Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen sorma bazen nerden bulastim bu aileye diyorum bekarken herşey çok daha güzeldi... Beni yarim saat öncesinde cagirdilar

Enişte kafamızı bozma
Dün eski çalıştığım okuldan aradılar naptınız hocam nasıl gidiyo diye bebek için bırakmıştım ya onu falan sordular bu sene gelir misiniz hocam çalışalım sizle yine diye dedim 15 güne netleşir hocam o zaman dönüş yapayım size olur mu dedim vay efendim niye öyle demişim napayım adam bak aramış ne güzel sormuş kestirip atsa mıydım sonra para kazanmiom diye kavga edip dursaydiniz annenle dedim sustu... Yani anlicaniz benden daha mı gergin neyin nesi anlayamadım ama beni mahvetti iki gundur

Hayır sizin kazandğnz paradan anasına ne ya
Amannn enişte cok pasif

Aynen sorma bazen nerden bulastim bu aileye diyorum bekarken herşey çok daha güzeldi... Beni yarim saat öncesinde cagirdilar
Sen sakin kal boş ver embriyona odaklan. Güzel güzel yerleştirecekler, sana da yerini gösterecekler. O anın hayalini kur, zırt diye oluveriyor zaten o anda pek bir şey anlayamıyorsun. Her yerin uygulaması farklıdır ya evde de su içmeye başlayıp gitsen bir şey değişmiyor zaten. Bir de sakinleştirici verdiler bana orada. Hiç de lazım değildi halbuki. Yumurta toplama günü lazımdı asıl off

He de geç. Biz de salak salak şeyler yüzünden birbirimize giriyoruz birkaç gündür. Hep bunlar retrodan anacım. Bu merkürler bizi bitirdi. İletişimleri de bozuyormuş meret. Ben de anladığımdan değil de dün gördüm tesadüfen bir yerde. Devam edecekmiş bir süre daha

Hayır sizin kazandğnz paradan anasına ne ya
Amannn enişte cok pasif
İşine gelmediği için pasif kaliyo para konusunda yoksa ickisine laf etseler yikiyo yeri gogu
Bana opuda verdikleri haptan verdiler brufen miydi neydi 12.30 da icicem ama o rahim kasılmasını engelledim diye veriyorlarmış kas gevseltici niyetine gibi bise

Valla retro dan mi transfer den mi anlamadım sanki ona transfer edecekler

Bacm sen aklını böyle şeylerle meşgul etmesene ya..
Yarn güzel bir gün..
Bebene kavuşacaksn..
Onun sana kavuşma anını izlieceksin
Dünyanın en güzel anları

Aa bana kesilmiş minicik halini verdikleri için adını göremedim. Yeşil bir kapsüldü. Belki de odur he bilemedim. Başka bir kadına verirken duydum sakinleştirici diye. Kadın heyecandan titriyordu belki de ona sakinleşsin diye öyle demiştir agshsh

Bilmiyom kuzum olabilir benimki baya bildiğin antibiyotikler gibi kocaman ve beyaz

Bende düşünüyorum bu adam için mı eziyet çekiyorum diye sabahtan beridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…