- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.421
Kedi gündüz gündüz sebepsiz viyaklıyodu, normalde gündüz bağırmaz pek, umursamadım aldım kitabımı oturdum, akabinde deprem oldu. Korkutucuydu.
Çok çok geçmiş olsun canlar Allah beterinden saklasınBen de bunu çekip arkadaşlarıma attım. "Hava bir garip, puslu gibi. Yağmur topluyor desem olamaz, o kadar sıcak değil" dedim. Deprem olmuş. İyi ki evde değildimAnnem de evde tekmiş, aklı çıkmış kadının Uğultu gibi bir ses de geldi diyor herkes, onu da duymadım hiç, arabalardan herhaldeEki Görüntüle 2873676
Amin. İyi ki hissetmedim. Allah tekrarını yaşatmasınÇok çok geçmiş olsun canlar Allah beterinden saklasın
Hey Corç versene borçSelam genjler
Olmaz maykil bende de yohHey Corç versene borç
O yok bu yok reyiz ne var sende? Sende ne vaaar?Olmaz maykil bende de yoh
AmannınKedi gündüz gündüz sebepsiz viyaklıyodu, normalde gündüz bağırmaz pek, umursamadım aldım kitabımı oturdum, akabinde deprem oldu. Korkutucuydu.
MantklıEvlilerin çoğu da evlilikten memnun değil ama o zaman boşan deyince boşanmıyo.
Ben de bunu çekip arkadaşlarıma attım. "Hava bir garip, puslu gibi. Yağmur topluyor desem olamaz, o kadar sıcak değil" dedim. Deprem olmuş. İyi ki evde değildimAnnem de evde tekmiş, aklı çıkmış kadının Uğultu gibi bir ses de geldi diyor herkes, onu da duymadım hiç, arabalardan herhaldeEki Görüntüle 2873676
Anadolu yakasında olmuş
Geçmiş olsun hisseden arkadaşlara
Acaba nerdenValla doğru nerden bildin
Selam gençSelam genjler
Sarı seronO yok bu yok reyiz ne var sende? Sende ne vaaar?
Yanlış cevap. Doğrusu acil sarı seron olacaktıSarı seron
NealoşşşşYanlış cevap. Doğrusu acil sarı seron olacaktı
Pazartesi gideceğim de ben yine oynatmaya az kaldı modundayım. Az önce Bülent Tıraş'ın sayfasında beta hcg'nin yüksek olma sebepleri arasında mol gebelik gördüm. Üffffffffffffffffff kafam tam rahat edecek bir şey giriyor aklımaNealoşşşş
Muayne ne zaman
Yok gerçekten seni yolacamPazartesi gideceğim de ben yine oynatmaya az kaldı modundayım. Az önce Bülent Tıraş'ın sayfasında beta hcg'nin yüksek olma sebepleri arasında mol gebelik gördüm. Üffffffffffffffffff kafam tam rahat edecek bir şey giriyor aklıma
Gelsene. Yolabilirsin, söz sesimi çıkarmamYok gerçekten seni yolacam
Doktoruma diecem uçapa binebilirmiyim
Neali yolup gelcem
Ay cidden cinnet geçirecemGelsene. Yolabilirsin, söz sesimi çıkarmam
Aciktik pizza yapicam gzgzgz sen ne ediyonHemsirecik aşkoş ne edion
Hemsire hanim serona kan yuruyorreehzgzhsgYanlış cevap. Doğrusu acil sarı seron olacaktı
Ateş seni çağırıo aşkoşAciktik pizza yapicam gzgzgz sen ne ediyon
Babam biz küçükken serum verildiğinde hemşire odadan çıktıktan sonra hızını artırıyordu çabuk bitsin diye. Hemşire gelip görünce kızıyordu haliyle. Aklıma bu geldi serona kan yürüyor deyince. Bu erkekler niye böyle :/ Her haltı biliyorlar. Benim evdeki de böyle, sadece babam değil. Bakıyorum ablamınki de böyle, arkadaşımınki de böyle.Hemsire hanim serona kan yuruyorreehzgzhsg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?