Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın büyük günlerden biri daha

Nurzfr transfer oliyiiii
Ayyy sorma iyiki annem geldi de vakit çabuk geciyo yoksa herifle birbirimize girerdik
Nurzfr Transfer kaçta yarın?
13.30 dedi canım Dr amca
Hadi bakalım hayırlısı. Yeni geri sayım başlıyor yarın
Benim randevu da 9'da. Bakalım görebilecek miyiz
Ayyy hadi inşallah kuzummm
Nurzfr kuzuuuummm heyecanliyiizzzzz
Sorma benide içim kıpır kıpır
Ay sende öyle şeylerde mi var hamarat hatun diğer hamarat Nurzfr nerde ona da döktürelim kaç kağıt alıyorsun benim iş yeri sadece 50 TL verdi o kadar param var
Ben anama çekmişim bacım ondan
Ne kadar süredir kullanıyorsun? Kaç mg toplam da canım prednol
4 hazirandan beri kullanıyorum 4 mg normalde çoğu beş gün kullaniomus transfer öncesi bana Dr birakmican gebe kalırsan da ben birakmican ben diyene kadar dedi
Bana da aynı dendi. Yaş kaç canım.
30 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın

Bu arada boy kiloya girmissiniz ben eksik kalmim benim 1.58 herifin 1.77 o yüzden topuklu ayakkabı yüksek giydim ben bide 89 kiloyla hamile kalıcam annem geldi dün akşama kadar Karşıyaka Kemeraltı derken baya yorulmuş bugünde herifle eve alışveriş yaptık geldik anca oturabildim valla

Sefan olsun yavyummmmmm
Nasılsın

13.30 dedi canım Dr amca
Hadi bakalım 24 saatten az kaldı. Sizde de 12 gün mü tahlil günü bekleme süresi?
4 hazirandan beri kullanıyorum 4 mg normalde çoğu beş gün kullaniomus transfer öncesi bana Dr birakmican gebe kalırsan da ben birakmican ben diyene kadar dedi
Yarın diyecek misin midene dokunduğunu? İdrarını iyi ayarla kız benim gibi yapma ahhshd
Sağol bebitom ben iyiyim de herif fena gergin benide geriyo
Benimki de öyle. Ben zaten yüksek gerilim hattı gibiyim. O da benimle sidik yarıştırıyor. Bizim aldığımız ilaçlar bunlara da mı yan etki yapıyor acaba

Saat olarak hiç bakmamıştım yarın ya daha birgün var benim için
Soylicem bakalım ne diyecek yeniden hap verir muhtemelen mide koruyucu anlamadimki herif dünden beri patlıcak bomba gibi annem üstüne aliniyo o geldi diye mi yapiosun dedim yoo ben bişi yapmiomki diyo bide haplarım benim masasının üstünde duruyo benimkiler orda duruyo diye gitmiş kendini kinide koymuş oraya sabah benim hapların arasından bulamamış bana soyleniyo

Allah'ım ya... Sus le enişte
Kasiniyo valla ya sorma Alican elime terliği KV yi çağırdım bugün iyi annen gelmiş bende amasyaya giderim diyo sen bilirsin dedim bende herif te tutmuş ben götürür getiririm olmadı seni diyo iyi bırak beni o halde git gezmeye dedim bende yine geldiler herife anasıyla dün yalnız kaldılar ya

Ben anamlaym siz nabıosanz yapn de

Ben bazen benimkini falakaya yatırmak istiyorum. İstersen sen de öyle bir güzellik düşün. Herkes kafasından deli, bunlar totosundan

Ben bazen benimkini falakaya yatırmak istiyorum. İstersen sen de öyle bir güzellik düşün. Herkes kafasından deli, bunlar totosundan
Olabilir neden olmasın uyuz ya valla gerdi beni yarın sabah işe gidecekmiş 12 de gelirim diyo 13 de orda olcaz opu da ki gibi yaparsın sen yine dedim son dk gergin gergin girerim artık öğlen ne trafiği olcak dedi unuttun mu öğün de aynısını dedin dedim annemde biner izbana gideriz boşver sonradan yetişsin o dedi

Çıldırtır bunlar insanı. Beni bir saat önce çağırmışlardı sıkışmamı kontrol etmek ve embriyologla görüştürmek için. Bir de zaten stresli bir gün. Hey Allahım ya sabır testi gibi. Annen doğru demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…