadigimiz icin sansli oldugumuzu dusunup her gunu guzel yasayacagiz dolu dolu yasayacagiz felakeylerenuzulerek kendkmizi uzmeyecegiz dedi.dogdu

Aynen katiliyorum.zeka her seyi vozer.her isimiz bastan savma.

dünyada pislik çoğaldı çünkü kardeşim zinalar arttı daha da ilerledi ayıp ar kalmadı eşcinsellik tavan yaptı erkek erkeğe kız kıza sapkınlıklar çoğaldı merhamet kalmadı fakirler unutuldu mazlumların yetimlerin öksüzlerin yüzüne bakan kalmadı güçlü güçsüzün hakkını düşünmeden yemeye başladı haksızlar alkışlandı haklılar dışlandı.bu saydıklarım avrupada amerika vs. olurken bize de sıçradı dünyada bu kadar kötülüğü kaldıramıyor artık..

alâmetlerden biri de bu değil mi zaten ? grip hastalığından ölenler olacak..

Yok yok zinalar yüzünden. Bacaklarını cıbıl cıbıl açıyorlar, ondan.
Önlem ne demek bu arada? Kimse bunun ne demek olduğunu bilmiyor bence.

Evet asttologlarda soyledi dunya ve Tr de dahil felaketler yili olabilirmis. Siyasilerden gitmez dediklerimiz gidecek yenilenecek degisim donusum yili olacakmis. Hayirlisi.

Normalde pek inanmazdım ama astrologlar 2020 yılı için daha gelmeden tarih kitaplarına geçecek kadar olaylı olacak diye yorumlamislardi . Ozmn hadi be demiştim. Maşallah daha ilk aylardan ikna oldum bile.
Sonumuz hayır olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…