- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.561
Keyfim yok sadece...
Keyfini nasıl yerine getirebilirizKeyfim yok sadece...
Bazı şeyler hani üst üste gelir ve elinden birşey gelmez... O hesap...Keyfini nasıl yerine getirebiliriz
Güzel kalplim..Bazı şeyler hani üst üste gelir ve elinden birşey gelmez... O hesap...
Seviyorum her birinizi...
Bazen de tersine bir dalga gelir ve her şey yoluna girmeye başlar. İnşallah o günler yakındırBazı şeyler hani üst üste gelir ve elinden birşey gelmez... O hesap...
Nörüyon? Ne aşamadasınız? Güncelle biziinşallahhhh beybiiii
Çarşamba günü bebekkcukulatam kontrol ne zamana bibiğim
Nööriyiim mis gibi manzaraya karşı çay içiyorum sen nöörüyon(azcık kıskanınNörüyon? Ne aşamadasınız? Güncelle bizi
Bebegimmm neyin varrrBazı şeyler hani üst üste gelir ve elinden birşey gelmez... O hesap...
Heytt ve ne çabuk geçti günler dimiiiNööriyiim mis gibi manzaraya karşı çay içiyorum sen nöörüyon(azcık kıskanın)
Çarşamba günü sabahtan gidicem yine kontrole, şuanlık hap devamYarın son gün klomenin , estofem devamm
Nurzfr yarınnnn geliyoo sonunda
@NealStreet inşallah bebiş gözüküüürİçimden oğluşun olcak diye geçiyo bunu buraya yazayım tutacak mı bakalım gajshsjs
Bal0ncuk aşkooşş depresyona girme çıkkk ordan çık çık çıkkk
Miss Bride boy maşallah demeden geçemicem hahahahah
Paresilaaa ne oldu sana kuzumm
bir mucizee laa sen gelmedin mi dahaaaaa
Oyyy bu hafta aksiyonlu haftaÇarşamba günü bebekk
Ayy sona geldikçe elim kalbimde artık cukom yaNööriyiim mis gibi manzaraya karşı çay içiyorum sen nöörüyon(azcık kıskanın)
Çarşamba günü sabahtan gidicem yine kontrole, şuanlık hap devamYarın son gün klomenin , estofem devamm
@NealStreet inşallah bebiş gözüküüürİçimden oğluşun olcak diye geçiyo bunu buraya yazayım tutacak mı bakalım gajshsjs
Sabret bebişim azıcık kaldı vaktinde gelecek lenamiz bizimOyyy bu hafta aksiyonlu hafta
Herkesn kontrolü var
Ayy sona geldikçe elim kalbimde artık cukom ya
Amin inşallahNööriyiim mis gibi manzaraya karşı çay içiyorum sen nöörüyon(azcık kıskanın)
E iyiymiş. Benimkinde özür dileme özelliği yok mesela. Hasretim o özre. Hadi özür olmasın, biraz hatasını anlamış birinin mahçubiyetine de razıyım. O da yokErgenlik çağından çıkamıyorlar 50 yaşına gelmeden.
Geçen gün kargo gelecekmiş, aynı gün ücreti varmış. Ben de dedim ki, keşke baştan söyleseydin, bütün param karttaydı, çekerdim. Malum covid var, parayla çok temas etmek istemiyorum.
Vay efendim neden yanımda para taşımıyomuşum? Bi saat sonra da geldi, işlerim çok sıkıntılıydı gergindim, özür dilerim demeye.
Neyse dedim, hep neyse diyoruz zaten. :)
cukulatam bunu iltifat olarak kabul ediyorum.
Bşr sonraki kontrolüm biraz sıkıntılı..Sabret bebişim azıcık kaldı vaktinde gelecek lenamiz bizim
Ne vardı bebisimBşr sonraki kontrolüm biraz sıkıntılı..
Atlatıym.. Ölsemde gam yemem
Ufak bi sorun var umarm gitmiştir
Ben kaçırdım mi o arayı söylemedin ama dimiBşr sonraki kontrolüm biraz sıkıntılı..
Atlatıym.. Ölsemde gam yemem
Ufak bi sorun var umarm gitmiştir
Ne vardı bebisim
Ben kaçırdım mi o arayı söylemedin ama dimi
Geçer bebegimmmmmGeçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer
Neler neler geçmediki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?