- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.501
Kıralım ne var ne yokDusunceBulutu hoşgeliyorsn gel 2 lafın belini kıralm bugn pazar kimse kocasının koynunda ayrılamamş daha
Vay hayinlerKıralım ne var ne yokbenim koca evde yok işi vardı dışarıda akşama gelir herhalde o olsaydı bende belki..
Seninki bu hafta gelmiyor mu bu hafta karneler alındı diye biliyordumVay hayinler
Benm kocam yok diemi böyle yapıosmz
Seçerken oyle bi kistas var, yoksa almiyollaaaaNie anaokul muallimleri genelde hep kısa
Tesadüfmü bu
Öpretmenler 2 temmuza kdar okulda kuzumSeninki bu hafta gelmiyor mu bu hafta karneler alındı diye biliyordum
Az kalmış Allah kavuştursunÖpretmenler 2 temmuza kdar okulda kuzum
Artk bende gelme dedm ne gerek var tam bitsin pılını pırtını topla gel
Normalde bende çalışıyorm kuzum..Az kalmış Allah kavuştursunaslında sende orda eşinle olsan tamamen orda kalsanız nasıl olurdu neden başka şehirdeydin
Ha ondan demekNormalde bende çalışıyorm kuzum..
Doğum iznindeyim
İkimizinde memleketide burası
Eğer ben işi bırakırsam antepten en az 6 senede gelemeyiz..
Şimdi eş durumundan 3 senede gelio eşim
1 senesini yedik, kaldı 2 :)
Evet kuzum başlıyacam işe :) mecbur süt sağacam :)Ha ondan demekmantıklı 2 senede çabucak geçer inşallah sen işe devam edecek misin bebe doğduktan sonra zor olmaz mı ilk 3 ay izin veriliyor sanırım ben de çalışmak istiyorum ama 2 yaşına kadar mola veriyim dedim
Ee süpermiş o zaman sevindim annesinden ayrı durmucak minikEvet kuzum başlıyacam işe :) mecbur süt sağacam :)
Zaten ilk 1 sene süt iznim var saat 2de çıkacam işte..
Öğle arasıda eve gelirim ev iş yeri cok yakın yürüyerek 15 dk
Maşallah de kızEe süpermiş o zaman sevindim annesinden ayrı durmucak minikişyerinin yakın olması da iyi baya ballı bal0ncukmuşsun sen
Maşallah maşallahMaşallah de kız
Ben dökmedm diedirMaşallah maşallahben de nazardan çok korkuyorum bir foto atmaya korkuyorum yıldızım çok düşük kurşun döktürdüm bekarken bir işe yaramıyormuş
Ay sende öyle şeylerde mi var hamarat hatunBen dökmedm diedir
Sıraya gir kurşun döküorm
Yok para almıormAy sende öyle şeylerde mi var hamarat hatundiğer hamarat Nurzfr nerde ona da döktürelim kaç kağıt alıyorsun benim iş yeri sadece 50 TL verdi o kadar param var
İyimiş de neden geri dönüyoruz bizim konaklama yeme içme neden yokYok para almıorm
Siz hataya geliosnz ben kurşunu döküorm geri gidiosnz
Eğer ben gelirsem yol masrafı konaklama yeme içme sizden
Valla seve seveİyimiş de neden geri dönüyoruz bizim konaklama yeme içme neden yokhem eniştede yok kızlar partisi yapardık
Şaka yapıyorum canım seni yorarmıyız kızçenle güzel düşüncen yeterValla seve seve
Yeme içme konaklama gezme eğlenme
Alemlere akma
Leee heriflerinizi böyle alıştırmaynŞaka yapıyorum canım seni yorarmıyız kızçenle güzel düşüncen yeterbiz seni konuk edelim gerçi eşim pek alemlere akmama izin vermiyor ya olsun evde takılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?