Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kimseye yaşatmasın. Herkese her şeyin hayırlısını versin. Bana da biraz akıl fikir, elim ayağım rahat durmuyor, başka bir şeye bakarken başka bir şey görüyorum. Sonra, ya benimki de böyleyse diye aklıma giriyor çünkü kaygılarım bozuk

Rahat dursun elin ayağın
En zorunu atlattın kuzum
Şöyle düşün 1 embriyosu oluşsn die kendini harap edenler var.. 1 embriyo bile
Ama en zorunu atlattın.. Cok şükür
Hem dondurulmuşun var hem pozitifin var..
Şuan sorun yok
Cok şükür bin şükür
Allaha şükürler olsun bugünü gördün
Bundan sonrası sadece dua kuzum

Ediyorum hep şükür de ediyorum dua da ediyorum. Şuraya girmeden durabilsem keşke

Hahahah her şeyi bilir, dünya üzerinde bilmediği yok.

Kuzum duramıosan gir ama bizimle sohbet et
Boşver başka yerleri
Değmez moral bozmaya
Dün bir yere de girmedim ama akıl abidesinin biri gelip özelden yazdı "Kan sulandırıcı kullanıyorsun di mi? Doktoruna sor istersen" diye. Kendi kayıp yaşamış başkasının da yaşamasını istemezmiş. Ne diyeceğim doktora? Kadınlar Kulübü'nde bir kadın dedi ki bana kan sulandırıcı verecekmişsiniz. Kimse kayıp yaşamasın tabii ki Allah göstermesin ama herkesin durumu da farklı. Her kayıp yaşayanın sebebi farklı. Çocuğu olmayan herkesin tedavisinin farklı olduğu gibi. Amh düşüklüğü olan birine ben gidip "Doktoruna söyle mutlaka mikroenjeksiyon yapsın" diyebilir miyim mesela

Gerçekten onu yazanın zihniyetine hayran kaldım...
Diplomasını odtüdenmi almış merak ettm bak...
Hey Allah'ım ya...
Kız gör geç..
Millet deliye biz akıllıya

Gerçekten onu yazanın zihniyetine hayran kaldım...
Diplomasını odtüdenmi almış merak ettm bak...
Hey Allah'ım ya...
Kız gör geç..
Millet deliye biz akıllıya
Asabımı bozdu ya sorma. Bir de Allah korusun bir şey olsa aklıma bu gelecek falan. Akıllı mısın deli misin, pozitif haberini almaya geldiğin insana bu denir mi?

Benimki dünyanın dışına da vakıf. Gezegenler, galaksiler hep onda. Çok şükür en çok benimki biliyor
Ben kitap okuyayım, sessizliği dinleyeyim, kahvemi alıp saatlerce dışarıyı izliyim, evde oturayım, muhabbet eden biri varsa dinleyeyim falan. Öyle sessiz sakin bi insanım. Benimki de tam tersi.
İşin ilginci hiç sevmezdim fazla özgüvenli çok bilmiş ukala adam.
Nokta atışı yapmışım meğer.

Böyle düşünmek istemiyorum ama bu tavırları da başka bir şeye yoramıyorum. Bir de akıl vermek olarak algılama diyor. Yok canım ne akıl vermesi
O zaman ne?
Amaç ne yanii..
Başka bişi derdimde banlanmak istemiorm doğuma giderken...........

Amannn sende takma.. Valla bak sende inanılmaz bir güç görüorm fakat cok takıosn.. Bunu aşsan varya.. Kimse seni yıkamaz

Ateş seni çağırıo aşkoş
Hepsi kilo bnlarn
Hzgzgshshs kilo almisim ramazanda hemde 4kilo hdhdhdu
Benimki de oyle mesela bana serum takabilecegini iddia ediyor bihtim

Ben büyük konuştuklarını yutma uzmanı olduğum için, bu ilk başarı hikayem değil ama ilginç bir hikayem oldu tabii. Aklıma yine reçel profosoru baba geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…