- 6 Şubat 2018
- 11.219
- 14.581
- 298
Doğru ama cok güldüm. Uslubunuz cok tatliYa iyi ama birçok şey aslında insanların tedbirsizliği yüzünden oluyor. Pistin sonunda 30 metre uçurumun ne işi var? Oraya pist mi yapılır? Depremden korkuyoruz neden? Evlere güvenmiyoruz. Dışarıda yatsak güvenliği kim sağlayacak? Ya Allahaşkına özel harekat polisi çukura düşmüşVar mı böyle bir şey? Yaralıların otobüslerle taşındığı söyleniyor! Virüs kol geziyor millet elini yıkamaktan aciz. Suç Merkür'de Venüs'te retro da transitte falan değil. Güneşmiş Aymış... Belki belli enerjiler ortaya çıkıyordur sonuçta kanıtlanmamış birçok şey var ama suç bizde, insanlarda yani.
Dunyada yasanan kuresel sorunlarda hangi ulkelerin gidisi iyiye dogru gidiyor soyler misiniz?Mesela dunyanin bir ucundaki virus salgini butun dunyayi sarmiyor mu sadece Cin de kotu yani oylemi?Orman yanginlari sadece Avusturalya yi kotu etkiledi.Amerikan-Iran gerginliginde olasi bir savas ciksaydi eger Ingiltere Isvicreyi etkilemeyecekti yani.Insanoglunun sorunu bu iste kendi cikarlarini dusunerek verdigi her zarari yine donup dolasip kendinden cikacagini bilmiyor.Dunyada yasanan gayri ihtiyari her sorun yerel degil globaldir.Afrikadaki susuzlukta globaldir,Cindeki viruste,ister inan ister inanma ama insanoglu apacik bir gaflet icindedir.Insan ne zaman insan oldugu hatirlar,ozune doner,nicin varoldugunun farkina varir ozaman birseyler degisir,o ihtimalde zor.
Bana sorsan 2001 en felaket yıl derim.
Ben de pek hatirlamiyorum ama birsey var hafizam da; o zamanlar hocaefendici sonradan fetöcü bi hocamız, seçimler için "çok şükür, kurtuluş yakın" demişti. Hâlâ üretiyorum hatırladıkca. Aman yarabbi.Küçüktüm hatırlamıyorum pek o yılı. İkiz kuleleri filan biliyorum bir tek. Benim felaketim de 2018'di. Herkesin felaketi kendine. Ama deprem fobisi olan biri olarak ben de pek iyi hissetmiyorum kendimi. Üstüne çığ felaketi, uçak kazası, coronavirus derken oynatmaya az kaldı. Diyecek bişey yok maalesef..
Ben de pek hatirlamiyorum ama birsey var hafizam da; o zamanlar hocaefendici sonradan fetöcü bi hocamız, seçimler için "çok şükür, kurtuluş yakın" demişti. Hâlâ üretiyorum hatırladıkca. Aman yarabbi.
şuanda acayip rüzgar var dışarda nerdeyse camlar sallanıyor korkuyorum bu konulardan mı böle hissettim yoksa rüzgar ilk defamı bu kadar şiddetli anlamadım gitti
çok teşekkür ederimDoğru ama cok güldüm. Uslubunuz cok tatli. Elini yikamaktan aciz gercekten millet. Bizimde yikamaktan ellerimiz kuruyor dermatit oluyoruz. Insan keske kendine dönse de bi kendine baksa..kendi aklına yaptiklarina baksa. Dogru düzgün davransa yaşasa. Ha sonra istedigi seyden korksun. Zaten kendine baksa korkmaz da biseyden. Ah ah.
Ben kesin gidiciyimSonra Mune müdür gelir, istiklal marşı ve kapanış
Ben gerçekten anlayarak okudum...Aynen öyle ama hepi topu 1 kitap ama o ku mu yor lar!!
Sobayla konuşan bi deli var onu okuyorlar ama kur 'an ı okumuyorlar:) okusalar bizimle alakalı olmadığını anlayacaklar... Yani bazıları en azından. Ama okumuyorlar. Okuyana sormak daha kolay sanki galiba herhalde.
Neler yapalım? Nasıl bilinclenelim diye konusacağımıza hala birilerini, çiftleşen insanların, deprem yapacak kadar fazla sarsıntıyla, bu işi yapmasının mümkün olmadığına ikna etmeye çalışıyoruz. Bu cok kırıcı.Ay dur illa banlanacağım diyorsun yani
Ben gidiyorum şimdi hiç yoktan ban sürem uzamasın.
Ortmenim ödev vardı diyen arkadaş sen misin? Süpersin ya cidden sarpa sardı
Neler yapalım? Nasıl bilinclenelim diye konusacağımıza hala birilerini, çiftleşen insanların, deprem yapacak kadar fazla sarsıntıyla, bu işi yapmasının mümkün olmadığına ikna etmeye çalışıyoruz. Bu cok kırıcı.
Evet dünya sayısız yıkıcı tufan görmüştür, bunu bilim söylüyor. Sayısız yıkıcı hastalık, nesli tükenen canlılar, savaşlar görmüş ama hala buradayız.
Nüfus planlaması yapmalıyız desek, ona da karşılar. Doğayı tahrip etmeyelim desek, filtresiz fabrikalar, hesler, ağaçlar için gaz yiyen insanlara hain diyorlar.
Bunları konuşalım diyoruz ama yok cıbıldaklar aşağı cıbıldaklar yukarı.
Düşünce özgürlüğünün de bir sınırı olmalı ama değil mi, gelip o sınırı cizsinler istiyorum sadeceOrtmenim ödev vardı diyen arkadaş sen misin? Süpersin ya cidden sarpa sardı
Sizleri kırmayayım, kapanış istediğiniz gibi olsun ama gidişler feci olacak gibi.Evet, İstiklal Marşı okunmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?