- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.461
47kg gzgdgdgdKadın dediğin balık etli olır
Tombul tombul
Onu nasıl tespit etmiş acabaEn son kontrole gittiğimizde doktorun kisti yanlış ölçtüğünü iddaa etti.
Ondan sonra bi daha onu kontrollere hiç götürmedim.
Det kendi işine baksınKiz igne falan yapmak istiyor biraksam yapar hshhsh herseyi yapabileceğini saniyor
Şuan senden nefret etmedm..47kg gzgdgdgd
Kendisi asıl mesleğinin yanı sıra, doktor, pilot, psikolog, mimar vb. birçok mesleğe sahip olduğundan ötürü şak diye anlıyor.Onu nasıl tespit etmiş acaba
Aaa her is gelir elinden deme oyle hshshdhd hem öldürür hem yaşatır ne ararsan var jshshsDet kendi işine baksın
Fazla zayıfım kanki ya 2kg daha alsam tamam olcak ama veririm geri aldiklarimi bende kilo kalmiyorŞuan senden nefret etmedm..
Yok nefret etmek nedir ki.....
Ben 50ye razıyımAaa her is gelir elinden deme oyle hshshdhd hem öldürür hem yaşatır ne ararsan var jshshs
Fazla zayıfım kanki ya 2kg daha alsam tamam olcak ama veririm geri aldiklarimi bende kilo kalmiyor
Benimkinde doktorluk yok bak. Astronom olur, fizikçi olur lazımsa. Duvarı ve mutfak dolabını delik deşik edip ikisini de o haliyle bıraktı. Marangoz/usta lazım olursa bir alo yeterKendisi asıl mesleğinin yanı sıra, doktor, pilot, psikolog, mimar vb. birçok mesleğe sahip olduğundan ötürü şak diye anlıyor.
Sen de emzirirken kilo verince onu hamilelikte aldığı kilolarla ağlatırsın, ödeşirsinizBen 50ye razıyım
Allah'ım ağlayasm geldi yine
AminnnnnnnnSen de emzirirken kilo verince onu hamilelikte aldığı kilolarla ağlatırsın, ödeşirsinizHemsirecik
Hoaydaaaa ben nasıl araya kaynadım?Aminnnnnnnn
Bem ayak üstüne ayak atıp kahve içerkenMiss Bride gelinim ile..
Siz daha anca uğraşıo olcaksnz
Şuan sen daha yakınsın o duruma
Ben 56 kiloyken ayakkabımı bağlamakta zorlanıyordum, alışamadığım bir göbekten ötürü. Hamileyken kilo almasan bile karın var direkt. O zaan nasıl yapılınıyor acaba o işŞuan sen daha yakınsın o duruma
Biz uğraşırken de onlar kahve içip fit fit geziyolardi.
47 diye kilo mu var yaaa. Ayıptır kardeşim yıl olmuş 2021 hâlâ aramızda 47 kilo olanlar var.47kg gzgdgdgd
Hep o kişinin yaşadığı durum baskasina gore en önde en zor durumda en yorucu en kritik vsvs arkadas yav he heeMsjın başından sonuna gelene kadar kahkahayı patlattm
Yeminle delisin hahahhahaha
Ayyy evet cnm son haftalarda oluo mide yanması... Ama benm olmadı die seviniodm içten içe..
Fakat 3 gündür sabah öple akşam durmuo
Pazartesi günü doktor amcamızı arayp soracaz artk hangi ilacı verirse
Ama genelde aynen o 2 ilacı veriolar...
Bende tüp sürecinde o kdar ilaç kullandmki istemiorm ilaç kullanmak
Fakat artk dayanılacak gibi değil
Nefes almakta zorlanıorm
Bazen doğuracam diorm
Erken doğurursam şaşırmayın
Bu aradaHemsirecik için vur kır parçala bu maçı kazan
Öle bişi yk aşkoşş
Hepsi geçici süreçler... Öyle takılma..
Aynen aynen... Sanki kendi yaşadklarını herkes yaşayafakmış gibi..
Halbuki insanın kendi bedenindeki gebelikler bile birbiriyle aynı olmazmış..
Bende bu duruma sinir oluorm..
Bide şey var herşeyi bem bilirim tipleri..
Anacımmmmm şu ilaç... Anacm ben bunu kullandm...
Anacm şöyle anacım böyle..
Ananı sevsinler yavyum diesim gelio
Bugunlerinizin kiymetini biline de tav olurum. Bi de şey var, cocuk yok tabii okursun kitap, çocukla benim imkansiz! Ama gece cocuk uyuyunca dizi izler mesela, e arkadaş ben dizi izlemiyorum cok ozeniyosan o zaman oku. Ayrica da cocuklu milyonlarca kisi kitap okuyabiliyor her seye bahane aramasaniz mesela? Bunlar iyi gunlerin, keyfini cikarHayallerim arasında şey var "Ayh cnm çocuklu tatil hiç çekilmiyor. Bu günlerinizin kıymetini bilin"
Ülke açık hava tımarhanesi mübarek. Bundan 3-5 yıl önceydi galiba, Teoman bir röportajında şey demişti: "Ülkenin en acil ihtiyacı 80 milyon psikolog" ahsjjdjd Biraz yanlış ifade edilmiş olabilir ama ne anlatmak istediğini bilince çok cuk oturan bir tespit
Bunun benzeri çok parçalı puzzlelarda yaşanıyor, 'ya bunun renkleri cok karışık ya ondan' 'parcasi eksik kesin yaa' 'yorgun olmasam hallederim de' 'neyse sonra bakcam yine' 'kaliteli degil renkleri anlasilmiyo' hahdshhdSudoku dergisi aldım. "Yaparım ben bunu yea" diye çok zor seviyeden başladım. Baktım ilerlemiyor "Bunun yerleştirmesi kötü olmuş ya" dedim. Bir tane daha çok zor denedim, onu da olduramadım. "Tamam şimdilik zordan bir tane deneyeyim bari" diye başladım onu da yapamadım. Zorun ikincisine geçtim, onu da bitiremeyip ortaya geçtim. Bu da olmazsa çocuk sudoku deneyeyim
Ben 56 kiloyken ayakkabımı bağlamakta zorlanıyordum, alışamadığım bir göbekten ötürü. Hamileyken kilo almasan bile karın var direkt. O zaan nasıl yapılınıyor acaba o iş
Hiç yani... İntikam intikamBiz uğraşırken de onlar kahve içip fit fit geziyolardi.
Bende anlamadm gelin... 47 kilo nedir47 diye kilo mu var yaaa. Ayıptır kardeşim yıl olmuş 2021 hâlâ aramızda 47 kilo olanlar var.
Olan var olmayan var.
Dünyanın en ağır yükü kendisinde... Biz bişi bilmioruz..Hep o kişinin yaşadığı durum baskasina gore en önde en zor durumda en yorucu en kritik vsvs arkadas yav he hee
Bugunlerinizin kiymetini biline de tav olurum. Bi de şey var, cocuk yok tabii okursun kitap, çocukla benim imkansiz! Ama gece cocuk uyuyunca dizi izler mesela, e arkadaş ben dizi izlemiyorum cok ozeniyosan o zaman oku. Ayrica da cocuklu milyonlarca kisi kitap okuyabiliyor her seye bahane aramasaniz mesela? Bunlar iyi gunlerin, keyfini cikar
Bunun benzeri çok parçalı puzzlelarda yaşanıyor, 'ya bunun renkleri cok karışık ya ondan' 'parcasi eksik kesin yaa' 'yorgun olmasam hallederim de' 'neyse sonra bakcam yine' 'kaliteli degil renkleri anlasilmiyo' hahdshhd
Canim sen daha dur ne ölmesi, daha bsy yaşamadın, bunlar iyi gunlerinhdsbfhsjdbbazen annemden yardm istiorm giyinirken
Hele yemek yemişsem.. Bir ara yuvarlanıodm
Hiç yani... İntikam intikam
Bende anlamadm gelin... 47 kilo nedir
57mi yazmak istedin acabaHemsirecik
Dünyanın en ağır yükü kendisinde... Biz bişi bilmioruz..
Ölek bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?