Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendisi asıl mesleğinin yanı sıra, doktor, pilot, psikolog, mimar vb. birçok mesleğe sahip olduğundan ötürü şak diye anlıyor.
Benimkinde doktorluk yok bak. Astronom olur, fizikçi olur lazımsa. Duvarı ve mutfak dolabını delik deşik edip ikisini de o haliyle bıraktı. Marangoz/usta lazım olursa bir alo yeter

Hep o kişinin yaşadığı durum baskasina gore en önde en zor durumda en yorucu en kritik vsvs arkadas yav he hee
Bugunlerinizin kiymetini biline de tav olurum. Bi de şey var, cocuk yok tabii okursun kitap, çocukla benim imkansiz! Ama gece cocuk uyuyunca dizi izler mesela, e arkadaş ben dizi izlemiyorum cok ozeniyosan o zaman oku. Ayrica da cocuklu milyonlarca kisi kitap okuyabiliyor her seye bahane aramasaniz mesela? Bunlar iyi gunlerin, keyfini cikar
Bunun benzeri çok parçalı puzzlelarda yaşanıyor, 'ya bunun renkleri cok karışık ya ondan' 'parcasi eksik kesin yaa' 'yorgun olmasam hallederim de' 'neyse sonra bakcam yine' 'kaliteli degil renkleri anlasilmiyo' hahdshhd

Ben 56 kiloyken ayakkabımı bağlamakta zorlanıyordum, alışamadığım bir göbekten ötürü. Hamileyken kilo almasan bile karın var direkt. O zaan nasıl yapılınıyor acaba o iş
bazen annemden yardm istiorm giyinirken
Hele yemek yemişsem.. Bir ara yuvarlanıodm

Biz uğraşırken de onlar kahve içip fit fit geziyolardi.
Hiç yani... İntikam intikam

47 diye kilo mu var yaaa. Ayıptır kardeşim yıl olmuş 2021 hâlâ aramızda 47 kilo olanlar var.
Olan var olmayan var.
Bende anlamadm gelin... 47 kilo nedir
57mi yazmak istedin acaba Hemsirecik

Dünyanın en ağır yükü kendisinde... Biz bişi bilmioruz..
Ölek bari

Canim sen daha dur ne ölmesi, daha bsy yaşamadın, bunlar iyi gunlerinhdsbfhsjdb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…