- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.521
Ne kadar süredir kullanıyorsun? Kaç mg toplam da canım prednolDevamlı dedi Dr gebelik olussada bı sure daha devam edicen dedi bakalım aynen ekmeği tuzsuz peyniri zeytini tuzsuz aldık hep
Bana da aynı dendi. Yaş kaç canım.Ama gebelik olusuncada bırakmak yok ben bırak diyene kadar dedi devamlı kullancan dedi bilmiyorum
Ayyy sorma iyiki annem geldi de vakit çabuk geciyo yoksa herifle birbirimize girerdik
13.30 dedi canım Dr amcaNurzfr Transfer kaçta yarın?
Hadi bakalım hayırlısı. Yeni geri sayım başlıyor yarın
Benim randevu da 9'da. Bakalım görebilecek miyiz
Sorma benide içim kıpır kıpır
Ben anama çekmişim bacım ondanAy sende öyle şeylerde mi var hamarat hatundiğer hamarat Nurzfr nerde ona da döktürelim kaç kağıt alıyorsun benim iş yeri sadece 50 TL verdi o kadar param var
4 hazirandan beri kullanıyorum 4 mg normalde çoğu beş gün kullaniomus transfer öncesi bana Dr birakmican gebe kalırsan da ben birakmican ben diyene kadar dediNe kadar süredir kullanıyorsun? Kaç mg toplam da canım prednol
30 yaşındayım canım sen kaç yaşındasınBana da aynı dendi. Yaş kaç canım.
Sefan olsun yavyummmmmmAyyy sorma iyiki annem geldi de vakit çabuk geciyo yoksa herifle birbirimize girerdik
13.30 dedi canım Dr amca
Ayyy hadi inşallah kuzummm
Sorma benide içim kıpır kıpır
Ben anama çekmişim bacım ondan
4 hazirandan beri kullanıyorum 4 mg normalde çoğu beş gün kullaniomus transfer öncesi bana Dr birakmican gebe kalırsan da ben birakmican ben diyene kadar dedi
30 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın
Bu arada boy kiloya girmissiniz ben eksik kalmimbenim 1.58 herifin 1.77 o yüzden topuklu ayakkabı yüksek giydim ben bide 89 kiloyla hamile kalıcam annem geldi dün akşama kadar Karşıyaka Kemeraltı derken baya yorulmuş bugünde herifle eve alışveriş yaptık geldik anca oturabildim valla
Sağol bebitom ben iyiyim de herif fena gergin benide geriyoSefan olsun yavyummmmmm
Nasılsın
Hadi bakalım 24 saatten az kaldı. Sizde de 12 gün mü tahlil günü bekleme süresi?13.30 dedi canım Dr amca
Yarın diyecek misin midene dokunduğunu? İdrarını iyi ayarla kız benim gibi yapma ahhshd4 hazirandan beri kullanıyorum 4 mg normalde çoğu beş gün kullaniomus transfer öncesi bana Dr birakmican gebe kalırsan da ben birakmican ben diyene kadar dedi
Benimki de öyle. Ben zaten yüksek gerilim hattı gibiyim. O da benimle sidik yarıştırıyor. Bizim aldığımız ilaçlar bunlara da mı yan etki yapıyor acabaSağol bebitom ben iyiyim de herif fena gergin benide geriyo
Allah'ım ya... Sus le enişteSağol bebitom ben iyiyim de herif fena gergin benide geriyo
Saat olarak hiç bakmamıştımHadi bakalım 24 saatten az kaldı. Sizde de 12 gün mü tahlil günü bekleme süresi?
Yarın diyecek misin midene dokunduğunu? İdrarını iyi ayarla kız benim gibi yapma ahhshd
Benimki de öyle. Ben zaten yüksek gerilim hattı gibiyim. O da benimle sidik yarıştırıyor. Bizim aldığımız ilaçlar bunlara da mı yan etki yapıyor acaba
Kasiniyo valla ya sorma Alican elime terliği KV yi çağırdım bugün iyi annen gelmiş bende amasyaya giderim diyo sen bilirsin dedim bende herif te tutmuş ben götürür getiririm olmadı seni diyo iyi bırak beni o halde git gezmeye dedim bende yine geldiler herife anasıyla dün yalnız kaldılar yaAllah'ım ya... Sus le enişte
Ben anamlaym siz nabıosanz yapn deKasiniyo valla ya sorma Alican elime terliği KV yi çağırdım bugün iyi annen gelmiş bende amasyaya giderim diyo sen bilirsin dedim bende herif te tutmuş ben götürür getiririm olmadı seni diyo iyi bırak beni o halde git gezmeye dedim bende yine geldiler herife anasıyla dün yalnız kaldılar ya
Bende anaminan Afyon'a giderim valla napicam al bak öbürü evine gitti amasyaya gidersem evi temizlicem diye herif arkadaşına gitti anam olmasa akşama kadar yalnız kalıp düşünüp durcamtimBen anamlaym siz nabıosanz yapn de
İyi ki var bu anneler valla..Bende anaminan Afyon'a giderim valla napicam al bak öbürü evine gitti amasyaya gidersem evi temizlicem diye herif arkadaşına gitti anam olmasa akşama kadar yalnız kalıp düşünüp durcamtim
Aynen öyle iyiki varlarİyi ki var bu anneler valla..
Ben bu gebeliği geçiremezdm tek başıma
Saat olarak hiç bakmamıştımyarın ya daha birgün var benim için
Soylicem bakalım ne diyecek yeniden hap verir muhtemelen mide koruyucuanlamadimki herif dünden beri patlıcak bomba gibi annem üstüne aliniyo o geldi diye mi yapiosun dedim yoo ben bişi yapmiomki diyo bide haplarım benim masasının üstünde duruyo benimkiler orda duruyo diye gitmiş kendini kinide koymuş oraya sabah benim hapların arasından bulamamış bana soyleniyo
Ben bazen benimkini falakaya yatırmak istiyorum. İstersen sen de öyle bir güzellik düşün. Herkes kafasından deli, bunlar totosundanKasiniyo valla ya sorma Alican elime terliği KV yi çağırdım bugün iyi annen gelmiş bende amasyaya giderim diyo sen bilirsin dedim bende herif te tutmuş ben götürür getiririm olmadı seni diyo iyi bırak beni o halde git gezmeye dedim bende yine geldiler herife anasıyla dün yalnız kaldılar ya
Olabilir neden olmasınBen bazen benimkini falakaya yatırmak istiyorum. İstersen sen de öyle bir güzellik düşün. Herkes kafasından deli, bunlar totosundan
Anası i satım sanki başkasının çocuğunu koydurcam mal ya uyuz etti beni gerdi durduk yereBen bazen benimkini falakaya yatırmak istiyorum. İstersen sen de öyle bir güzellik düşün. Herkes kafasından deli, bunlar totosundan
Sana gerilmek yasakAnası i satım sanki başkasının çocuğunu koydurcam mal ya uyuz etti beni gerdi durduk yere
Çıldırtır bunlar insanı. Beni bir saat önce çağırmışlardı sıkışmamı kontrol etmek ve embriyologla görüştürmek için. Bir de zaten stresli bir gün. Hey Allahım ya sabır testi gibi. Annen doğru demişOlabilir neden olmasınuyuz ya valla gerdi beni yarın sabah işe gidecekmiş 12 de gelirim diyo 13 de orda olcaz opu da ki gibi yaparsın sen yine dedim son dk gergin gergin girerim artık öğlen ne trafiği olcak dedi unuttun mu öğün de aynısını dedin dedim annemde biner izbana gideriz boşver sonradan yetişsin o dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?