2020 yılı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen öyle Kıyametin habercisimi bunlar diye düşünmüyor değilim ben de..

alâmetlerden biri de bu değil mi zaten ? grip hastalığından ölenler olacak..

-ortacagda bir insanın ortalama yaşam süresi maksimum 40 seneydi. Her ülkeyi geçtim her yerleşim biriminde savaş vardı. Vebadan binlerce insan öldü.

-20. yyın basında tüm avrupada savaşlar vardı. Bu da yetmedi 1. Dünya savası başladı. İspanyol gribinden binlerce insan öldü. Başka birçok enfeksiyon hastalığından insanlar öldü/sakat kaldı.

Yani demem o ki he aynen dünyanın sonu kıyamet falan aynen. Şu an yaşadıgımız şeyler evet cok acı ve hemen son bulmasını diliyorum. Ama böyle kıyamet yaklaştı amanın gripten adam ölüyo falan yok artık abartmayın. Dünya ve insanlık bunlardan binlerce kat daha ağır olayları atlattı. Nüfusun %40ının öldüğü savaşlar hastalıklar yaşandı.

Bu felaketler nedir.? Deprem,ust uste cığ,sehitlerimiz,uçak kazası,virüsler... felaketler yılı mı bu yıl cok huzursuz olmaya basladım oysa bu yıldan cok umutluydum cift yılları cok severdim . Nolacak bu durumlar .'(((
Yemin ederım demın aklımdan geçti tüm bunlar.Allahım yar ve yardımcımız olsun.

Ağaçlar sökülür arada buralarda fırtınadan (Yine sökülmüş). Ama klasik, bu mevsimlerde hemen hemen her sene yaşanır.
İnşallah bu boyutta kalır, Antalya’nın seli felaket.
Her sene haberlerde rastlıyoruz malum, birkaç kere de eylül ayında tatildeyken maruz kalmıştım.

Ülkeye muska falan mı gömdüler nedir, her gün doğal felaketlerle uyanıyor ama insan hatası sebebiyle ölümlere seyirlik bakıyoruz artık...

İnşallah bu boyutta kalır, Antalya’nın seli felaket.
Her sene haberlerde rastlıyoruz malum, birkaç kere de eylül ayında tatildeyken maruz kalmıştım.

Ülkeye muska falan mı gömdüler nedir, her gün doğal felaketlerle uyanıyor ama insan hatası sebebiyle ölümlere seyirlik bakıyoruz artık...

Bugünkü durum bu:

aynen ..ankara da hisseden varmmı başka arkadaşlar valla çok korkuyorum eşimde yok kombiyi kapatsam mı acaba bebeğim de var
Belediye ve valilik sosyal medya hesaplarında 2 gündür uyarı yapıyordu az önce yine yaptılar, gaz ve sona zehirlenmeleri için.
Ömrümde hiç kombi kullanmadım cahilliğimi mazur görün ama böyle bir şeye sebep olabiliyorsa kapatın.
Karşımdaki plaza inşaatının çevre koruma bariyerleri şuan yollarda.

Bu felaketler nedir.? Deprem,ust uste cığ,sehitlerimiz,uçak kazası,virüsler... felaketler yılı mı bu yıl cok huzursuz olmaya basladım oysa bu yıldan cok umutluydum cift yılları cok severdim . Nolacak bu durumlar .'(((

Bu olayların yıllarla, ayla güneşle bir ilgisi olduğuna inanmıyorum; doğayı tahrip etmeyeceksin arkadaş, sen ondan bir alırsın o senden bin alır öğrenemedi bunu insanoğlu
Doğadan alırken diğer yandan tedbirden, insandan, alt yapıdan ve insanın hayvanın hakkından çalıyorsan bu da sana geri döner, yüzyıllardır yaşıyor bunu dünya akıllanmadı kimse
Bir tavsiye vereyim mi ; ağaç dikin ... belki bizim ömrümüz yetmez ama bizden sonrakilere çok yardımı olur. Ağacın ve suyun kıymetini bilin, çocuk çocuk diye yanıp el kadar masumları ziyan etmesin kimse güzel yetiştirin, insanı, hayvanı, doğayı, çalışmayı , ülkesini, Rabbini sevsin ve haktan korksun anca böyle düzelir başka yolu yok

-ortacagda bir insanın ortalama yaşam süresi maksimum 40 seneydi. Her ülkeyi geçtim her yerleşim biriminde savaş vardı. Vebadan binlerce insan öldü.

-20. yyın basında tüm avrupada savaşlar vardı. Bu da yetmedi 1. Dünya savası başladı. İspanyol gribinden binlerce insan öldü. Başka birçok enfeksiyon hastalığından insanlar öldü/sakat kaldı.

Yani demem o ki he aynen dünyanın sonu kıyamet falan aynen. Şu an yaşadıgımız şeyler evet cok acı ve hemen son bulmasını diliyorum. Ama böyle kıyamet yaklaştı amanın gripten adam ölüyo falan yok artık abartmayın. Dünya ve insanlık bunlardan binlerce kat daha ağır olayları atlattı. Nüfusun %40ının öldüğü savaşlar hastalıklar yaşandı.
herkesin bakış açısı farklıdır bu yazdıklarınıza vereceğim cevaplar hem konuyu uzatır hem de banlanmaya yol açacağı için o konuya girmiyorum ama neden siz ve sizin gibi düşünenler başka bir fikirde olanlara düşmanca yaklaşım yapıp he he öyle yok şöyle diye dalga geçiyor ? her türlü farklılıklara saygınız varda bu tarz düşünenlere saygınız neden yok ? ben senin yazdıklarını okudum düşüncene saygı duydum senin yazılarına alıntı yapıp negatif konuşmadım eleştirmedim veya dalga geçmedim ben benim gibi düşünen ya da düşüncesi bana yakın olduğunu düşündüklerime alıntı yaptım cevap verdim lütfen her türlü düşünceye saygı duyun artık herkes aynı şeyleri düşüncek diye bir şey yok ;)

aynen ..ankara da hisseden varmmı başka arkadaşlar valla çok korkuyorum eşimde yok kombiyi kapatsam mı acaba bebeğim de var

Gece kapatin tabi.
Ben bursadayim, bugun 3 kere msj geldi kombileri kapali tutun lodos yuzunden diye.
Ben az once tamamen kapattim,bnmde 2 kucuk cocugum var, esimde gorevde.
sabah erken saatlerde yine acarim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X