- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.541
Enişte kafamızı bozmaBunu herife de
Aynen sormaÇıldırtır bunlar insanı. Beni bir saat önce çağırmışlardı sıkışmamış kontrol etmek ve embriyologla görüştürmek için. Bir de zaten stresli bir gün. Hey Allahım ya sabır testi gibi. Annen doğru demiş
Dün eski çalıştığım okuldan aradılar naptınız hocam nasıl gidiyo diye bebek için bırakmıştım ya onu falan sordular bu sene gelir misiniz hocam çalışalım sizle yine diye dedim 15 güne netleşir hocam o zaman dönüş yapayım size olur mu dedim vay efendim niye öyle demişim napayım adam bak aramış ne güzel sormuş kestirip atsa mıydım sonra para kazanmiom diye kavga edip dursaydiniz annenle dedim sustu... Yani anlicaniz benden daha mı gergin neyin nesi anlayamadım ama beni mahvetti iki gundurEnişte kafamızı bozma
Hayır sizin kazandğnz paradan anasına ne yaDün eski çalıştığım okuldan aradılar naptınız hocam nasıl gidiyo diye bebek için bırakmıştım ya onu falan sordular bu sene gelir misiniz hocam çalışalım sizle yine diye dedim 15 güne netleşir hocam o zaman dönüş yapayım size olur mu dedim vay efendim niye öyle demişim napayım adam bak aramış ne güzel sormuş kestirip atsa mıydım sonra para kazanmiom diye kavga edip dursaydiniz annenle dedim sustu... Yani anlicaniz benden daha mı gergin neyin nesi anlayamadım ama beni mahvetti iki gundur
Sen sakin kal boş ver embriyona odaklan. Güzel güzel yerleştirecekler, sana da yerini gösterecekler. O anın hayalini kur, zırt diye oluveriyor zaten o anda pek bir şey anlayamıyorsun. Her yerin uygulaması farklıdır ya evde de su içmeye başlayıp gitsen bir şey değişmiyor zaten. Bir de sakinleştirici verdiler bana orada. Hiç de lazım değildi halbuki. Yumurta toplama günü lazımdı asıl offAynen sormabazen nerden bulastim bu aileye diyorum bekarken herşey çok daha güzeldi... Beni yarim saat öncesinde cagirdilar
He de geç. Biz de salak salak şeyler yüzünden birbirimize giriyoruz birkaç gündür. Hep bunlar retrodan anacım. Bu merkürler bizi bitirdi. İletişimleri de bozuyormuş meret. Ben de anladığımdan değil de dün gördüm tesadüfen bir yerde. Devam edecekmiş bir süre dahaDün eski çalıştığım okuldan aradılar naptınız hocam nasıl gidiyo diye bebek için bırakmıştım ya onu falan sordular bu sene gelir misiniz hocam çalışalım sizle yine diye dedim 15 güne netleşir hocam o zaman dönüş yapayım size olur mu dedim vay efendim niye öyle demişim napayım adam bak aramış ne güzel sormuş kestirip atsa mıydım sonra para kazanmiom diye kavga edip dursaydiniz annenle dedim sustu... Yani anlicaniz benden daha mı gergin neyin nesi anlayamadım ama beni mahvetti iki gundur
İşine gelmediği için pasif kaliyo para konusunda yoksa ickisine laf etseler yikiyo yeri goguHayır sizin kazandğnz paradan anasına ne ya
Amannn enişte cok pasif
Bana opuda verdikleri haptan verdiler brufen miydi neydi 12.30 da icicem ama o rahim kasılmasını engelledim diye veriyorlarmış kas gevseltici niyetine gibi biseSen sakin kal boş ver embriyona odaklan. Güzel güzel yerleştirecekler, sana da yerini gösterecekler. O anın hayalini kur, zırt diye oluveriyor zaten o anda pek bir şey anlayamıyorsun. Her yerin uygulaması farklıdır ya evde de su içmeye başlayıp gitsen bir şey değişmiyor zaten. Bir de sakinleştirici verdiler bana orada. Hiç de lazım değildi halbuki. Yumurta toplama günü lazımdı asıl off
Valla retro dan mi transfer den mi anlamadım sanki ona transfer edeceklerHe de geç. Biz de salak salak şeyler yüzünden birbirimize giriyoruz birkaç gündür. Hep bunlar retrodan anacım. Bu merkürler bizi bitirdi. İletişimleri de bozuyormuş meret. Ben de anladığımdan değil de dün gördüm tesadüfen bir yerde. Devam edecekmiş bir süre daha
Bacm sen aklını böyle şeylerle meşgul etmesene ya..İşine gelmediği için pasif kaliyo para konusunda yoksa ickisine laf etseler yikiyo yeri gogu
Bana opuda verdikleri haptan verdiler brufen miydi neydi 12.30 da icicem ama o rahim kasılmasını engelledim diye veriyorlarmış kas gevseltici niyetine gibi bise
İnşallah balusum yaaBacm sen aklını böyle şeylerle meşgul etmesene ya..
Yarn güzel bir gün..
Bebene kavuşacaksn..
Onun sana kavuşma anını izlieceksin
Dünyanın en güzel anları
Aa bana kesilmiş minicik halini verdikleri için adını göremedim. Yeşil bir kapsüldü. Belki de odur he bilemedim. Başka bir kadına verirken duydum sakinleştirici diye. Kadın heyecandan titriyordu belki de ona sakinleşsin diye öyle demiştir agshshİşine gelmediği için pasif kaliyo para konusunda yoksa ickisine laf etseler yikiyo yeri gogu
Bana opuda verdikleri haptan verdiler brufen miydi neydi 12.30 da icicem ama o rahim kasılmasını engelledim diye veriyorlarmış kas gevseltici niyetine gibi bise
Bilmiyom kuzum olabilir benimki baya bildiğin antibiyotikler gibi kocaman ve beyazAa bana kesilmiş minicik halini verdikleri için adını göremedim. Yeşil bir kapsüldü. Belki de odur he bilemedim. Başka bir kadına verirken duydum sakinleştirici diye. Kadın heyecandan titriyordu belki de ona sakinleşsin diye öyle demiştir agshsh
Hee aynından bende de var. Transferden bir gün önce biz birbirimize girdik. Ben gitmicem dedim hatta. İlacı almadım, iğneyi yapmadım. Sonra gece yarısından sonra bir kötü oldum aldım ilaçları. Uyumadım resmen o geceValla retro dan mi transfer den mi anlamadım sanki ona transfer edecekler
İnşallah tabi yaİnşallah balusum yaa
Bende düşünüyorum bu adam için mı eziyet çekiyorum diye sabahtan beridirHee aynından bende de var. Transferden bir gün önce biz birbirimize girdik. Ben gitmicem dedim hatta. İlacı almadım, iğneyi yapmadım. Sonra gece yarısından sonra bir kötü oldum aldım ilaçları. Uyumadım resmen o gece
Bende düşünüyorum bu adam için mı eziyet çekiyorum diye sabahtan beridir
Düşünme öyle. Ben o eşekliği yaptım sen yapma. Bebeğinin yerini güzel hazırla "Bunu mu takıcam naparsa yapsın" de. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Şimdi sadece kendini ve bebeğini düşünBende düşünüyorum bu adam için mı eziyet çekiyorum diye sabahtan beridir
vay neler duyuyorummm hemide kimlerdenDüşünme öyle. Ben o eşekliği yaptım sen yapma. Bebeğinin yerini güzel hazırla "Bunu mu takıcam naparsa yapsın" de. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Şimdi sadece kendini ve bebeğini düşün
Benim kafam dışarıya iyi çalışıyor ama sıra kendime gelince sistem hata veriyor. Şöyle gibivay neler duyuyorummm hemide kimlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?