Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle Kıyametin habercisimi bunlar diye düşünmüyor değilim ben de..
alâmetlerden biri de bu değil mi zaten ? grip hastalığından ölenler olacak..
Yemin ederım demın aklımdan geçti tüm bunlar.Allahım yar ve yardımcımız olsun.Bu felaketler nedir.? Deprem,ust uste cığ,sehitlerimiz,uçak kazası,virüsler... felaketler yılı mı bu yıl cok huzursuz olmaya basladım oysa bu yıldan cok umutluydum cift yılları cok severdim . Nolacak bu durumlar .'(((
Ankara mışuanda acayip rüzgar var dışarda nerdeyse camlar sallanıyor korkuyorum bu konulardan mı böle hissettim yoksa rüzgar ilk defamı bu kadar şiddetli anlamadım gitti![]()
Ankara mı![]()
Burası da aynı şekilde, camlardan sesler geliyor, ev çatırdıyor, tabelalar yollarda offfAntalya da olabilir. Buralar fena.
Siyasî kısma amin demeye geldimEvet asttologlarda soyledi dunya ve Tr de dahil felaketler yili olabilirmis. Siyasilerden gitmez dediklerimiz gidecek yenilenecek degisim donusum yili olacakmis. Hayirlisi.
aynen ..ankara da hisseden varmmı başka arkadaşlar valla çok korkuyorum eşimde yok kombiyi kapatsam mı acaba bebeğim de varAnkara mı![]()
Burası da aynı şekilde, camlardan sesler geliyor, ev çatırdıyor, tabelalar yollarda offf
İnşallah bu boyutta kalır, Antalya’nın seli felaket.Ağaçlar sökülür arada buralarda fırtınadan (Yine sökülmüş). Ama klasik, bu mevsimlerde hemen hemen her sene yaşanır.
İnşallah bu boyutta kalır, Antalya’nın seli felaket.
Her sene haberlerde rastlıyoruz malum, birkaç kere de eylül ayında tatildeyken maruz kalmıştım.
Ülkeye muska falan mı gömdüler nedir, her gün doğal felaketlerle uyanıyor ama insan hatası sebebiyle ölümlere seyirlik bakıyoruz artık...
Belediye ve valilik sosyal medya hesaplarında 2 gündür uyarı yapıyordu az önce yine yaptılar, gaz ve sona zehirlenmeleri için.aynen ..ankara da hisseden varmmı başka arkadaşlar valla çok korkuyorum eşimde yok kombiyi kapatsam mı acaba bebeğim de var
Offf, Allah yardımcınız, yardımcımız olsun.Bugünkü durum bu:
![]()
Antalya'daki fırtına hastaneyi harap etti!
Antalya'da fırtına nedeniyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yaklaşık 20 metre uzunluğundaki dış cephe kaplaması uçtu. Olayda yaralananwww.mygazete.com
Bu felaketler nedir.? Deprem,ust uste cığ,sehitlerimiz,uçak kazası,virüsler... felaketler yılı mı bu yıl cok huzursuz olmaya basladım oysa bu yıldan cok umutluydum cift yılları cok severdim . Nolacak bu durumlar .'(((
herkesin bakış açısı farklıdır bu yazdıklarınıza vereceğim cevaplar hem konuyu uzatır hem de banlanmaya yol açacağı için o konuya girmiyorum ama neden siz ve sizin gibi düşünenler başka bir fikirde olanlara düşmanca yaklaşım yapıp he he öyle yok şöyle diye dalga geçiyor ? her türlü farklılıklara saygınız varda bu tarz düşünenlere saygınız neden yok ? ben senin yazdıklarını okudum düşüncene saygı duydum senin yazılarına alıntı yapıp negatif konuşmadım eleştirmedim veya dalga geçmedim ben benim gibi düşünen ya da düşüncesi bana yakın olduğunu düşündüklerime alıntı yaptım cevap verdim lütfen her türlü düşünceye saygı duyun artık herkes aynı şeyleri düşüncek diye bir şey yok-ortacagda bir insanın ortalama yaşam süresi maksimum 40 seneydi. Her ülkeyi geçtim her yerleşim biriminde savaş vardı. Vebadan binlerce insan öldü.
-20. yyın basında tüm avrupada savaşlar vardı. Bu da yetmedi 1. Dünya savası başladı. İspanyol gribinden binlerce insan öldü. Başka birçok enfeksiyon hastalığından insanlar öldü/sakat kaldı.
Yani demem o ki he aynen dünyanın sonu kıyamet falan aynen. Şu an yaşadıgımız şeyler evet cok acı ve hemen son bulmasını diliyorum. Ama böyle kıyamet yaklaştı amanın gripten adam ölüyo falan yok artık abartmayın. Dünya ve insanlık bunlardan binlerce kat daha ağır olayları atlattı. Nüfusun %40ının öldüğü savaşlar hastalıklar yaşandı.
aynen ..ankara da hisseden varmmı başka arkadaşlar valla çok korkuyorum eşimde yok kombiyi kapatsam mı acaba bebeğim de var