- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.441
Allah kimseye yaşatmasın. Herkese her şeyin hayırlısını versin. Bana da biraz akıl fikir, elim ayağım rahat durmuyor, başka bir şeye bakarken başka bir şey görüyorum. Sonra, ya benimki de böyleyse diye aklıma giriyor çünkü kaygılarım bozukAy cidden cinnet geçirecem
Sen 5 ped dolusu kıpkırmızı parça parça kanamanın ne demek olduğunu bilirsinmi? Hemide pozitif haberi aldıktan bikaç gün sonra
Bilme... Allah yaşatmasn...
Maşallah de... Yoluna devam et..
Herşey güzel olacak beybitooooooooo
Rahat dursun elin ayağınAllah kimseye yaşatmasın. Herkese her şeyin hayırlısını versin. Bana da biraz akıl fikir, elim ayağım rahat durmuyor, başka bir şeye bakarken başka bir şey görüyorum. Sonra, ya benimki de böyleyse diye aklıma giriyor çünkü kaygılarım bozuk
Ediyorum hep şükür de ediyorum dua da ediyorum. Şuraya girmeden durabilsem keşkeRahat dursun elin ayağın
En zorunu atlattın kuzum
Şöyle düşün 1 embriyosu oluşsn die kendini harap edenler var.. 1 embriyo bile
Ama en zorunu atlattın.. Cok şükür
Hem dondurulmuşun var hem pozitifin var..
Şuan sorun yok
Cok şükür bin şükür
Allaha şükürler olsun bugünü gördün
Bundan sonrası sadece dua kuzum
Kuzum duramıosan gir ama bizimle sohbet etEdiyorum hep şükür de ediyorum dua da ediyorum. Şuraya girmeden durabilsem keşke
Hahahah her şeyi bilir, dünya üzerinde bilmediği yok.Babam biz küçükken serum verildiğinde hemşire odadan çıktıktan sonra hızını artırıyordu çabuk bitsin diye. Hemşire gelip görünce kızıyordu haliyle. Aklıma bu geldi serona kan yürüyor deyince. Bu erkekler niye böyle :/ Her haltı biliyorlar. Benim evdeki de böyle, sadece babam değil. Bakıyorum ablamınki de böyle, arkadaşımınki de böyle.Miss Bride Gelin gızınki de böyle. Sadece kendi aralarında seviye farklılıkları var
Dün bir yere de girmedim ama akıl abidesinin biri gelip özelden yazdı "Kan sulandırıcı kullanıyorsun di mi? Doktoruna sor istersen" diye. Kendi kayıp yaşamış başkasının da yaşamasını istemezmiş. Ne diyeceğim doktora? Kadınlar Kulübü'nde bir kadın dedi ki bana kan sulandırıcı verecekmişsiniz. Kimse kayıp yaşamasın tabii ki Allah göstermesin ama herkesin durumu da farklı. Her kayıp yaşayanın sebebi farklı. Çocuğu olmayan herkesin tedavisinin farklı olduğu gibi. Amh düşüklüğü olan birine ben gidip "Doktoruna söyle mutlaka mikroenjeksiyon yapsın" diyebilir miyim meselaKuzum duramıosan gir ama bizimle sohbet et
Boşver başka yerleri
Değmez moral bozmaya
Benimki dünyanın dışına da vakıf. Gezegenler, galaksiler hep onda. Çok şükür en çok benimki biliyorHahahah her şeyi bilir, dünya üzerinde bilmediği yok.
Gerçekten onu yazanın zihniyetine hayran kaldım...Dün bir yere de girmedim ama akıl abidesinin biri gelip özelden yazdı "Kan sulandırıcı kullanıyorsun di mi? Doktoruna sor istersen" diye. Kendi kayıp yaşamış başkasının da yaşamasını istemezmiş. Ne diyeceğim doktora? Kadınlar Kulübü'nde bir kadın dedi ki bana kan sulandırıcı verecekmişsiniz. Kimse kayıp yaşamasın tabii ki Allah göstermesin ama herkesin durumu da farklı. Her kayıp yaşayanın sebebi farklı. Çocuğu olmayan herkesin tedavisinin farklı olduğu gibi. Amh düşüklüğü olan birine ben gidip "Doktoruna söyle mutlaka mikroenjeksiyon yapsın" diyebilir miyim mesela
Asabımı bozdu ya sorma. Bir de Allah korusun bir şey olsa aklıma bu gelecek falan. Akıllı mısın deli misin, pozitif haberini almaya geldiğin insana bu denir mi?Gerçekten onu yazanın zihniyetine hayran kaldım...
Diplomasını odtüdenmi almış merak ettm bak...
Hey Allah'ım ya...
Kız gör geç..
Millet deliye biz akıllıya
Ben kitap okuyayım, sessizliği dinleyeyim, kahvemi alıp saatlerce dışarıyı izliyim, evde oturayım, muhabbet eden biri varsa dinleyeyim falan. Öyle sessiz sakin bi insanım. Benimki de tam tersi.Benimki dünyanın dışına da vakıf. Gezegenler, galaksiler hep onda. Çok şükür en çok benimki biliyor
Ne akıllı ne deliAsabımı bozdu ya sorma. Bir de Allah korusun bir şey olsa aklıma bu gelecek falan. Akıllı mısın deli misin, pozitif haberini almaya geldiğin insana bu denir mi?
Böyle düşünmek istemiyorum ama bu tavırları da başka bir şeye yoramıyorum. Bir de akıl vermek olarak algılama diyor. Yok canım ne akıl vermesiNe akıllı ne deli
Bazı insanların bazı insanlardaki mutluluğu sömürme gibi zevkleri var...
O zaman ne?Böyle düşünmek istemiyorum ama bu tavırları da başka bir şeye yoramıyorum. Bir de akıl vermek olarak algılama diyor. Yok canım ne akıl vermesi
Hzgzgshshs kilo almisim ramazanda hemde 4kilo hdhdhduAteş seni çağırıo aşkoş
Hepsi kilo bnlarn
Benimki de oyle mesela bana serum takabilecegini iddia ediyor bihtimBabam biz küçükken serum verildiğinde hemşire odadan çıktıktan sonra hızını artırıyordu çabuk bitsin diye. Hemşire gelip görünce kızıyordu haliyle. Aklıma bu geldi serona kan yürüyor deyince. Bu erkekler niye böyle :/ Her haltı biliyorlar. Benim evdeki de böyle, sadece babam değil. Bakıyorum ablamınki de böyle, arkadaşımınki de böyle.Miss Bride Gelin gızınki de böyle. Sadece kendi aralarında seviye farklılıkları var
Ben büyük konuştuklarını yutma uzmanı olduğum için, bu ilk başarı hikayem değil ama ilginç bir hikayem oldu tabii. Aklıma yine reçel profosoru baba geldiBen kitap okuyayım, sessizliği dinleyeyim, kahvemi alıp saatlerce dışarıyı izliyim, evde oturayım, muhabbet eden biri varsa dinleyeyim falan. Öyle sessiz sakin bi insanım. Benimki de tam tersi.
İşin ilginci hiç sevmezdim fazla özgüvenli çok bilmiş ukala adam.
Nokta atışı yapmışım meğer.
O zaman ne?
Amaç ne yanii..
Başka bişi derdimde banlanmak istemiorm doğuma giderken...........
Amannn sende takma.. Valla bak sende inanılmaz bir güç görüorm fakat cok takıosn.. Bunu aşsan varya.. Kimse seni yıkamaz
Oha seninki çığır açmışHzgzgshshs kilo almisim ramazanda hemde 4kilo hdhdhdu
Benimki de oyle mesela bana serum takabilecegini iddia ediyor bihtim
Kiz igne falan yapmak istiyor biraksam yapar hshhsh herseyi yapabileceğini saniyorOha seninki çığır açmışTeoride kalmamış onunki, uygulamaya da geçmek istiyor
En son kontrole gittiğimizde doktorun kisti yanlış ölçtüğünü iddaa etti.Oha seninki çığır açmışTeoride kalmamış onunki, uygulamaya da geçmek istiyor
Kadın dediğin balık etli olırHzgzgshshs kilo almisim ramazanda hemde 4kilo hdhdhdu
Benimki de oyle mesela bana serum takabilecegini iddia ediyor bihtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?