Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma hep en mağdur onlar. Kitabı da dediğim gibi ben metroda ayakta bile okuyordum işe gidip gelirken. Şimdi evde bomboş otururken okuyamıyorum. Tamamen odaklanamadığım için elim gitmiyor. Çocuğu olup aynı zamanda çalışırken okuyanı da gördüğüm için bence de bahane. Ben de çocuğum olursa okuyamam muhtemelen ama bunu çocuğa bağlamam. Bugünkü gibi kafamı oraya veremediğim için olur bu muhtemelen. İnşallah yeniden başlarım ya bak aklıma soktun

Puzzla'da da öyle hakikaten ahdhajsjjd
bazen annemden yardm istiorm giyinirken
Hele yemek yemişsem.. Bir ara yuvarlanıodm
Ben hayal edemiyorum o halimi ya. Zaten dünyanın en güçsüz ve dengesiz insanı olabilirim. Düdüklüyü bile zor çıkarıyorum yerinden
Bende anlamadm gelin... 47 kilo nedir
57mi yazmak istedin acaba Hemsirecik
Değil la bizde boy yok. Benim zayıflığım boydan değil gerçi kaygı bozukluğundan. 42-43'leri gördüm ben. Sonra kafa doktoruna tabii. İlaçla yemek yiyordum

Canim sen daha dur ne ölmesi, daha bsy yaşamadın, bunlar iyi gunlerinhdsbfhsjdb
Saol cnm ya

Kafa doktoru
Ay bu kız beni öldürecek

Yooo 47 fvffgfddd
Miss Bride doğruymuş koş

Ayyyynen oyle bahanelere uyuz oluyorum, ne gerek var, odaklanamadigm okuyamadigim donemler de cok oldu hic de baska bsye sarmadim valla

Bu arada 1.58 boyla 57kg hamile kaldim. Kilo aldığım doneme denk geldi ama zaten almadigim donem de 53lerde geziniyom ahshahsh

Nie anaokul muallimleri genelde hep kısa
Tesadüfmü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…