Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyseki burayı okumuolar
Az önce tonton kayınbabamı aradm
Ohh muhabbetn dibine vurduk
Güldüm güldüm, yanında kv vardı hiç tlf istemedm konuşmadm kapadm
Ohh içim eridi
En güzeli benimki de aramış çağırması demeyin ben çağırdım sen gelmiosun diyo istemiom dedim

Neyseki burayı okumuolar
Dün instagramdan bi söz paylaştım, görümcem, annem, kocam hepsi aradı. Kırk yılda bi paylaşınca herkes üstüne alınmış. Annem gezi programını iptal etmiş, kızıma yardım edicem demiş bugün tatilinden dönmüş. Kocam da bugün defalarca aradı, ne oldu bişey mi isticeksin diyorum, yoo öylesine aradım, iyi misin bi sorun var mı diyo. Kapatıyorum iki saat sonra tekrar arıyo. İlla gönderi mi paylaşmak lazım arkadaş?

En güzeli benimki de aramış çağırması demeyin ben çağırdım sen gelmiosun diyo istemiom dedim
Cokmu üzüldün diyeydin

İyisimi arada paylaş

İyiki sosyal medya var diyesim geldi valla

N Neal Bugünlerde sana ne iyi geliyosa onu yap Stres yapma dediğin gibi olacağı varsa olacaktır. Önüne geçemeyiz. İnşallah hayırlısıyla tutunacak yavrun sana seninle kalacak en büyük duamız bu tabii

Sadece ayaklarımı yükseğe kaldırıp yatıyorum şu anda tv karşısında. Doktorun dediği şey çok makul geldi zaten. Yapılabilecek her şeyi yaptılar, kullanabileceğim ilaçları, iğneleri kullanıyorum haftalardır. Allah hayırlısıyla, sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimizle Allah razı olsun

İyi düşünelim iyi olsun inşallah sağlıklıdır tutunur miniğin Sadece yat bu zamanda kanaması lekelenmesi olmayan kalmadı.benimde lekelenmem vardı geçer inşallah hiçbir şeye canını sıkma Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…