- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Allahin insanliga verdigi ufak bir ders bunlar sadece,insanoglunun kibrinin,zalimliginin,hayasizca yasayasinin neticesidir hersey.Isin korkunc yani hersey zamanla daha da kotuye gidecek,kiyamet alametleri bunlar.
Çünkü kıyamet kopmadan önce tüm Müslümanlar ölecek yer yüzünde Allah diyen kimse kalmayacak belki de bu yuzdendırIlginç bir şekilde bu kiyamet alametleri orta doğu ülkelerde çikiyor. Skandinav ülkelerde herşey gayet iyi gidiyor. Hani çoğunluğu ateist yada hiristiyan ülkelerde.
Ilginç değilmi?
KatılıyorumBu olayların yıllarla, ayla güneşle bir ilgisi olduğuna inanmıyorum; doğayı tahrip etmeyeceksin arkadaş, sen ondan bir alırsın o senden bin alır öğrenemedi bunu insanoğlu
Doğadan alırken diğer yandan tedbirden, insandan, alt yapıdan ve insanın hayvanın hakkından çalıyorsan bu da sana geri döner, yüzyıllardır yaşıyor bunu dünya akıllanmadı kimse
Bir tavsiye vereyim mi ; ağaç dikin ... belki bizim ömrümüz yetmez ama bizden sonrakilere çok yardımı olur. Ağacın ve suyun kıymetini bilin, çocuk çocuk diye yanıp el kadar masumları ziyan etmesin kimse güzel yetiştirin, insanı, hayvanı, doğayı, çalışmayı , ülkesini, Rabbini sevsin ve haktan korksun anca böyle düzelir başka yolu yok
Şu yorumu beğenmeyenler neyini beğenmediler acaba çok merak ettimAynen katiliyorum.zeka her seyi vozer.her isimiz bastan savma.
Çünkü kıyamet kopmadan önce tüm Müslümanlar ölecek yer yüzünde Allah diyen kimse kalmayacak belki de bu yuzdendır
Öyle tabi ama Müslüman hem umut edecek hem korkacak kesin bırşey yok imalı laf konusmussunuz sanki de ben kimsenin dinine karısmıyorum zaten oyle fazla yorum yapan da birisi değilim kimsenin hangi dine mensup olduğunu da bilmemO zaman iyi bir müslümansaniz korkulcak bir durum yok. Iyi bir yere gidiyorsunuz değilmi neticede?
Ay bu son mesajim olacak, bos yere ban yemeye cidden değmez
Dunyada yasanan kuresel sorunlarda hangi ulkelerin gidisi iyiye dogru gidiyor soyler misiniz?Mesela dunyanin bir ucundaki virus salgini butun dunyayi sarmiyor mu sadece Cin de kotu yani oylemi?Orman yanginlari sadece Avusturalya yi kotu etkiledi.Amerikan-Iran gerginliginde olasi bir savas ciksaydi eger Ingiltere Isvicreyi etkilemeyecekti yani.Insanoglunun sorunu bu iste kendi cikarlarini dusunerek verdigi her zarari yine donup dolasip kendinden cikacagini bilmiyor.Dunyada yasanan gayri ihtiyari her sorun yerel degil globaldir.Afrikadaki susuzlukta globaldir,Cindeki viruste,ister inan ister inanma ama insanoglu apacik bir gaflet icindedir.Insan ne zaman insan oldugu hatirlar,ozune doner,nicin varoldugunun farkina varir ozaman birseyler degisir,o ihtimalde zor.Ilginç bir şekilde bu kiyamet alametleri orta doğu ülkelerde çikiyor. Skandinav ülkelerde herşey gayet iyi gidiyor. Hani çoğunluğu ateist yada hiristiyan ülkelerde.
Ilginç değilmi?
Ya iyi ama birçok şey aslında insanların tedbirsizliği yüzünden oluyor. Pistin sonunda 30 metre uçurumun ne işi var? Oraya pist mi yapılır? Depremden korkuyoruz neden? Evlere güvenmiyoruz. Dışarıda yatsak güvenliği kim sağlayacak? Ya Allahaşkına özel harekat polisi çukura düşmüşNormalde pek inanmazdım ama astrologlar 2020 yılı için daha gelmeden tarih kitaplarına geçecek kadar olaylı olacak diye yorumlamislardi . Ozmn hadi be demiştim. Maşallah daha ilk aylardan ikna oldum bile.
Sonumuz hayır olsun
Sevgili arya ilginç değil..Müslüman ülkeler hatalarının bedelini bu dünyada öderken ahirete temiz gidiyorlar.diger dediklerin ise hesabı ahiret alemine kalıyor.şunu unutma ki bu dünya aleminde bile küçük hataların cezası küçük mahkemede,büyük hataların cezası ise büyük mahkemeye sevk edilir.Ilginç bir şekilde bu kiyamet alametleri orta doğu ülkelerde çikiyor. Skandinav ülkelerde herşey gayet iyi gidiyor. Hani çoğunluğu ateist yada hiristiyan ülkelerde.
Ilginç değilmi?
Şu yorumu beğenmeyenler neyini beğenmediler acaba çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?