Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sudoku dergisi aldım. "Yaparım ben bunu yea" diye çok zor seviyeden başladım. Baktım ilerlemiyor "Bunun yerleştirmesi kötü olmuş ya" dedim. Bir tane daha çok zor denedim, onu da olduramadım. "Tamam şimdilik zordan bir tane deneyeyim bari" diye başladım onu da yapamadım. Zorun ikincisine geçtim, onu da bitiremeyip ortaya geçtim. Bu da olmazsa çocuk sudoku deneyeyim

Kedi gündüz gündüz sebepsiz viyaklıyodu, normalde gündüz bağırmaz pek, umursamadım aldım kitabımı oturdum, akabinde deprem oldu. Korkutucuydu.

Çok çok geçmiş olsun canlar Allah beterinden saklasın

Kedi gündüz gündüz sebepsiz viyaklıyodu, normalde gündüz bağırmaz pek, umursamadım aldım kitabımı oturdum, akabinde deprem oldu. Korkutucuydu.
Amannın geçmiş olsn

Evlilerin çoğu da evlilikten memnun değil ama o zaman boşan deyince boşanmıyo.
Mantklı

Anadolu yakasında olmuş
Geçmiş olsun hisseden arkadaşlara

Geçmiş olsun gençler

Valla doğru nerden bildin
Acaba nerden

Selam genç

Yok gerçekten seni yolacam
Doktoruma diecem uçapa binebilirmiyim
Neali yolup gelcem

Gelsene. Yolabilirsin, söz sesimi çıkarmam
Ay cidden cinnet geçirecem
Sen 5 ped dolusu kıpkırmızı parça parça kanamanın ne demek olduğunu bilirsinmi? Hemide pozitif haberi aldıktan bikaç gün sonra
Bilme... Allah yaşatmasn...
Maşallah de... Yoluna devam et..
Herşey güzel olacak beybitooooooooo

Hemsire hanim serona kan yuruyorreehzgzhsg
Babam biz küçükken serum verildiğinde hemşire odadan çıktıktan sonra hızını artırıyordu çabuk bitsin diye. Hemşire gelip görünce kızıyordu haliyle. Aklıma bu geldi serona kan yürüyor deyince. Bu erkekler niye böyle :/ Her haltı biliyorlar. Benim evdeki de böyle, sadece babam değil. Bakıyorum ablamınki de böyle, arkadaşımınki de böyle. Miss Bride Gelin gızınki de böyle. Sadece kendi aralarında seviye farklılıkları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…