- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.401
Bence en iyisi hamileligi kiş aylarina denk getirmekBütün boynum leke..
Sıcaktan kıpkırmızı kan kırmızısı
Kaşınıorum
Şiştim
Midem bulanıo ama kusamıorm
Midem cayır cayır yanıo
Uykusuzum
Gezemiorum
Nefes alamıorum..
Depresyondayım...
Anladim canım ya bilemedim belki ben de yasamisimdir ama hatirlamiyorum valla cok gecmis olsun, guzel seylere vesile olsunNe kadar sürdü canım
Çoğunlukla pembe bir kere sanırım koyu geldi
Bence de en önemli staj oymuş
Çarşamba çok ağrıdı dün ile bu sabah regl ağrısı gibiydi şu an ağrı yok canım
30 Mayıs'ta oldum en son
Saçmalamaciddi anlamda vazgeciyorum bebe yapmaktan
Yok aynı ülkeden yazıorm yeni annecikBiz bugün ceket/montla dışarı çıktık. Kürklü, uzun montunu giyenler falan gördüm. Başka bir gezegenden yazıyor gibisin. Gerçekten mi o kadar sıcak? Alerji falan olmuş olabilir mi? Soğuk suyla yıkadın mı? Bulantına limon suyu iyi gelir mi ki acaba? Bu sefer de daha çok yanar mı miden :/ Son düzlüktesin. Hepsinin geçeceğini düşün. Sonra bebikle yapabilirseniz kaçın bir yerlere kısa tatil için. Haftaya cuma dönüyor mu eşin tamamen?
Kuzum güneş lekesi değilNoldu kuzuuuuu
Seni şuan çok iyi anliom valla o mide yanması fenaa güneş kremi kullanmion mu yavrum niye leke oldu ki acaba boynun azıcık kaldı göz açıp kapayana kadar geçecek
Selmiiiii o kdar demedik amaAdliyeyi sel bastı
Bu kadar mı fark olur. Biz tekrar resmen kışa döndük
Azıcık daha sabır bir ay diye düşünme 4 hafta diye düşün daha çabuk geçer belki Zaman...
İstanbul Adalet Sarayı'nda su baskını
Gebelikte en iyisi kış vallaBence en iyisi hamileligi kiş aylarina denk getirmek
Az kaldi seninde cogu gitti azi kaldi az daha dayan bebis gelince unutursun hepsini
Buna zaten bir haller oldu, vazgeçmeye bahane arıyorSaçmalama
Benimki sorunlu gebelikti ondan :)
Herkes aynı olmuo
Sen çalışmalara devM et
İlaç dediğin Gaviscon, Rennie falan mı? Onların içinde karbonat varmış sanırım, bazısı sulandırıp karbonat içiyor sanırım o yanmaya. Doktoruna sordun mu hiç? En azından ilaç değil. Son haftalarda tekrar yanma olduğunu bilmiyordumYok aynı ülkeden yazıorm yeni annecik
Sıcağı cok severm.. Soğuktan kıştan kardN nefret ederim...ama hamilelikte yaz çekilmiyor gerçekten..
Bide son haftLardaki mide yNmasının tek çözümü ilaç
Ve ben ilaç içmemek için direniorm
Bütün gece uyumadm yinede o ilacı içmedim
Kanka doğuranlarda memnun degilki napiyim hdhdhdBuna zaten bir haller oldu, vazgeçmeye bahane arıyorGözüm üstünde Hemsirecik
İlaç dediğin Gaviscon, Rennie falan mı? Onların içinde karbonat varmış sanırım, bazısı sulandırıp karbonat içiyor sanırım o yanmaya. Doktoruna sordun mu hiç? En azından ilaç değil. Son haftalarda tekrar yanma olduğunu bilmiyordumAnneme söyledim. "Sakın kimseye söyleme daha kese, kalp atışını görüp duymadan" dedim ve parmaklarıyla bir şeyler sayıp "Şubat. Niye kışa denk getirdin doğumu?" dedi ahshsjjsjd "Canım ya öyle denk geldi sevişmemiz ay pardon labaratuvar çalışmamız" Haberi yok tabii sorar öyle Yazın doğan bebek daha kolay büyüyormuş
Deme öyle lan. Öyle diyorlar da bakma yani. Doğurduğuna herkes memnun. Çöpe atanları saymıyorum, onlar klasman dışıKanka doğuranlarda memnun degilki napiyim hdhdhd
Canim o fixtir, doguranlar doğurmayanlara, hamile olanlar olmayanlara, 2.yi doguranlar 1.yi doguranlara, evliler bekarlara, kayinvalideliler kayinvalidesizlere, ssuuurrrrekli ama surekkkkli: sen daha duuur.... ay bi de daha şu var... ay aklin varsa tatlim....senin tuzun kuru tabii.... ay oyle ben de gezerim.... vs der ve bu silsile asssssla ama aslaaaaa bitmez..... Ben cidden cok merak ediyorum, neden insanlar surekli kendini baska hir konumdan üstün ya da tam tersi en çok ceken olarak gorup ders vermeye ve karsi tarafi çökertmeye calisir. Nolyo oyle olnca valla merak ediyorum. Herhalde boşluktan. Baska aciklamasi yok.Kanka doğuranlarda memnun degilki napiyim hdhdhd
Msjın başından sonuna gelene kadar kahkahayı patlattmBuna zaten bir haller oldu, vazgeçmeye bahane arıyorGözüm üstünde Hemsirecik
İlaç dediğin Gaviscon, Rennie falan mı? Onların içinde karbonat varmış sanırım, bazısı sulandırıp karbonat içiyor sanırım o yanmaya. Doktoruna sordun mu hiç? En azından ilaç değil. Son haftalarda tekrar yanma olduğunu bilmiyordumAnneme söyledim. "Sakın kimseye söyleme daha kese, kalp atışını görüp duymadan" dedim ve parmaklarıyla bir şeyler sayıp "Şubat. Niye kışa denk getirdin doğumu?" dedi ahshsjjsjd "Canım ya öyle denk geldi sevişmemiz ay pardon labaratuvar çalışmamız" Haberi yok tabii sorar öyle Yazın doğan bebek daha kolay büyüyormuş
Öle bişi yk aşkoşşKanka doğuranlarda memnun degilki napiyim hdhdhd
Aynen aynen... Sanki kendi yaşadklarını herkes yaşayafakmış gibi..Canim o fixtir, doguranlar doğurmayanlara, hamile olanlar olmayanlara, 2.yi doguranlar 1.yi doguranlara, evliler bekarlara, kayinvalideliler kayinvalidesizlere, ssuuurrrrekli ama surekkkkli: sen daha duuur.... ay bi de daha şu var... ay aklin varsa tatlim....senin tuzun kuru tabii.... ay oyle ben de gezerim.... vs der ve bu silsile asssssla ama aslaaaaa bitmez..... Ben cidden cok merak ediyorum, neden insanlar surekli kendini baska hir konumdan üstün ya da tam tersi en çok ceken olarak gorup ders vermeye ve karsi tarafi çökertmeye calisir. Nolyo oyle olnca valla merak ediyorum. Herhalde boşluktan. Baska aciklamasi yok.
Hayallerim arasında şey var "Ayh cnm çocuklu tatil hiç çekilmiyor. Bu günlerinizin kıymetini bilin"Canim o fixtir, doguranlar doğurmayanlara, hamile olanlar olmayanlara, 2.yi doguranlar 1.yi doguranlara, evliler bekarlara, kayinvalideliler kayinvalidesizlere, ssuuurrrrekli ama surekkkkli: sen daha duuur.... ay bi de daha şu var... ay aklin varsa tatlim....senin tuzun kuru tabii.... ay oyle ben de gezerim.... vs der ve bu silsile asssssla ama aslaaaaa bitmez..... Ben cidden cok merak ediyorum, neden insanlar surekli kendini baska hir konumdan üstün ya da tam tersi en çok ceken olarak gorup ders vermeye ve karsi tarafi çökertmeye calisir. Nolyo oyle olnca valla merak ediyorum. Herhalde boşluktan. Baska aciklamasi yok.
Daha doğurma la dur az daha ahsjjsMsjın başından sonuna gelene kadar kahkahayı patlattm
Yeminle delisin hahahhahaha
Ayyy evet cnm son haftalarda oluo mide yanması... Ama benm olmadı die seviniodm içten içe..
Fakat 3 gündür sabah öple akşam durmuo
Pazartesi günü doktor amcamızı arayp soracaz artk hangi ilacı verirse
Ama genelde aynen o 2 ilacı veriolar...
Bende tüp sürecinde o kdar ilaç kullandmki istemiorm ilaç kullanmak
Fakat artk dayanılacak gibi değil
Nefes almakta zorlanıorm
Bazen doğuracam diorm
Erken doğurursam şaşırmayın
Bu aradaHemsirecik için vur kır parçala bu maçı kazan
Aslan olacağına yengeç olsunDaha doğurma la dur az daha ahsjjs
Yengeç kadrosunun dolması lazım
İlaç olayından nasıl soğuduğunu tahmin edebiliyorum. Dün kağıt/karton çöpünü boşaltmaya gittik. Koca torbanın yarısı iğne/ilaç kutusu. At at bitemedi. Öyle hepsini bir arada görünce içim fena oldu ki hepsi dediğim de son bir aydakiler falan. Öncesi ve sonrası yok daha. Görüşün bakalım doktor bey amca al derse alırsın artık başa gelen çekiliyor. Bebitolar sağlıklı olsun da
Evlilerin çoğu da evlilikten memnun değil ama o zaman boşan deyince boşanmıyo.Kanka doğuranlarda memnun degilki napiyim hdhdhd
Ben de bunu çekip arkadaşlarıma attım. "Hava bir garip, puslu gibi. Yağmur topluyor desem olamaz, o kadar sıcak değil" dedim. Deprem olmuş. İyi ki evde değildimKedi gündüz gündüz sebepsiz viyaklıyodu, normalde gündüz bağırmaz pek, umursamadım aldım kitabımı oturdum, akabinde deprem oldu. Korkutucuydu.
Valla doğru nerden bildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?