- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.981
Nasıl olayım işte yattım öylece bekliyoruz. Pazartesi merkezde randevum varhayırlısı kuzum iki sonuca da hazırım
Sen nasılsın iyi misin?
Icini ferah tut bebisko dua edelim insallah gülerek donersinizNasıl olayım işte yattım öylece bekliyoruz. Pazartesi merkezde randevum var
Amin inşallahIcini ferah tut bebisko dua edelim insallah gülerek donersiniz
Güzel haberlerle döneceksin pazartesi inşallahNasıl olayım işte yattım öylece bekliyoruz. Pazartesi merkezde randevum var
Güzel haberlerle döneceksin pazartesi inşallah
Amin kızlar inşallah hayırlısıyla
cukulatam hadi bu ay gol olsun kusumm
N Neal kuzummm pztsiye güzel haberlerle geleceksin duamdasin
anonimbirbayan Hemsirecik Saron dayler dayler MNbeyaz nerelerdesiniz siz yaaa
Bulantiyla mucadele canimcukulatam hadi bu ay gol olsun kusumm
Oyyy kıyamam valla ya çok mu zor geciyo ablamBulantiyla mucadele canim
Hicbir sey yiyemiyorum, herseyden tiksindim, istah sifir, yemeye zorlarsam cikariyorum.. bittim bittim.Oyyy kıyamam valla ya çok mu zor geciyo ablam
Keyfim yok beybi ya pek bugun yine hastaneye gideceğim evi toplamam lazim canim hic istemiyorcukulatam hadi bu ay gol olsun kusumm
Ben bol bol yatiom ablamHicbir sey yiyemiyorum, herseyden tiksindim, istah sifir, yemeye zorlarsam cikariyorum.. bittim bittim.
Sen nasilsin ??
Hayır olsun kuzummKeyfim yok beybi ya pek bugun yine hastaneye gideceğim evi toplamam lazim canim hic istemiyor
Yine lekelenme, yine ben N NealAmin amin inşallah. Ben de hep böyle diyordum ama transferden bu kadar zaman sonra olanı hiç duymadım. Yerleşme desen yerleşme de değil gibi yani. Düşüne düşüne de bir cevap bulunmuyor da işte... Az az da olsa devam ediyor hala. Allah razı olsun
Esimin arkadasi bizden habersiz dayisini ve esini cagirmis hafta sonu icin arayip sizde misafir olacaklar diyor. Peki bizi arayip sorma zahmetine neden girmedim diyesim geldi asla istemiyorum misafirBen bol bol yatiom ablam
Hayır olsun kuzumm
Haftasonu evde değilsiniz ki ayyy sinir oluyorum öyle insanlara bı ara sor müsait misiniz de dimi belki şehir dışına cikicam Allah Allah ya onu da geçtim eşimle başbaşa kalmak istiyorum tüm gün yataktan çıkmak istemiyorum belkiEsimin arkadasi bizden habersiz dayisini ve esini cagirmis hafta sonu icin arayip sizde misafir olacaklar diyor. Peki bizi arayip sorma zahmetine neden girmedim diyesim geldi asla istemiyorum misafir
Cidden böylelerine öküz demek istiyorum ya böyle bir düşüncesizlik olamazHaftasonu evde değilsiniz ki ayyy sinir oluyorum öyle insanlara bı ara sor müsait misiniz de dimi belki şehir dışına cikicam Allah Allah ya onu da geçtim eşimle başbaşa kalmak istiyorum tüm gün yataktan çıkmak istemiyorum belki
Gerizekali bu insanlar belki koronadan dolayı kabul etmiyorsun misafir Esin ne diyoCidden böylelerine öküz demek istiyorum ya böyle bir düşüncesizlik olamaz
Oda sinir oldu ne desin bize sormadan kahvaltiya çağırmış ama gece bizde kalacaklar. Madem çağırdın kendin ağırla bize niye sariyosun insanlarıGerizekali bu insanlar belki koronadan dolayı kabul etmiyorsun misafir Esin ne diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?