- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.941
Aynen o yüzden direnmeye devam gitmicemKız yapsn. Akşamdan akşama görüon zatem
Direne direne kazanacağızAynen o yüzden direnmeye devam gitmicem
Neyseki burayı okumuolarBu savaş bizim olacak
En güzeli benimki de aramış çağırması demeyin ben çağırdım sen gelmiosun diyo istemiom dedimNeyseki burayı okumuolar
Az önce tonton kayınbabamı aradm
Ohh muhabbetn dibine vurduk
Güldüm güldüm, yanında kv vardı hiç tlf istemedm konuşmadm kapadm
Ohh içim eridi
Dün instagramdan bi söz paylaştım, görümcem, annem, kocam hepsi aradı.Neyseki burayı okumuolar
Cokmu üzüldün diyeydinEn güzeli benimki de aramış çağırması demeyin ben çağırdım sen gelmiosun diyo istemiom dedim
İyisimi arada paylaşDün instagramdan bi söz paylaştım, görümcem, annem, kocam hepsi aradı.Kırk yılda bi paylaşınca herkes üstüne alınmış. Annem gezi programını iptal etmiş, kızıma yardım edicem demiş bugün tatilinden dönmüş. Kocam da bugün defalarca aradı, ne oldu bişey mi isticeksin diyorum, yoo öylesine aradım, iyi misin bi sorun var mı diyo. Kapatıyorum iki saat sonra tekrar arıyo. İlla gönderi mi paylaşmak lazım arkadaş?
İyiki sosyal medya var diyesim geldi vallaDün instagramdan bi söz paylaştım, görümcem, annem, kocam hepsi aradı.Kırk yılda bi paylaşınca herkes üstüne alınmış. Annem gezi programını iptal etmiş, kızıma yardım edicem demiş bugün tatilinden dönmüş. Kocam da bugün defalarca aradı, ne oldu bişey mi isticeksin diyorum, yoo öylesine aradım, iyi misin bi sorun var mı diyo. Kapatıyorum iki saat sonra tekrar arıyo. İlla gönderi mi paylaşmak lazım arkadaş?
Ne üzülecek insan ben çağırdım demez sonuçtaCokmu üzüldün diyeydin
İyisimi arada paylaş
Reklam hepsi ya...Ne üzülecek insan ben çağırdım demez sonuçta
Ben oğluna da dedim ki gitmicem istemiyom diyeReklam hepsi ya...
Oğlm ben çağırdm karın gelmedi havaları..
Senede bir iki kere laf sokarım. O yüzden herkes bi anda üstüne alınır.İyiki sosyal medya var diyesim geldi valla
Tam sokuon demekkiSenede bir iki kere laf sokarım. O yüzden herkes bi anda üstüne alınır.
Sadece ayaklarımı yükseğe kaldırıp yatıyorum şu anda tv karşısında. Doktorun dediği şey çok makul geldi zaten. Yapılabilecek her şeyi yaptılar, kullanabileceğim ilaçları, iğneleri kullanıyorum haftalardır. Allah hayırlısıyla, sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimizle
Sana çekmişimYaaaaaaa
Çılgınsın
Külkedisi?8 Aydır premses olamamışım şimdi mi olcam?
Ev alışverişi yapan, temizlik yapan premses mi olur hem?
Az önce kireç sökücüyle dişimi fırçaladım galiba, üzerime gelme :)Külkedisi?temizleme için birini ayarlıcaktınız sanki yattı mı o iş
İyi düşünelim iyi olsun inşallah sağlıklıdır tutunur miniğinSadece ayaklarımı yükseğe kaldırıp yatıyorum şu anda tv karşısında. Doktorun dediği şey çok makul geldi zaten. Yapılabilecek her şeyi yaptılar, kullanabileceğim ilaçları, iğneleri kullanıyorum haftalardır. Allah hayırlısıyla, sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimizleAllah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?