- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.481
Sorma hep en mağdur onlar. Kitabı da dediğim gibi ben metroda ayakta bile okuyordum işe gidip gelirken. Şimdi evde bomboş otururken okuyamıyorum. Tamamen odaklanamadığım için elim gitmiyor. Çocuğu olup aynı zamanda çalışırken okuyanı da gördüğüm için bence de bahane. Ben de çocuğum olursa okuyamam muhtemelen ama bunu çocuğa bağlamam. Bugünkü gibi kafamı oraya veremediğim için olur bu muhtemelen. İnşallah yeniden başlarım ya bak aklıma soktunBugunlerinizin kiymetini biline de tav olurum. Bi de şey var, cocuk yok tabii okursun kitap, çocukla benim imkansiz! Ama gece cocuk uyuyunca dizi izler mesela, e arkadaş ben dizi izlemiyorum cok ozeniyosan o zaman oku. Ayrica da cocuklu milyonlarca kisi kitap okuyabiliyor her seye bahane aramasaniz mesela? Bunlar iyi gunlerin, keyfini cikar
Bunun benzeri çok parçalı puzzlelarda yaşanıyor, 'ya bunun renkleri cok karışık ya ondan' 'parcasi eksik kesin yaa' 'yorgun olmasam hallederim de' 'neyse sonra bakcam yine' 'kaliteli degil renkleri anlasilmiyo' hahdshhd
Ben hayal edemiyorum o halimi ya. Zaten dünyanın en güçsüz ve dengesiz insanı olabilirim. Düdüklüyü bile zor çıkarıyorum yerindenbazen annemden yardm istiorm giyinirken
Hele yemek yemişsem.. Bir ara yuvarlanıodm
Değil la bizde boy yok. Benim zayıflığım boydan değil gerçi kaygı bozukluğundan. 42-43'leri gördüm ben. Sonra kafa doktoruna tabii. İlaçla yemek yiyordum
Yooo 47 fvffgfdddbazen annemden yardm istiorm giyinirken
Hele yemek yemişsem.. Bir ara yuvarlanıodm
Hiç yani... İntikam intikam
Bende anlamadm gelin... 47 kilo nedir
57mi yazmak istedin acabaHemsirecik
Dünyanın en ağır yükü kendisinde... Biz bişi bilmioruz..
Ölek bari
Saol cnm yaCanim sen daha dur ne ölmesi, daha bsy yaşamadın, bunlar iyi gunlerinhdsbfhsjdb
Kafa doktoruSorma hep en mağdur onlar. Kitabı da dediğim gibi ben metroda ayakta bile okuyordum işe gidip gelirken. Şimdi evde bomboş otururken okuyamıyorum. Tamamen odaklanamadığım için elim gitmiyor. Çocuğu olup aynı zamanda çalışırken okuyanı da gördüğüm için bence de bahane. Ben de çocuğum olursa okuyamam muhtemelen ama bunu çocuğa bağlamam. Bugünkü gibi kafamı oraya veremediğim için olur bu muhtemelen. İnşallah yeniden başlarım ya bak aklıma soktun
Puzzla'da da öyle hakikaten ahdhajsjjd
Ben hayal edemiyorum o halimi ya. Zaten dünyanın en güçsüz ve dengesiz insanı olabilirim. Düdüklüyü bile zor çıkarıyorum yerinden
Değil la bizde boy yok. Benim zayıflığım boydan değil gerçi kaygı bozukluğundan. 42-43'leri gördüm ben. Sonra kafa doktoruna tabii. İlaçla yemek yiyordum
Yooo 47 fvffgfddd
Ben uzunda değilimDiyetisyenim bana, senin 65 kilonun altına düşmen sağlık sorunu demek diyor.
En zayıf halim o yani bak düşün.Suçumuz uzun boylu olmak mı?
Miss Bride Gül'ün suçu ne? Bal0ncuk
Boyum 176-77Ben uzunda değilim
Ama 55 olsam topalak oluordm
Gebelikte 55im katlarını gördm
Maşallah hatuna bakBoyum 176-77
Elbise bulamıyorum, ne alsam kollar yukarı çıkıyo hemen.
Biz de eşimle aynı boydayız ama adama da bişey diyemiyorum. Adam imkanları zorlamış da, sorun bende.Maşallah hatuna bak
Ben 1:65 eşim 1:70
Düğünde bile cok topuklu giyemedm onu geçmiyim die
Ben uzunda değilim
Ama 55 olsam topalak oluordm
Gebelikte 55im katlarını gördm
Ben 1.61. 55 kiloda mickey gibi olmuştum ahhshsMaşallah hatuna bak
Ben 1:65 eşim 1:70
Düğünde bile cok topuklu giyemedm onu geçmiyim die
Kaderimiz aynıBen 1.61. 55 kiloda mickey gibi olmuştum ahhshs
Benimki de 1.70 gibi bir şey. Ben de çok azıcık topuklu giyebilmiştim evlenirken
Bir yada bir buçuktu sanırımNurzfr Transfer kaçta yarın?
Hadi bakalım hayırlısı. Yeni geri sayım başlıyor yarınKaderimiz aynı
Bir yada bir buçuktu sanırım
Ayyyynen oyle bahanelere uyuz oluyorum, ne gerek var, odaklanamadigm okuyamadigim donemler de cok oldu hic de baska bsye sarmadim vallaSorma hep en mağdur onlar. Kitabı da dediğim gibi ben metroda ayakta bile okuyordum işe gidip gelirken. Şimdi evde bomboş otururken okuyamıyorum. Tamamen odaklanamadığım için elim gitmiyor. Çocuğu olup aynı zamanda çalışırken okuyanı da gördüğüm için bence de bahane. Ben de çocuğum olursa okuyamam muhtemelen ama bunu çocuğa bağlamam. Bugünkü gibi kafamı oraya veremediğim için olur bu muhtemelen. İnşallah yeniden başlarım ya bak aklıma soktun
Puzzla'da da öyle hakikaten ahdhajsjjd
Ben hayal edemiyorum o halimi ya. Zaten dünyanın en güçsüz ve dengesiz insanı olabilirim. Düdüklüyü bile zor çıkarıyorum yerinden
Yarınmı sendeeeeeee?Hadi bakalım hayırlısı. Yeni geri sayım başlıyor yarın
Benim randevu da 9'da. Bakalım görebilecek miyiz
Nie anaokul muallimleri genelde hep kısaAyyyynen oyle bahanelere uyuz oluyorum, ne gerek var, odaklanamadigm okuyamadigim donemler de cok oldu hic de baska bsye sarmadim valla
Bu arada 1.58 boyla 57kg hamile kaldim. Kilo aldığım doneme denk geldiama zaten almadigim donem de 53lerde geziniyom ahshahsh
Evet. Eşimin ablası "Pazartesi gidin, idrara sıkışıkken karından görünmesi lazım" dedi ama bakalım işteYarınmı sendeeeeeee?
Görünmezsede stres etme valla illa görünecek die bişi ykEvet. Eşimin ablası pazartesi gidin, idrara sıkışıkken karından görünmesi lazım dedi ama bakalım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?