- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.961
Kız ne diyorsun yazana kadar tüpürAz önce kireç sökücüyle dişimi fırçaladım galiba, üzerime gelme :)
Ya geçen banyoyu temizlerken kireç sökücü sıkarken ona da sıkmışım ama bayağı geldi. Atarım sonra çöpe dedim. Yedek diş fırçamı kullanmaya devam ettim. Hatta geçen gün çamaşır suyu falan yaptım da, lavaboya düştü nasılsa atıcam işim bölünmesin diye aldım kenara koydum.Kız ne diyorsun yazana kadar tüpüraklın nerede aşık
Kaldırmadıysan unutman normal tabi dalgınlıkta varYa geçen banyoyu temizlerken kireç sökücü sıkarken ona da sıkmışım ama bayağı geldi. Atarım sonra çöpe dedim. Yedek diş fırçamı kullanmaya devam ettim. Hatta geçen gün çamaşır suyu falan yaptım da, lavaboya düştü nasılsa atıcam işim bölünmesin diye aldım kenara koydum.
Sonra bu akşam kafam çok dağıldı bazı sebeplerden, aldım güzel bi diş macununu sıktım bildiğin ağzıma dişime bi git gel yaptım aklıma geldi, çat diye tükürdüm, ağzımı da bol suyla yıkadım. Yani daha başında fark ettim. İşte öyle oldu.
Amin amin inşallah. Ben de hep böyle diyordum ama transferden bu kadar zaman sonra olanı hiç duymadım. Yerleşme desen yerleşme de değil gibi yani. Düşüne düşüne de bir cevap bulunmuyor da işte... Az az da olsa devam ediyor hala. Allah razı olsunİyi düşünelim iyi olsun inşallah sağlıklıdır tutunur miniğinSadece yat bu zamanda kanaması lekelenmesi olmayan kalmadı.benimde lekelenmem vardı geçer inşallah hiçbir şeye canını sıkma Dualarım seninle
Fark etmesem fırçalayıp bi de güzel yatıcaktım. Ay ne biliyim çoğunlukla da can sıkıntısı. insan dört duvar nasıl oyalancak ki baska.Kaldırmadıysan unutman normal tabi dalgınlıkta varbenim takıldığım karnın burnunda nasıl temizliyorsun ben az önce banyoları temizlerken düşünüyordum ilerki aylarda bu kadar eğilip de yapamam sanırım karnım kasılır e bir de şişlik.. maşallah sana ama çok yoruyorsun kendini eşin geldikçe ona yaptır tek kişi ne kadar pisleticeksin zaten
Cnm iyiyiz sen nasılsnKızlar selam nasılsınız
Amin inşallah canımmmSadece ayaklarımı yükseğe kaldırıp yatıyorum şu anda tv karşısında. Doktorun dediği şey çok makul geldi zaten. Yapılabilecek her şeyi yaptılar, kullanabileceğim ilaçları, iğneleri kullanıyorum haftalardır. Allah hayırlısıyla, sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimizleAllah razı olsun
Cümlemizden razı olsunAmin amin inşallah. Ben de hep böyle diyordum ama transferden bu kadar zaman sonra olanı hiç duymadım. Yerleşme desen yerleşme de değil gibi yani. Düşüne düşüne de bir cevap bulunmuyor da işte... Az az da olsa devam ediyor hala. Allah razı olsun
Allah korumuşFark etmesem fırçalayıp bi de güzel yatıcaktım. Ay ne biliyim çoğunlukla da can sıkıntısı. insan dört duvar nasıl oyalancak ki baska.
Nealimm hayırlısı olsun senin icin canini sıkma her sey olacağına varır. Olumlu düşün kendini uzme insallah bebegin seni birakmazkızlar iki gün önce hafif lekelenmem oldu. devam ederse haber ver dediler. 1,5-2 saat önce kanamam başladı. hemşiremi aradım. "keseyi gören doktora tekrar git, tekrar beta baktır, gerekirse kalçadan iğne verelim" dedi. ikisini de istemiyordum. doktoru aradım hemen gel dedi. muayene etti. "kese yerinde duruyor ama bu durumda kimseye olumlu bir şey söyleyemem çünkü henüz bebek yok. zaten fazlasıyla progesteron alıyorsun. daha fazla hormon vermenin iyi olacağını düşünmüyorum. sağlıklı bir bebek değilse bırak gitsin. daha fazla progesteron verirsek gideceği varsa en fazla biraz daha geciktiririz. o da ileride sana daha çok sıkıntı çıkarır. git dinlen. kendi ilaçlarına, iğnelerine devam et. daha fazla da yapabileceğin bir şey yok. betaya da gerek yok. şimdi yaptıracaksın, iki gün sonra tekrar yaptıracaksın artış var mı diye. daha çok stres" dedi. tahlil de yaptırmadım, iğne de. eve geldik
Nealimm hayırlısı olsun senin icin canini sıkma her sey olacağına varır. Olumlu düşün kendini uzme insallah bebegin seni birakmaz
Amin kızlar inşallah sağlıklıdır da bizimle kalır
Allah razı olsun. Biliyorum, farkındayım, ben de aynı şeyi söylüyordum hep. Gerçekten burada takip ettiğim, rastladığım neredeyse bütün gebeliklerde lekelenme oluyor ama insan kendi yaşayınca çok başka oluyormuş. Bir de biraz geç başladı benimki, o yüzden pek anlam da veremiyorum. Doktor da bir şey diyemedi zaten, öylece bekliyoruz. Çaresiz bir bekleyiş.N Neal Canım ben ne kadar stres yapma üzme korkma desem de yapamayacağını biliyorum... Yapma demek kolay....ama daha geçenlerdeBal0ncuk bu yıl çoğu gebe lekelenme yaşıyor demişti.burdaki çoğu arkadaşta yaşamış .. sen bu raddeye gelene kadar neler yaşadın... ne zorlukları atlattin... ilk denemede oldu... bizim topicin kadınları güçlüdür bebisler de en az anneleri kadar güçlü... Sadece pozitif olmaya çalış olur mu? Seviliyorsun ve her daim duam senle...
Bu bekleyişin sonu Allah'ın izni ile çok güzel tamamlanacak...bir arkadasim covid geçirdi bir sürü ilaç aldı megersem hamile imiş haberi yok. Şu an 3 aylık oldu doktorlar herşey yolunda diyor ama hala tedirgin... Allah yeter ki ol desin... Bol bol dua et seni üzecek herşeyden uzak dur canımAllah razı olsun. Biliyorum, farkındayım, ben de aynı şeyi söylüyordum hep. Gerçekten burada takip ettiğim, rastladığım neredeyse bütün gebeliklerde lekelenme oluyor ama insan kendi yaşayınca çok başka oluyormuş. Bir de biraz geç başladı benimki, o yüzden pek anlam da veremiyorum. Doktor da bir şey diyemedi zaten, öylece bekliyoruz. Çaresiz bir bekleyiş.
Hadi güzel haberlerle geleceksin yaklaşık 15 gün sonra fıstıkGünaydın kızlarım, bugün doktora gittim 21 olan 23 , 13 olan 16 olmuş. Çatlatma iğnesi verdi vuruldum. Yarın ilişki mutlaka dedi.
Gözün aydın. Hayırlısıyla iki haftaya güzel haberle gelirsin inşallahGünaydın kızlarım, bugün doktora gittim 21 olan 23 , 13 olan 16 olmuş. Çatlatma iğnesi verdi vuruldum. Yarın ilişki mutlaka dedi.
Hadi güzel haberlerle geleceksin yaklaşık 15 gün sonra fıstık
Gözün aydın. Hayırlısıyla iki haftaya güzel haberle gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?